alexdb написа:metodito написа:Четейки коментарите се обнадеждавам за мача. Като преобладават приповдигнатите мнения и се дъним, така че... Лично на мен ми се иска да бием, пък каквото дойде.
То на всички ни се иска да бием. Ама нещо футболните аргументи ги няма. А гледам и Костов май не си е извадил поуките. Май пак ще гледаме как Петрис се щура напред по тъчлинията, а назад подтичква, а Цунами го разминават като колче, а напред ще видим още от същата ялова и безидейна игра.
На Костов това са му възможностите. Но на Краев и Петрис не са. От известно време насам и двамата не си дават зор. Защо изобщо влизат в игра? Гледам един Чандъров. футболните му качества са за Гранит Владая, но когато го пускат дава всичко от себе си, че и повече. Тича, пресира, влиза здраво. Няма класа, но не се скатава. Цунами си е колче от както е дошъл, а Кордоба без Сонко не е същият. Явно има нужда от партньор с по-силен характер, който да го води. Напоследък освен Уелтън никой не си дава зор. Иска ми се Левски да вземе трите точки, но с тази посредственост и къса скамейка само ми се иска.