Гонзича на фона на играчите, които имахме по онова време, беше посредствен играч, това говори и за отборите в които игра(силно казано)
Но на фона на днешните куци магарета е друга Вселена.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
NOMER14 написа:И кое му е простото на Гонзо?
Не е паднал до ниво да рекламира букита, нали?
Типък, няма достатъчно интелектуално ниво, за да рекламира Кауфланд, ако питаш припоците

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:Не ми е било добре, но Гонзо винаги си е бил просто момче, не знам защо чак сега го разбрахте.Защо ли головете на Гонзо секнаха когато трябваше да играе пред чужди съдии.
Странно, уж беше възрастен, но може и от възрастта да е:
- 22.04.2001 - белгийски съдия - Левски печели с 2:1 - гол на Гонзо
- 02.02.2006 - италиански съдия - Левски печели с 1:0 - гол на Гонзо от дузпа
Ама що тъй бележи и при чужди съдии
Под чужди съдии разбирай чужбина, уж не беше албански реотан....
Глей ся, ние, левскарите, на черното бяло не казвам (пардон, на оранжевото - червено

Едно обаче следва да му се признае на Гонзо - беше мъжкар, без аналог сред сегашните (и ваш Кюрдъ беше мъжкар). И не се отказа от националния, като знаеш кои футки. Та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:И кое му е простото на Гонзо?
За реклами канят Звезди....Може ли да има по-голямо дъно от това да пазиш Боби Михайлов от народната "любов" и началник да ти е Данчо Лечков

W84me ( Блатер) ..
И баща му е нормален футболист и не е лежал в затвора за неморални действия.
Някои още си мислят, че пиенето е престъпление, а разпространяването на наркотици не.
Някои още си мислят, че пиенето е престъпление, а разпространяването на наркотици не.
peliforewer написа:NOMER14 написа:И кое му е простото на Гонзо?
За реклами канят Звезди....Може ли да има по-голямо дъно от това да пазиш Боби Михайлов от народната "любов" и началник да ти е Данчо Лечков.
Забравяш за Емо.
Бербо бил звезда? Та той не е ходил на финали на световно.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:peliforewer написа:NOMER14 написа:И кое му е простото на Гонзо?
За реклами канят Звезди....Може ли да има по-голямо дъно от това да пазиш Боби Михайлов от народната "любов" и началник да ти е Данчо Лечков.
Забравяш за Емо.
Бербо бил звезда? Та той не е ходил на финали на световно.

W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Нали всички искахте София да има поне един хубав стадион, сега надеждата Ви е Професионалния жалбоподател
.Не че съм очаквал подкрепа от Вас в борбата ни за хубав стадион, но както виждам сте готови да направите контрапротест
.
Да, за някой софийски отбор
-
- Контакти:
peliforewer написа:Не ми е било добре, но Гонзо винаги си е бил просто момче, не знам защо чак сега го разбрахте.Защо ли головете на Гонзо секнаха когато трябваше да играе пред чужди съдии.
"Чак сега" не бих казал, че сме научили каквото и да било, а впрочем Георги Иванов, ако и да допусна да стане едно от лицата на това провалило се управление на БФС, далеч не е сред главните виновници за упадъка на българския футбол. Намекът за съдиите пък е съвсем неприемлив, поне според мен. Откъм футболни умения Гонзо не беше никак лош нападател, поне за българските стандарти (включително тогавашните): имаше пласиране, добри реализаторски способности, игра с глава, физически качества, а също и оня прословут характер, който днес е дефицитен у играчите включително в континентален план и който, ако не го изведе до европейска слава, поне го направи легенда у нас... Вярно е, че част от попаденията му бяха от позиция "гюме" (което само по себе си не е аргумент срещу качествата му, разбира се) или след "сборване" с пазещия го защитник, но пък се сещам и за някои доста красиви и майсторски негови голове: например срещу "Нефтохимик" във финала за купата през 2000 г., срещу "ЦСКА" през 2001 г. пролетта (ако не бъркам) в едни гьолове на "Герена", срещу "Ливърпул" през 2004 г., и други.

Само "Левски"!