Dust написа:Сега съм сигурен, че ще почнат да претоплят манджата с това дали сменят периода на първенството с пролет/есен.
Да не сме скандинавска държава.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Сега съм сигурен, че ще почнат да претоплят манджата с това дали сменят периода на първенството с пролет/есен.
El_Capitano_Puyol написа:При онуй 8-0 на Литекс срещу ЦСКА есента на 1998ма помните ли колко сняг имаше в Ловеч ? Сигурно над половин метър, ама се справиха тогава.![]()
Покрай терена даже се мятаха в натрупания сняг от радост при всеки от головете.
TristaNNN написа:NOMER14 написа:..
Ако си бяха останали в Ловеч.... .
Ако си бяха останали в Ловеч, Гришака лично щеше да награби чувалите и брезентите от полевите палатки, да подбере войничетата от ловешките поделения (едното, по пътя за Троян, със сигурност вече е при ЦСКА, за второто до центъра не знам) и работата да стане.
Еехххх, романтика и спомени... Нищо не става от сегашните пишлегари.

bubka написа:Добре, че е ЦСКА, та да има с какво да се занимават левскарите вечер.
krumeto написа:bubka написа:Добре, че е ЦСКА, та да има с какво да се занимават левскарите вечер.
....Да се занимават там с тирето!...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 17 госта