futbolqga написа:TristaNNN написа:Липсата на информация от страна на клуба относно сумите и клаузите на трансферите по принцип е разбираема, все пак това е бизнес.
С някои изключения, може би, като например продажбата на оранжеви печки от страна на микренци, но там приемам, че се прави в името на пропагандата.
Обаче Ваш Сираков, нали, обеща пълна прозрачност и отчетност, та е много странна тая непоследователност в Левски. Значи, за Цонко се обяви официално какво-що, вярно - не веднага, ама за другите, например Роналдов и Жеремито, не.
Ся, за БГЛ явно това си е в реда на нещата и няма да прочетем от него критики, срааааам, лъжаааат и т. н., ама за мен е липса на последователност, да не кажа и липса на елементарна... зрялост. Или така, или иначе, ама да има принципност някаква. Хората ще разберат, някои имат акъл в главите си.
Че лъжат с г*за си, това вече знаем, но нека да не ги чуваме повече да използват думички като "прозрачност" и "отчетност" .
Принципно съм напълно съгласен с откриващата ти теза, но само по отношение на нормално функциониращ отбор. В момента Левски е всичко друго, но не и това. Факторите, които правят прозрачността императивна, са много - от липсата на доверие към настоящото ръководство до нуждата от огромна фенска активизация, за да се върже бюджетът.
А това, че онзи, гордо хвалещия се с титлата "мажоритар", който се издържа на гърба на клуба, е завършен лъжец без капка морал е ясно на всеки, способен на разумна мисъл.
Не ми харесват обидите към Сираков, беше голям наш футболист, но в случая колегите са прави....не можа да надскочи колегите си от клас 94 Бояна! Конкретно за Дарлан, видя ми се сносен футболист, но ако правим милион лева от някой за 18 мача, идеално...при това беше леко лимитиран от физически данни. Ще има емоции докрая на трансферния прозорец.