Тракиец 1912 написа:TristaNNN написа:sir George написа:Писна ми от тези интриганти с по 5 коментара!Тази вечер ли се регистрирахте?!"Ботев до гроб,ама само ако е е А група??????"Явно или сте слепи или имате нужда от психиатър!Как пък не ви писна да ви правят на маймуни!!!ВСЯКА ГОДИНА СМЕ ХИТЪТ НА СЕЗОНА!Това да ви е познато!А да ви е познато няколко сезона да се играе с едни и същи екипи!Грешка последният полусесон бяхме с 3 марки екипировка!!Цял свят разбра,че Митю е постевено лице,само вие не!!РАЗБЕРЕТЕ!!!БОТЕВ НЯМА БЪДЕЩЕ СЪС СЕЛСКИЯ И РАЗНИ НЕГОВИ СПЪТНИЦИ!БОТЕВ ИМА БЪДЕЩЕ С ФЕНОВЕТЕ!АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ,ВЕЧЕ ДА Е И БЕЗ НАСТОЯЩЕ,А САМО МИНАЛО СВЪРШЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре де, Господин фен..като се разпадне клуба ти ли ще плащаш заплати на играчи, треньори...ти ли ще сипваш нафта на рейса за гостуванията? Дори и да почне от окръжните..пак има някакви разходи нали? Кой ще ги плаща? Ами стадиона - нали и той ще иска поддръжка.
Има си Господин Спонсор, господин разбирач! А сега, Господин Разбирач парички има ли? Сипва ли някой нафта на рейса (който го няма), плаща ли се издръжка на стадиона? Чесно казано, във В група без Селския ще сме по-финансово стабилни, отколкото в А със Селския, не си ли се замислял?
Добре де, донякаде си прав - "във В група без Селския ще сме по-финансово стабилни" ( вариант 1) , "в А със Селския" (вариант 2). Съгласен съм донякъде и 2-та варианта, само че.... докога Господин Спонсор ще кърпи дупките? Щото виж, аз се радвам че подкрепяте отбора си - евала. Имате някаква цел-супер. Питам те после какво става...как продължава филма според теб. Почват нещата от окръжните, после се минава във по-горна група и по-горна...кой ще дава $ ? А? Феновете ли?
...Един пич някаде каза във форума че Юношите на Ботев са добри - бият наред. Сагласен съм. Ама те в един момент ще заминат в по-големи отбори.