Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.
Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Re: Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.
ха дано и Цачев голмайстор 

- Gonzo0009
- Контакти:
Възможно е разбира се.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- rumen_dqvolaa
- Контакти:
IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.
Ваче много добре знаеш че купата ще е синя ,зашто пускаш такава тема.ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Съласен съм и да не сме шампиони, но двамата да заформят приличен дует за да не се излагаме есента в УЕФА!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
rumen_dqvolaa написа:IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.
Ваче много добре знаеш че купата ще е синя ,зашто пускаш такава тема.ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Румене, аз не се самнявам че купата ще е синя.Ако прочетеш правилно темата ще я разбереш.Темата е за тандема Цачев-Антонов ,а не че няма да станем шампиони.Вярно че е ракиено време ама чети по внимателно темите

АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
Нека първо да видим Антонов що за стока е,пък после да мислим за Цачев.Цачем има 3 гола за цял полусезон,което не е много добра атестация.
Относно титлата ,нека да изчакаме до 3-ия кръг,защото там е разковничето на цялото първенство
Относно титлата ,нека да изчакаме до 3-ия кръг,защото там е разковничето на цялото първенство

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- el pipita
- Контакти:
Всички ще спечелят от това!Цачев ми е един от любимите играчи които са в Левски! Стискам Палци!
SAMP написа:Нека първо да видим Антонов що за стока е,пък после да мислим за Цачев.Цачем има 3 гола за цял полусезон,което не е много добра атестация.
Пич ти в другата тема защитаваш Жоро метъла, дето има 1 гол за цяла есен в Левски, а ти се струват малко 3-те гола на Цачев в Пирин...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- rumen_dqvolaa
- Контакти:
IVAN.CIPRUS написа:rumen_dqvolaa написа:IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.
Румене, аз не се самнявам че купата ще е синя.Ако прочетеш правилно темата ще я разбереш.Темата е за тандема Цачев-Антонов ,а не че няма да станем шампиони.Вярно че е ракиено време ама чети по внимателно темите
Цачев-Антонов синия шампионски дует.Млади са имат много време да вдигат сини купи.