Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivan56 » 26 окт 2023 14:49

Гонзича на фона на играчите, които имахме по онова време, беше посредствен играч, това говори и за отборите в които игра(силно казано)
Но на фона на днешните куци магарета е друга Вселена.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 окт 2023 14:53

NOMER14 написа:И кое му е простото на Гонзо?
Не е паднал до ниво да рекламира букита, нали?

Типък, няма достатъчно интелектуално ниво, за да рекламира Кауфланд, ако питаш припоците :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2023 14:57

peliforewer написа:Изображение
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 окт 2023 14:58

peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:Не ми е било добре, но Гонзо винаги си е бил просто момче, не знам защо чак сега го разбрахте.Защо ли головете на Гонзо секнаха когато трябваше да играе пред чужди съдии.

Странно, уж беше възрастен, но може и от възрастта да е:
- 22.04.2001 - белгийски съдия - Левски печели с 2:1 - гол на Гонзо
- 02.02.2006 - италиански съдия - Левски печели с 1:0 - гол на Гонзо от дузпа

Ама що тъй бележи и при чужди съдии :lol:

Под чужди съдии разбирай чужбина, уж не беше албански реотан....

Глей ся, ние, левскарите, на черното бяло не казвам (пардон, на оранжевото - червено :lol: ) Че Гонзича не се реализира в чужбина и че е тъп като манстирска гугутка (поне на нивото на Ристе Кюрдевски) - две мнения няма. Що не се реализира - друг въпрос - дали щото е неможач, или щото имаше проблеми с дисциплината. Факт е, че все още официално е най-скъпият трансфер на бг футболист в чужбина от бг клуб (разбира се, с включена инфлация, никой не може да бие трансфера на Кюрдъ, който в сегашни пари би бил поне 40 милиона, реално погледнато).

Едно обаче следва да му се признае на Гонзо - беше мъжкар, без аналог сред сегашните (и ваш Кюрдъ беше мъжкар). И не се отказа от националния, като знаеш кои футки. Та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2023 15:04

За реклами канят Звезди....Може ли да има по-голямо дъно от това да пазиш Боби Михайлов от народната "любов" и началник да ти е Данчо Лечков :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 окт 2023 15:05

И баща му е нормален футболист и не е лежал в затвора за неморални действия.
Някои още си мислят, че пиенето е престъпление, а разпространяването на наркотици не.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 окт 2023 15:06

peliforewer написа:

За реклами канят Звезди....Може ли да има по-голямо дъно от това да пазиш Боби Михайлов от народната "любов" и началник да ти е Данчо Лечков :) .

Забравяш за Емо.
Бербо бил звезда? Та той не е ходил на финали на световно.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2023 15:51

NOMER14 написа:
peliforewer написа:

Забравяш за Емо.
Бербо бил звезда? Та той не е ходил на финали на световно.

:) Аз водя сериозни диалози, ниво влонг, реално е губене на време.....
W84me ( Блатер) ..

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 окт 2023 16:05

peliforewer написа:Нали всички искахте София да има поне един хубав стадион :) , сега надеждата Ви е Професионалния жалбоподател :) .Не че съм очаквал подкрепа от Вас в борбата ни за хубав стадион, но както виждам сте готови да направите контрапротест :) .

Да, за някой софийски отбор

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 26 окт 2023 16:53

peliforewer написа:Не ми е било добре, но Гонзо винаги си е бил просто момче, не знам защо чак сега го разбрахте.Защо ли головете на Гонзо секнаха когато трябваше да играе пред чужди съдии.

"Чак сега" не бих казал, че сме научили каквото и да било, а впрочем Георги Иванов, ако и да допусна да стане едно от лицата на това провалило се управление на БФС, далеч не е сред главните виновници за упадъка на българския футбол. Намекът за съдиите пък е съвсем неприемлив, поне според мен. Откъм футболни умения Гонзо не беше никак лош нападател, поне за българските стандарти (включително тогавашните): имаше пласиране, добри реализаторски способности, игра с глава, физически качества, а също и оня прословут характер, който днес е дефицитен у играчите включително в континентален план и който, ако не го изведе до европейска слава, поне го направи легенда у нас... Вярно е, че част от попаденията му бяха от позиция "гюме" (което само по себе си не е аргумент срещу качествата му, разбира се) или след "сборване" с пазещия го защитник, но пък се сещам и за някои доста красиви и майсторски негови голове: например срещу "Нефтохимик" във финала за купата през 2000 г., срещу "ЦСКА" през 2001 г. пролетта (ако не бъркам) в едни гьолове на "Герена", срещу "Ливърпул" през 2004 г., и други. 8-) Колкото до интелектуално-нравствената част: май точно този аспект го провали при опита му за реализация в чужбина, съчетан донякъде с факта, че излезна от България относително късно... Съответно стана един от първите наши играчи, "разкрити" на Запад заради по онова време първите симптоми на днес вече огромното изоставане на нашия футбол спрямо тоя, дето се упражнява по Европата. Когато Гонзо отиде в "Рен", изведнъж се оказа, че там става дума за друг тренировъчен процес, друга дисциплина, други тактически указания, въобще съвсем друга футболна реалност, в която той не успя да се впише - както в по-ново време се случи с цяла поредица иначе талантливи български играчи (Домовчийски, Бл. Георгиев, Неделев, Вутов, Антов, Десподов, just to name a few), подписали с клуб от някое западноевропейско първенство, само за да ни бъдат върнати година-две по-късно, след като или са гряли пейките на някой средняк там, или са се "обигравали" в сателитите на същия по дивизиите...
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”