Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Furious_Monk » 30 сеп 2023 16:17

pomiqrat написа:
Furious_Monk написа:Може... но за какво...извинявам се човек, просто си правя ташак от скука... чакам си мача на Реал подобаващо пиян и просто няма интересна тема..

Ще я мандръсам 15 минути.

1914.1902 написа:
pomiqrat написа:Дали някой може да ме свърже с девойката :lol:Изображение

Изображение

Да, но иска 10 бона за 30 минути.

Да свали до 6 за 15

С такава пичка, за 15 минути... шампион си брат... за мен са около 7-8....но пък ще ми остане време и за пиене... така че не е чак толкова трагично.. не плачете, моля ви..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 сеп 2023 16:20

Направи си един акаунт в сийкинг и си готов ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 сеп 2023 16:22

Няма ли богати студентки плащат на чичковци.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Извинявам се за липсата на елементарна култура и възпитание, но в момента се забавлявам адски много...
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 сеп 2023 16:27

кое? Какви студентки? Принципно месечния ти абонамент е около 150$ доколкото помня.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 сеп 2023 16:30

Тия които ни правят богати, нас чичковците...

Шегувам се бе човек, не го приемай сериозно...

Леле мале.. какво стана, ние им простихме, те ни изнасилиха... говоря за Брайтън -Астън Вила.
Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 сеп 2023 18:55

Furious_Monk написа:
pomiqrat написа:
Furious_Monk написа:Може... но за какво...извинявам се човек, просто си правя ташак от скука... чакам си мача на Реал подобаващо пиян и просто няма интересна тема..

Ще я мандръсам 15 минути.

1914.1902 написа:
pomiqrat написа:Дали някой може да ме свърже с девойката :lol:Изображение

Изображение

Да, но иска 10 бона за 30 минути.

Да свали до 6 за 15

С такава пичка, за 15 минути... шампион си брат... за мен са около 7-8....но пък ще ми остане време и за пиене... така че не е чак толкова трагично.. не плачете, моля ви..

Два пъти ще и свърша за 15.

Преди години отивам на гости в една лекарка. Даде ми хапче. Чудя се какво ми дава. Надявам се да не заспя и да се събудя с бъбрек по-малко. Стана й смешно. Гилцерин сякаш се казваше. Изкъпах се. Тя се изкъпа. Като го хвана два часа и половина ми стоя на хуя. После, докото се къпах и като легнах да почина стоя вдървен. Това беше най-ужасния секс в живота ми.

Thsmith написа:кое? Какви студентки? Принципно месечния ти абонамент е около 150$ доколкото помня.

Иска студентка да му плаща, за да я оправя
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 19:00

Тука бате... Единия щял да я пори 2 часа, другия три пъти щял да й свърши на веждите. Помияра и той, барабар Петко с мъжете... Два часа бил еб%л някаква лекарка. Тъкмо, да взема, да повярвам... :lol: :lol: :lol:

Митьо Пищова пасти да яде пред вас... :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 20:08

rane написа:
ReBorn1982 написа:Камионът е изместен и ремаркето разкачено, за да се отвори едното платно на пътя най-вероятно, защото тогава не е имало магистралата и целият трафик за Северна България е минавал оттам. Не може да седи с часове затворено. Ти във всичко виждаш конспирация.

Завоят наляво наистина е труден с това ремарке и е нормално ЗиЛ-ът да се изнесе напряко на пътя, за да може ремаркето да вземе завоя. Абсолютно нищо съмнително не виждам. Още повече той е и натоварен и ремаркето лесно може да поднесе, ако вземе остро завоя .... абсолютно правилна маневра прави.

п.п. на последната снимка ясно си личи дългият спирачен път, т.е. доказателство, че Гунди е карал много бързо.
За автомобил без АБС, 30 метра следа от гумите можеш да оставиш спокойно със скорост от 80 км/ч, че дори и по-ниска.

Това с поднасянето на ремаркето е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Личи си, че си нямаш никаква идея за поведението на ремаркето.

Не си отговаряш на въпроса, как от тази позиция ще завие камиона без да влезе в канавката едната му гума?

Разсъжденията ти за вземането на завоя също издават, че изобщо си нямаш и грам идея как се прави маневра с ремарке. Той с изнасянето си толкова вляво прави точно това - затруднява вземането на завоя и го прави по-остър!

Също така не успяваш да си отговориш на въпроса, как човек виждайки камион заел и двете платна за движение няма да спре за над 100 метра разстояние!?

И още, защо ще му е на Гунди да пресича основата линия, ако не за да се опита да заобиколи изнасящия се и блокираш всякаква възможност за избягване на удара убиец?

Иначе е ясно, че камионът е преместен, за да се освободи едно платно, но защо историята на шофьора е скалъпена, така че да изглежда че Гунди е можел да избегне удара, имайки 4 метра свободно платно, а публикуваните снимки тогава са били само с разкаченото ремарке, за да подкрепят и внушават това?

Кво стана ся? Не можахме, да разберем, кой уби Гунди, в крайна сметка? :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2023 20:56

Drunken_Master написа:Тука бате... Единия щял да я пори 2 часа, другия три пъти щял да й свърши на веждите. Помияра и той, барабар Петко с мъжете... Два часа бил еб%л някаква лекарка. Тъкмо, да взема, да повярвам... :lol: :lol: :lol:

Тая ако се съблече и ги докосне с ръка по тяхната ръка, и са олепили гащите :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 20:59

boabbb написа:
Drunken_Master написа:Тука бате... Единия щял да я пори 2 часа, другия три пъти щял да й свърши на веждите. Помияра и той, барабар Петко с мъжете... Два часа бил еб%л някаква лекарка. Тъкмо, да взема, да повярвам... :lol: :lol: :lol:

Тая ако се съблече и ги докосне с ръка по тяхната ръка, и са олепили гащите :lol: :lol: :lol:

:lol:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”