Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 24 сеп 2023 10:50

Между другото не ми хареса как затворихме мача, винаги има треперене накрая ако водим с 1 гол, ако ще и със Спартак Плевен да играем. :x
Много силно впечатление ми направиха Сити вчера как с човек по-малко Нотингам стигнаха до 1-2 единични ситуации за гол. Еланга се справя страхотно там, честно казано в момента би бил в пъти по-полезен от Рашката на отбора. :lol:
Иначе плашещо добри са шумните съседи и то на всяко ниво. Миналия сезон мисля, че спечелиха всички дивизии при малките, онзи ден ми излиза новина, че са ни взели един от най-обещаващите централни защитници. Силно се надявам да не е така, обаче Сити може би са на път да превърнат Висшата лига в Бундеслигата и в ролята на Байерн ще са те. :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 сеп 2023 11:05

Не се притеснявай, ни им взехме от ДЮШа два Флеча...... :lol: :lol: :lol:
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 сеп 2023 11:16

А да, вярно :lol: Макар че да се чуди човек какво са правели децата на техническия директор на Юнайтед в школата на Сити :mrgreen:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 сеп 2023 09:29

Сити отдавна са доминант във Висшата Лига.
Тази година , никой няма да успее да ги доближи :idea:
Сити в момента е същото, което бяхме ние със САФ !
Перфектна организация, безкомпромисен ред и желязна дисциплина !
Това са трите задължителни основи за постигане на успех
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 25 сеп 2023 10:37

Не гледах мача, но само като видя 35 годишният Джони Еванс с отменен гол и асистенция... ясно е какво е било!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 сеп 2023 11:24

vasilnv написа:А да, вярно :lol: Макар че да се чуди човек какво са правели децата на техническия директор на Юнайтед в школата на Сити :mrgreen:

Е как. Той Флечър за директор едва ли става, ма със сигурност знае, че инфраструктурата на ДЮШ е зле. Това е като оня виц за ресторантите:Единия готвач крещи пред ресторанта:КОЙ РАЗБИРА, ТУК СЕ СПИРА. ШЕФА НА ОТСРЕЩНИЯ РЕСТОРАНТ И ТОЙ ПРИ МЕН ИДВА ДА ПОХАПВА....
Затова Тен Хаг не е редно да бъде сменен преди Арнолд, Мърто и американските крадци. Никакви основи няма под краката си. Гледам, че поне нов шеф на лекарите имаме от няколко дена. Затова два мача поред нямаме контузии явно....Вчера Деклан Райс излезе второто полувреме и Мадисън си правеше каквото ти иска с дъртия Жоржиньо. А ние-уж стартова четворка отзад трябваше да са Оби-Уан, Варан, Лисандро, Шоу в началото на сезона. Излязохме с Дало, Жони, Линдельоф, Регилон(който май две години не беше във футбола). И всички медии се надпреварват да твърдят, че Тен Хаг е надценен треньор, а Онана не е за ВЛ. Елате вие с Джонката да пазите чисти мрежи....Вече имаме нападател, който ми пълни душата с движението си в наказателното....и две от крилата ни отпаднаха, щото са тъпи лигави парчета. Третия го натирихме в Хетафе, защото Шерлок Арнолд обиколи и сне показания от всички съседи на Мейсън и разкри неща, за които Скотланд Ярд просто нямат нужния капацитет да открият.....И сега гледам Хоулунд цял мач дебне в наказателното и по крилото имаме само един Дало, дето чат пат пуска някое по-остро центриране.Поне Рашфорд го търси, което си е голяма чест-англето пак го раздава като лакомия Роналдо тоя сезон, та пас от него е паметен. Чакам Рашфорд и Шоу по едното крило, Дало и Амад по другото и да видим с повечко широчина и центрирания Хойлунд ще оправдае ли очакванията.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 сеп 2023 10:37

Струва ми се, че ситуацията със Санчо ще ескалира още и ще излезне извън контрол.
Плешо е строг, но според мен е с двойни стандарти !!!
Кога такова наказание за тоталното леке и лайно Антъни ???????

Довечера, ако пусне и 1 титуляр - ще го псувам много :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 26 сеп 2023 11:19

Довечера според мен ще играят Амрабат,Маунт,Пелистри и Хойланд за да трупат игрови опит! Дано пусне млади момчета и даде малко почивка на Каземиро и Бруно!

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 26 сеп 2023 12:50

Ситуацията със Санчо не е никакъв двоен стандарт. Не търпи критика от треньора си, закъснявал за тренировки, критикува публично треньора, инати се! Тен Хаг миналият сезон го подкрепи докато дебелееше и изпадаше в депресии и си го пускаше да играе. Нито е казал, че ще го маха заради това, нито нищо. Казва, че ще разчита на него и че е работа в прогрес. Това, че на Санчо не му харесва това, си е негов проблем.

Докато при Антъни нещата са други. Той е просто... СЛАБ! Дали трябваше да постои повече на скамейката!? Да! Но нито се е бунтувал, нито е обиждал, нито е закъснявал, нито нищо. Добре, сега тече разследване срещу него, но това няма нищо общо с футболните му качества и умения.

А за довечера: наистина ще е жалко ако видим някой от титулярите. Дори не бих пуснал новите да трупат опит, защото в такива мачове някои отбори ритат като коне и така стават контузии в безсмислени мачове. Така или иначе, и умора се трупа. Така че се присъединявам към мнението на Мастъра: не искам да видя нито един титуляр довечера. Излезем ли пак с дори и наполовина титуляри, Тен Хаг ще е за бой!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 сеп 2023 16:01

Силно вярвам, че ще направи много ротации.
Предвид мача с Бърнли и предстоящия отново с Палас за първенството, задължително почивка за Рашфорд, Бруно, Расмус, Каземиро, Онана, Евънс, Регилон.
Дало, Линдельоф, Ханибал, Скот едва ли всички ще са пак титуляри, но няма проблем 1-2-ма отново да започнат.
Гарначо и Пелистри не помня да са започвали заедно в официален мач, така че време е да се случи.
Другото важно за мен е да видим новия вратар Байъндър.

Върни се в “Манчестър Ю”