ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2010 01:52

Тракиец 1912 написа:
TristaNNN написа:
sir George написа:Писна ми от тези интриганти с по 5 коментара!Тази вечер ли се регистрирахте?!"Ботев до гроб,ама само ако е е А група??????"Явно или сте слепи или имате нужда от психиатър!Как пък не ви писна да ви правят на маймуни!!!ВСЯКА ГОДИНА СМЕ ХИТЪТ НА СЕЗОНА!Това да ви е познато!А да ви е познато няколко сезона да се играе с едни и същи екипи!Грешка последният полусесон бяхме с 3 марки екипировка!!Цял свят разбра,че Митю е постевено лице,само вие не!!РАЗБЕРЕТЕ!!!БОТЕВ НЯМА БЪДЕЩЕ СЪС СЕЛСКИЯ И РАЗНИ НЕГОВИ СПЪТНИЦИ!БОТЕВ ИМА БЪДЕЩЕ С ФЕНОВЕТЕ!АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ,ВЕЧЕ ДА Е И БЕЗ НАСТОЯЩЕ,А САМО МИНАЛО СВЪРШЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре де, Господин фен..като се разпадне клуба ти ли ще плащаш заплати на играчи, треньори...ти ли ще сипваш нафта на рейса за гостуванията? Дори и да почне от окръжните..пак има някакви разходи нали? Кой ще ги плаща? Ами стадиона - нали и той ще иска поддръжка. :?:

Има си Господин Спонсор, господин разбирач! А сега, Господин Разбирач парички има ли? Сипва ли някой нафта на рейса (който го няма), плаща ли се издръжка на стадиона? Чесно казано, във В група без Селския ще сме по-финансово стабилни, отколкото в А със Селския, не си ли се замислял?

Добре де, донякаде си прав - "във В група без Селския ще сме по-финансово стабилни" ( вариант 1) , "в А със Селския" (вариант 2). Съгласен съм донякъде и 2-та варианта, само че.... докога Господин Спонсор ще кърпи дупките? Щото виж, аз се радвам че подкрепяте отбора си - евала. Имате някаква цел-супер. Питам те после какво става...как продължава филма според теб. Почват нещата от окръжните, после се минава във по-горна група и по-горна...кой ще дава $ ? А? Феновете ли?
...Един пич някаде каза във форума че Юношите на Ботев са добри - бият наред. Сагласен съм. Ама те в един момент ще заминат в по-големи отбори. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 фев 2010 01:59

loko2004 написа:ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЧЛЕНСТВОТО В БФС
Член 17. (1) Членството в БФС се прекратява:
1. с едностранно изявление до ИК на БФС по решение
на компетентния управителен орган на съответния
ФК, което се представя в деловодството на съюза;
2. с изключването;
3. с прекратяването на юридическото лице на ФК
или откриването на производство за обявяването му
в несъстоятелност

4. при отпадане.
(2) В случаите по т.1 на ал.1 членството се прекратява
след погасяване на финансовите и други задължения
от имуществен характер на клуба към БФС или друг
член на съюза.
Член 18. ФК може да бъде изключен при нарушаване на
устава и вътрешните актове на БФС и решенията
на неговите органи или друго поведение на негови
членове или длъжностни лица, което прави по-
нататъшното членство несъвместимо.
Член 19. (1) ФК, който не внася дължимите членски и
лицензионни вноски и не участва в първенствата и
другите спортни дейности на БФС в продължение
на една спортно-състезателна година, отпада като
член на съюза.
(2) Отпадането се констатира с решение на ИК,
което може да бъде обжалвано пред конгреса. При
отпадане клубът не може да упражнява правата на
член на БФС.

сериозно ли...??????????а берое като бяха обявени в несъстоятелност бяха ли премахнати от бфс.и колко отбора от в група са ад-та.я кажи по добре кой се води още собственик на локо2001? :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 фев 2010 02:02

Успех!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 фев 2010 02:03

[quote="TristaNNN"][

Добре де, донякаде си прав - "във В група без Селския ще сме по-финансово стабилни" ( вариант 1) , "в А със Селския" (вариант 2). Съгласен съм донякъде и 2-та варианта, само че.... докога Господин Спонсор ще кърпи дупките? Щото виж, аз се радвам че подкрепяте отбора си - евала. Имате някаква цел-супер. Питам те после какво става...как продължава филма според теб. Почват нещата от окръжните, после се минава във по-горна група и по-горна...кой ще дава $ ? А? Феновете ли?
...Един пич някаде каза във форума че Юношите на Ботев са добри - бият наред. Сагласен съм. Ама те в един момент ще заминат в по-големи отбори. :roll:[/quote

Еми как да продължи филма? Възраждаме школата. Ще сме в пъти по-добра организация от това, което сме сега. Нека функционираме като футболен клуб! Нататък се иска много търпение. А пари за Ботев винаги ще се намери кой да даде. Ти сега искаш да плачем за "нероден Петко...".

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 фев 2010 02:05

plovdivesamona6 написа:сериозно ли...??????????а берое като бяха обявени в несъстоятелност бяха ли премахнати от бфс.и колко отбора от в група са ад-та.я кажи по добре кой се води още собственик на локо2001? :lol:

Аз само съм копи - пейстнал кво пише в документите на БФС, а какво е било с Берое нямам представа. Много лесна ви се вижда тая работа с новото АД и с взимането на лиценза на сегашния отбор .... поживьом увидим. Оттук нататък ще е интересно кой клон ще наделее в битката кой да води новото АД фондацията или Бареков и сие
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 фев 2010 02:07

Юношите ни не са нищо особено. Школата ни е съсипана и е на космически години от онова, което беше. Шега било, че някога Ботев победи с 4-1 Левски с хлапета от собствената си школа. тогава Левски имаше 7 национала в състава си Доколкото знам, Ботев 2002 са добри, но те не се водят към нас, частна формация са.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2010 02:08

Invader написа:
TristaNNN написа:
sir George написа:Писна ми от тези интриганти с по 5 коментара!Тази вечер ли се регистрирахте?!"Ботев до гроб,ама само ако е е А група??????"Явно или сте слепи или имате нужда от психиатър!Как пък не ви писна да ви правят на маймуни!!!ВСЯКА ГОДИНА СМЕ ХИТЪТ НА СЕЗОНА!Това да ви е познато!А да ви е познато няколко сезона да се играе с едни и същи екипи!Грешка последният полусесон бяхме с 3 марки екипировка!!Цял свят разбра,че Митю е постевено лице,само вие не!!РАЗБЕРЕТЕ!!!БОТЕВ НЯМА БЪДЕЩЕ СЪС СЕЛСКИЯ И РАЗНИ НЕГОВИ СПЪТНИЦИ!БОТЕВ ИМА БЪДЕЩЕ С ФЕНОВЕТЕ!АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ,ВЕЧЕ ДА Е И БЕЗ НАСТОЯЩЕ,А САМО МИНАЛО СВЪРШЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре де, Господин фен..като се разпадне клуба ти ли ще плащаш заплати на играчи, треньори...ти ли ще сипваш нафта на рейса за гостуванията? Дори и да почне от окръжните..пак има някакви разходи нали? Кой ще ги плаща? Ами стадиона - нали и той ще иска поддръжка. :?:

Кой клуб каза, че ще се разпадне, че не разбрахме? А за нафтата и поддръжката на Колежа не се притеснявай! Има кой да мисли за тях!

Има кой да мисли - ок. Ама попитах и другия пич от форума - докога ще е това? А и съвсем не съм се притеснил... просто питам-какви идеи имате, какви планове? Щото тука всеки пише Селския вън, оня лъжец, италианеца мазник, и т.н. ...свободен Ботев. Ама никой не даде някакъв план, някаква идея за след това.... :roll: Това искам да ви питам пичове - какво става послеееееееееееее? Как виждате нещата, щото не знам дали ще се радвате Ботев да се лута с години из окръжните, Б, В.....щото не мислете че ако почне от най-долните, след 2-3 години ХОП .. и айде пак в А в борба за първите 5 места ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 фев 2010 02:11

Тракиец 1912 написа:Юношите ни не са нищо особено. Школата ни е съсипана и е на космически години от онова, което беше. Шега било, че някога Ботев победи с 4-1 Левски с хлапета от собствената си школа. тогава Левски имаше 7 национала в състава си Доколкото знам, Ботев 2002 са добри, но те не се водят към нас, частна формация са.

И тая разсипия благодарение на най-честния и почтен "гражданин" на Крумово/Брягово

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 фев 2010 02:15

Тристан, Ботев е цяла една идеология. Идеи, колкото си искаш. И да, пич, имаш право, защото сме много смели на думи, а онези, които са подели инициативата трябва да треперят целите, защото в ръцете им седи не какво да е, а любовта на град Пловдив. Трябва да сме внимателни, но в момента премахването на Селския седи пред всичко! Това е най-важното. Предпочитам да сме във В група, но хората, които се грижат за Ботев да са добронамерени и креативни и да искат да правят футбол! Ако е така, бих се примирил и с това "лутане", стига да знам, че всичко е в интерес на клуба.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 фев 2010 02:25

dell78 написа:
Тракиец 1912 написа:Юношите ни не са нищо особено. Школата ни е съсипана и е на космически години от онова, което беше. Шега било, че някога Ботев победи с 4-1 Левски с хлапета от собствената си школа. тогава Левски имаше 7 национала в състава си Доколкото знам, Ботев 2002 са добри, но те не се водят към нас, частна формация са.

И тая разсипия благодарение на най-честния и почтен "гражданин" на Крумово/Брягово

Е, не сме само ние така, пич. Виж, че в цяла България школата е запусната. Съвременния български футбол се нуждае от онази школа, която бълваше един след друг таланти и правеше конкуренция за национала. Всичко е занимарено. Дори повечето тук ще ти кажат, че предпочитат чужденци пред българи... Какви чужденци? Нали искаме ВЪЗРАЖДАНЕ? Кога Ботев в големите си години е бил с чуждестранен състав? Никога. Следователно един чуждестранен Ботев ще е нещо съвсем ново и е въпрос на виждане дали ще е "възраждане".

Върни се в “Ботев”