Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот mikata » 11 фев 2024 10:01

Уелтън замина.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот mikata » 11 фев 2024 10:07

Дано да са добри парите, май няма процент към бивш отбор.

https://levski.bg/%d0%bf%d1%84%d0%ba-%d ... %8a%d0%bd/

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 фев 2024 10:26

Благодаря ти за всичко, Велко, най-вече за усмивките и емоциите!
Рядко въздишам по напуснали футболисти, прекрасно съзнавам, че никой не е женен за Левски, но има момчета, които със земното си поведение, лекотата, с която играят и по детински дори на моменти, отдадеността към отбора, отношението към публиката, оставят такава празнина у мен, все едно съм загубил близък. :/
Дано сумата от продажбата да се използва по предназначение и за доброто на клуба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 фев 2024 10:31

Най-големият,но Левски ми е по-важен.Успех в Япония.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 фев 2024 10:36

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iDeksBiVyf0&ab_channel=Gong.bg[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 фев 2024 10:39

Сега е редно да излязат Сираков, Боримиров и спонсора и да кажат какво ще правят с парите от продажбата на играчите. Аз съм твърдо, ама твърдо за да се покрие ЦЯЛОТО задължение към НАП, въпреки споразумението. Само по такъв начин може да съ върви и да се развива клуба.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 11 фев 2024 10:53

Дано покаже какво може в Япония и да си подсигури бъдещето, че при нашите изпилени заплати… същото и за Роналдо.
От друга страна сега Джери има сериозен довод да убеждава свободни бразилероси да подписват с нас.
“Виж го Уелтън, виж го Роналдо… една-две години за мижави пари и после бум!”

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 фев 2024 10:54

Когато трябва да се поздрави , трябва. Правилна и навременна продажба на Мажоритаря. Би било хубаво да не отклонява прекалено голяма част от парите , но пък да не мечтаем чак толкова много.
Има си идна порода играчи за които тъжиш когато си тръгват.
Жо , Лусио , Седрик , Роман , сега и Уелтън

Върни се в “Левски”