vasilnv написа:А да, вярно

Макар че да се чуди човек какво са правели децата на техническия директор на Юнайтед в школата на Сити

Е как. Той Флечър за директор едва ли става, ма със сигурност знае, че инфраструктурата на ДЮШ е зле. Това е като оня виц за ресторантите:Единия готвач крещи пред ресторанта:КОЙ РАЗБИРА, ТУК СЕ СПИРА. ШЕФА НА ОТСРЕЩНИЯ РЕСТОРАНТ И ТОЙ ПРИ МЕН ИДВА ДА ПОХАПВА....
Затова Тен Хаг не е редно да бъде сменен преди Арнолд, Мърто и американските крадци. Никакви основи няма под краката си. Гледам, че поне нов шеф на лекарите имаме от няколко дена. Затова два мача поред нямаме контузии явно....Вчера Деклан Райс излезе второто полувреме и Мадисън си правеше каквото ти иска с дъртия Жоржиньо. А ние-уж стартова четворка отзад трябваше да са Оби-Уан, Варан, Лисандро, Шоу в началото на сезона. Излязохме с Дало, Жони, Линдельоф, Регилон(който май две години не беше във футбола). И всички медии се надпреварват да твърдят, че Тен Хаг е надценен треньор, а Онана не е за ВЛ. Елате вие с Джонката да пазите чисти мрежи....Вече имаме нападател, който ми пълни душата с движението си в наказателното....и две от крилата ни отпаднаха, щото са тъпи лигави парчета. Третия го натирихме в Хетафе, защото Шерлок Арнолд обиколи и сне показания от всички съседи на Мейсън и разкри неща, за които Скотланд Ярд просто нямат нужния капацитет да открият.....И сега гледам Хоулунд цял мач дебне в наказателното и по крилото имаме само един Дало, дето чат пат пуска някое по-остро центриране.Поне Рашфорд го търси, което си е голяма чест-англето пак го раздава като лакомия Роналдо тоя сезон, та пас от него е паметен. Чакам Рашфорд и Шоу по едното крило, Дало и Амад по другото и да видим с повечко широчина и центрирания Хойлунд ще оправдае ли очакванията.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.