Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот scooool » 05 фев 2024 19:35

futbolqga написа:
TristaNNN написа:Липсата на информация от страна на клуба относно сумите и клаузите на трансферите по принцип е разбираема, все пак това е бизнес.
С някои изключения, може би, като например продажбата на оранжеви печки от страна на микренци, но там приемам, че се прави в името на пропагандата.
Обаче Ваш Сираков, нали, обеща пълна прозрачност и отчетност, та е много странна тая непоследователност в Левски. Значи, за Цонко се обяви официално какво-що, вярно - не веднага, ама за другите, например Роналдов и Жеремито, не.
Ся, за БГЛ явно това си е в реда на нещата и няма да прочетем от него критики, срааааам, лъжаааат и т. н., ама за мен е липса на последователност, да не кажа и липса на елементарна... зрялост. Или така, или иначе, ама да има принципност някаква. Хората ще разберат, някои имат акъл в главите си.
Че лъжат с г*за си, това вече знаем, но нека да не ги чуваме повече да използват думички като "прозрачност" и "отчетност" .

Принципно съм напълно съгласен с откриващата ти теза, но само по отношение на нормално функциониращ отбор. В момента Левски е всичко друго, но не и това. Факторите, които правят прозрачността императивна, са много - от липсата на доверие към настоящото ръководство до нуждата от огромна фенска активизация, за да се върже бюджетът.

А това, че онзи, гордо хвалещия се с титлата "мажоритар", който се издържа на гърба на клуба, е завършен лъжец без капка морал е ясно на всеки, способен на разумна мисъл.

Не ми харесват обидите към Сираков, беше голям наш футболист, но в случая колегите са прави....не можа да надскочи колегите си от клас 94 Бояна! Конкретно за Дарлан, видя ми се сносен футболист, но ако правим милион лева от някой за 18 мача, идеално...при това беше леко лимитиран от физически данни. Ще има емоции докрая на трансферния прозорец.

scooool
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот scooool » 05 фев 2024 19:43

Не искам да злобея, но какво става с Краев.. Никъде не виждам информация.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 фев 2024 19:50

Закъсня с това да се разкая. Остава резерва явно. Едва ли ще го зачеркнат изцяло. Има заместник, а и се очаква още 1 човек покриващ полето му. Сега трябва да се очаква истински таран не тези слаботелесните отпред. В България това е задължително.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2024 20:48

Сега прочетох, че утрешната контролка е отменена. Жалко, много исках да видя нашите в този етап от подготовката срещу един по-як и сравнително сходен като класиране съперник, ако и да е от Казахстан.
Обаче причината за това малко ме озадачи:
Причината е наличието на контузени играчи в състава на „Левски“, които не могат да вземат участие в тренировъчния процес и в оставащите до края на зимния лагер контролни срещи.
Полузащитникът Асен Чандъров и нападателите Преслав Бачев и Стивън Гаоте напуснаха лагера на тима днес и се прибраха в София за допълнителни медицински изследвания.

Странно, ще рече човек, че отборът се крепи на Чандъров, Бачев и Гаотето. :roll:
Мигар освен тримата има и още цяла дузина футболисти в лазарета, та да не можем да съберем един отбор + 4-5 резерви и да изиграем мачлето с уговорка за "хокейни" смени? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 фев 2024 20:57

Уелтън ако не преподпише дали от лятото ще го пратят във втория отбор?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 фев 2024 21:45

mikata написа:Уелтън ако не преподпише дали от лятото ще го пратят във втория отбор?

Крайно време бе някой да зададе този въпрос!
Перейра ясно заяви, че е казал на Сираков за откровеното разминаване между реалната пазарна ситуация и исканите пари за Уелтън и Кордоба. С тези 3,5млн. евро, които сънува г-н Сираков, да не стане така на лято най-добрият ни футболист да учи юношите на финтове, а през това време да се молим някой да даде 250-300 евро???

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 09:14

Michael_Buble написа:
mikata написа:Уелтън ако не преподпише дали от лятото ще го пратят във втория отбор?

Крайно време бе някой да зададе този въпрос!
Перейра ясно заяви, че е казал на Сираков за откровеното разминаване между реалната пазарна ситуация и исканите пари за Уелтън и Кордоба. С тези 3,5млн. евро, които сънува г-н Сираков, да не стане така на лято най-добрият ни футболист да учи юношите на финтове, а през това време да се молим някой да даде 250-300 евро???

Както би рекъл Кириак Стефчов, който има доста последователи във форума, особено сред трибуквените, които не следва да се споменават:

Господа, тук се пръскат революционни идеи против акциодържателството на негово величество мажоритаря. Аз не мога да остана тука и излазям.

Та така - сега чакам някой от ибрикчиите на Госпожата да се включи по план :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 фев 2024 09:54

Добро утро хейтъри :lol: бастуново ми е :lol: :lol: :lol: ангел бастуново ми е

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 10:19

LoveAndPeace написа:Добро утро хейтъри :lol: бастуново ми е :lol: :lol: :lol: ангел бастуново ми е

Каи честно :mrgreen: Нали бг фуДбалерци категорично и нивгаш нямаше да вземаме :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 фев 2024 10:25

LoveAndPeace написа:Добро утро хейтъри :lol: бастуново ми е :lol: :lol: :lol: ангел бастуново ми е

Поне като ще е "бастун" да е български. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”