Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 24 фев 2010 20:28

Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.

Мнениеот kokic1986 » 24 фев 2010 20:33

ха дано и Цачев голмайстор :o

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 24 фев 2010 20:35

Възможно е разбира се.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Мнениеот rumen_dqvolaa » 24 фев 2010 20:42

IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.

Ваче много добре знаеш че купата ще е синя ,зашто пускаш такава тема.ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 фев 2010 20:44

Съласен съм и да не сме шампиони, но двамата да заформят приличен дует за да не се излагаме есента в УЕФА!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 24 фев 2010 20:47

rumen_dqvolaa написа:
IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.

Ваче много добре знаеш че купата ще е синя ,зашто пускаш такава тема.ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Румене, аз не се самнявам че купата ще е синя.Ако прочетеш правилно темата ще я разбереш.Темата е за тандема Цачев-Антонов ,а не че няма да станем шампиони.Вярно че е ракиено време ама чети по внимателно темите :lol:
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 20:51

Нека първо да видим Антонов що за стока е,пък после да мислим за Цачев.Цачем има 3 гола за цял полусезон,което не е много добра атестация.
Относно титлата ,нека да изчакаме до 3-ия кръг,защото там е разковничето на цялото първенство ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 24 фев 2010 20:52

Всички ще спечелят от това!Цачев ми е един от любимите играчи които са в Левски! Стискам Палци!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 фев 2010 20:54

SAMP написа:Нека първо да видим Антонов що за стока е,пък после да мислим за Цачев.Цачем има 3 гола за цял полусезон,което не е много добра атестация.
Относно титлата ,нека да изчакаме до 3-ия кръг,защото там е разковничето на цялото първенство ;)

Пич ти в другата тема защитаваш Жоро метъла, дето има 1 гол за цяла есен в Левски, а ти се струват малко 3-те гола на Цачев в Пирин... :lol: аре малко се стегни....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Мнениеот rumen_dqvolaa » 24 фев 2010 20:54

IVAN.CIPRUS написа:
rumen_dqvolaa написа:

Румене, аз не се самнявам че купата ще е синя.Ако прочетеш правилно темата ще я разбереш.Темата е за тандема Цачев-Антонов ,а не че няма да станем шампиони.Вярно че е ракиено време ама чети по внимателно темите :lol:

Цачев-Антонов синия шампионски дует.Млади са имат много време да вдигат сини купи.

Върни се в “Левски”