Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Уелтън замина.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
mikata написа:Уелтън замина.
Мдааа...
Дано да са добри парите, май няма процент към бивш отбор.
https://levski.bg/%d0%bf%d1%84%d0%ba-%d ... %8a%d0%bd/
https://levski.bg/%d0%bf%d1%84%d0%ba-%d ... %8a%d0%bd/
Благодаря ти за всичко, Велко, най-вече за усмивките и емоциите!
Рядко въздишам по напуснали футболисти, прекрасно съзнавам, че никой не е женен за Левски, но има момчета, които със земното си поведение, лекотата, с която играят и по детински дори на моменти, отдадеността към отбора, отношението към публиката, оставят такава празнина у мен, все едно съм загубил близък. :/
Дано сумата от продажбата да се използва по предназначение и за доброто на клуба.
Рядко въздишам по напуснали футболисти, прекрасно съзнавам, че никой не е женен за Левски, но има момчета, които със земното си поведение, лекотата, с която играят и по детински дори на моменти, отдадеността към отбора, отношението към публиката, оставят такава празнина у мен, все едно съм загубил близък. :/
Дано сумата от продажбата да се използва по предназначение и за доброто на клуба.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Най-големият,но Левски ми е по-важен.Успех в Япония.
Успех на момчето, заслужи си овациите!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iDeksBiVyf0&ab_channel=Gong.bg[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bilyaletdinov
- Контакти:
Сега е редно да излязат Сираков, Боримиров и спонсора и да кажат какво ще правят с парите от продажбата на играчите. Аз съм твърдо, ама твърдо за да се покрие ЦЯЛОТО задължение към НАП, въпреки споразумението. Само по такъв начин може да съ върви и да се развива клуба.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Дано покаже какво може в Япония и да си подсигури бъдещето, че при нашите изпилени заплати… същото и за Роналдо.
От друга страна сега Джери има сериозен довод да убеждава свободни бразилероси да подписват с нас.
“Виж го Уелтън, виж го Роналдо… една-две години за мижави пари и после бум!”
От друга страна сега Джери има сериозен довод да убеждава свободни бразилероси да подписват с нас.
“Виж го Уелтън, виж го Роналдо… една-две години за мижави пари и после бум!”
- LoveAndPeace
- Контакти:
Когато трябва да се поздрави , трябва. Правилна и навременна продажба на Мажоритаря. Би било хубаво да не отклонява прекалено голяма част от парите , но пък да не мечтаем чак толкова много.
Има си идна порода играчи за които тъжиш когато си тръгват.
Жо , Лусио , Седрик , Роман , сега и Уелтън
Има си идна порода играчи за които тъжиш когато си тръгват.
Жо , Лусио , Седрик , Роман , сега и Уелтън