efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 19:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 19:30

Мнениеот alexdb » 01 ное 2023 18:50

metodito написа:Четейки коментарите се обнадеждавам за мача. Като преобладават приповдигнатите мнения и се дъним, така че... Лично на мен ми се иска да бием, пък каквото дойде.

То на всички ни се иска да бием. Ама нещо футболните аргументи ги няма. А гледам и Костов май не си е извадил поуките. Май пак ще гледаме как Петрис се щура напред по тъчлинията, а назад подтичква, а Цунами го разминават като колче, а напред ще видим още от същата ялова и безидейна игра.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 ное 2023 19:29

alexdb написа:
metodito написа:Четейки коментарите се обнадеждавам за мача. Като преобладават приповдигнатите мнения и се дъним, така че... Лично на мен ми се иска да бием, пък каквото дойде.

То на всички ни се иска да бием. Ама нещо футболните аргументи ги няма. А гледам и Костов май не си е извадил поуките. Май пак ще гледаме как Петрис се щура напред по тъчлинията, а назад подтичква, а Цунами го разминават като колче, а напред ще видим още от същата ялова и безидейна игра.

На Костов това са му възможностите. Но на Краев и Петрис не са. От известно време насам и двамата не си дават зор. Защо изобщо влизат в игра? Гледам един Чандъров. футболните му качества са за Гранит Владая, но когато го пускат дава всичко от себе си, че и повече. Тича, пресира, влиза здраво. Няма класа, но не се скатава. Цунами си е колче от както е дошъл, а Кордоба без Сонко не е същият. Явно има нужда от партньор с по-силен характер, който да го води. Напоследък освен Уелтън никой не си дава зор. Иска ми се Левски да вземе трите точки, но с тази посредственост и къса скамейка само ми се иска.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 ное 2023 19:55

Топката не е излязла, техният черен ляга върху Роналдо. Това е нарушение.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2023 20:08

Тоя Рикардиньо кой го набеди за нападател. Нито може да се пребори за спорна топка, нито да овладее, нито да гардира. Гледам му 2-3 изпълнения от началото на мача и се чудя какво трябва да стане за да излезе на голово положение. Не съм забелязал и сам да си създаде такива с финт или бързина.
Да не говорим, че и пасовете които дават халфовете са спорни вместо перспективни.
Роналдо до тук се губи както и първия мач. Явно по това крило не му е силата.
Второто полувреме да пуска Галчев ляво крило, а Роналдо от дясно или поне да си разменят местата с Петков.
А корнерите ни са смехотворни направо. С тая игра до тук, равният ще е чудо.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2023 20:23

Май пак ще трябва да чакаме Роналдо да вкара гол от нищото.

Най-големия проблем е движението без топка, за поред път няма свободни играчи. И както някой друг отбеляза - Левски сам се вкарва в таква ситуация - цъкат се пасчета, противника се затваря и пространства няма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2023 20:23

Страшна работа! Технически футболистите ни са много зле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 ное 2023 20:24

Още по-потресаващо слаби сме и от мача с Берое. Напълно беззъби напред. Това разцъкване в центъра с връщане на всяка топка назад вече става досадно. Изключително бавни и тромави и винаги с по едно докосване повече и две три излишни крачки при подаване. За качеството на подаванията не ми се и говори. Този мач едва ли ще го вземем.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 01 ное 2023 20:27

Двама не играят, двама не могат, играем със седем! Краев и Петрис не се озорват, а Марин и Фадига не могат. Що сме така :roll:
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 01 ное 2023 20:28

Стефанов предния мач раздвижи центъра - дано да получи малко повече минути този мач.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2023 20:33

kostko написа:Двама не играят, двама не могат, играем със седем! Краев и Петрис не се озорват, а Марин и Фадига не могат. Що сме така :roll:

Маринчо до 2 години го виждам в Б група...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”