Покрай терена даже се мятаха в натрупания сняг от радост при всеки от головете.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
El_Capitano_Puyol
Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!
При онуй 8-0 на Литекс срещу ЦСКА есента на 1998ма помните ли колко сняг имаше в Ловеч ? Сигурно над половин метър, ама се справиха тогава.
Барса и Лудогорец але, алеее...
Dust написа:Сега съм сигурен, че ще почнат да претоплят манджата с това дали сменят периода на първенството с пролет/есен.
Да не сме скандинавска държава.
El_Capitano_Puyol написа:При онуй 8-0 на Литекс срещу ЦСКА есента на 1998ма помните ли колко сняг имаше в Ловеч ? Сигурно над половин метър, ама се справиха тогава.![]()
Да, но тогава водеха на полувремето с 5-0, а сега отборът им от негри не успя да вкара.
TristaNNN написа:NOMER14 написа:..
Ако си бяха останали в Ловеч.... .
Ако си бяха останали в Ловеч, Гришака лично щеше да награби чувалите и брезентите от полевите палатки, да подбере войничетата от ловешките поделения (едното, по пътя за Троян, със сигурност вече е при ЦСКА, за второто до центъра не знам) и работата да стане.
Еехххх, романтика и спомени... Нищо не става от сегашните пишлегари.

Преди 25 години.
Кочината си е кочина, дали в дъжд, дали в сняг!
Чакаме новата Арена, че не се трае!
Чакаме новата Арена, че не се трае!
Добре, че е ЦСКА, та да има с какво да се занимават левскарите вечер.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Добре, че е ЦСКА, та да има с какво да се занимават левскарите вечер.
Да бе, какво им е виновен ЦСКА? Да се занимават там с тирето!
Навряхя го този отбор в кучи г.з.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:bubka написа:Добре, че е ЦСКА, та да има с какво да се занимават левскарите вечер.
....Да се занимават там с тирето!...
Още по-зле за тях..и за теб.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Стана ми интересно, защо ония четири половина чистач1и на сняг, чистеха само едното наказателно поле.
На една врата ли щяха да играят поради снега или "онея" ще ни вкарат в снега, ама друг път.
На една врата ли щяха да играят поради снега или "онея" ще ни вкарат в снега, ама друг път.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Ееехххх, Тирето имаше един клетник Мухер ли беше, как се казваше там, който на един мач хвана лопатата и направи показно на тумбаците как се чисти сняг по линиите. Нищо не става от сегашните негри!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс