Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 08 сеп 2023 14:09

Drunken_Master написа:
boabbb написа:Мамка му, как баш за почивните дни ще се преебе времето... Вчера даже не ставаше за плаж. Между другото, поздрави от плажа за работещите :lol: :lol: :lol:

Вчера звънях на мама, да я чуя. Татко си беше на плаж, край Балчик... Там имаме вила. По Северното Черноморие няма проблеми.

Е, ни я вилата... ;)
Изображение

Ех, а ако беше сега комнунизъм, всички щяхме да я имаме тая вила. Пу, язък. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2023 14:12

гредЪ... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 сеп 2023 14:14

Drunken_Master написа:Пак ли с тия нелепите опорки? Сърбите били вършили зверства? Ми, ние? Стоим само и ги гледаме, нали? Това малко като глупостите на швабите, как руския солдат изнасилвал "фрау-тата". А когато те бяха на руска територия? Бяха големи моралисти, нали?
Акъла не ми го побира, как е възможно, човек да изпитва задоволство, понеже са избивали деца...

Снимките и доказателствата за масовите гробове са живи. Не знам ние да сме правили масови гробове на сърби. На война, като на война. Едно е войник да убива войник, друго е невинен.

Но бомбенето на Белград е престъпление на НАТО.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2023 14:19

Кириле, има много свидетелства, които говорят, че каквото сме вършели ние, това са вършели и другите. Говоря ти за български такива. Примерно "Писма и изповеди на един четник" на Христо Стилянов от 1927 г. Дневника му разказва за убийства, изнасилвания, грабежи и прочее. Той самият е бил четник от ВМОРО, пише това което виждат очите му.

И не само. Има сума ти други сведения...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 сеп 2023 14:26

rhaegar написа:
Ех, а ако беше сега комнунизъм, всички щяхме да я имаме тая вила. Пу, язък. :lol:

Не знам защо, но все се сещам за white guilt ситуацията и как белите богаташи много ги е жал за горките негри, но не се отказват от привилегиите си в тяхна полза.

Иначе е доста масово явление да плюеш режима, който те е направил бял човек. Не знам точния психологически термин на подобно състояние, но е нещо подобно на турците, които са избягали в Германия заради мизерия и гласуват за Ердоган или хората от семейства на висши служители на ДС, които сега плюят комунизма :oops:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 сеп 2023 15:05

Drunken_Master написа:Кириле, има много свидетелства, които говорят, че каквото сме вършели ние, това са вършели и другите. Говоря ти за български такива. Примерно "Писма и изповеди на един четник" на Христо Стилянов от 1927 г. Дневника му разказва за убийства, изнасилвания, грабежи и прочее. Той самият е бил четник от ВМОРО, пише това което виждат очите му.

И не само. Има сума ти други сведения...

Ма ти наистина си невменяем - миналата седмица бях в родния ти град, на един блок в пресечка на бул. "България" още си стоеше табелката град Толбухин....

Силянов, а не Стилянов пише много неща, които не си чел (това беше една от първите ми исторически книги, преочел съм я преди над 35 години), а още по-малко пък си чел документите на едно нещо, което се казва Карнегиева анкета и е независима за зверствата по време на двете Балкански войни. Ми ние сме си като пеленачета, сравнени с маляки и србе на врбе - да ти вадя ли цитати, или ще замълчиш. Не, сигурно пак ще ми дадеш лафчетата на онзи кюстендилски селтик и българомразец thorn от бойнаслава, дето някога Иван Бърльо бил понатупал дедите му, та оттогава мрази всичко родно. Перник-Дупница-Кюстендил е Бермудския триъгълник у нас - от там нормален човек не се е пръкнал, няма и да се появи :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 сеп 2023 15:07

Soulen написа:
rhaegar написа:

Не знам защо, но все се сещам за white guilt ситуацията и как белите богаташи много ги е жал за горките негри, но не се отказват от привилегиите си в тяхна полза.

Иначе е доста масово явление да плюеш режима, който те е направил бял човек. Не знам точния психологически термин на подобно състояние, но е нещо подобно на турците, които са избягали в Германия заради мизерия и гласуват за Ердоган или хората от семейства на висши служители на ДС, които сега плюят комунизма :oops:

Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 сеп 2023 15:09

Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 сеп 2023 15:09

tmanolov написа:
Soulen написа:
rhaegar написа:

Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка :oops:

Хората, които го правят за пари, ги разбирам. Тези, на които не им плащат и си вярват, не мога. Затова и може би примера ми с ДС не беше добър, там е ясно, че всичко е за пари.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2023 15:11

tmanolov написа:Ми ние сме си като пеленачета, сравнени с маляки и србе на врбе - да ти вадя ли цитати, или ще замълчиш.

Пич, ти дебил ли си? Кво е писал въпросният в книгата си? Имало ли е български зверства над цивилните? Имало е. Кво ми вадиш от 20 реки вода. Каквото са вършели едните, това са вършели и другите. Ние сме били като пеленачета, вика... Да не би да си водил статистики? Ай, не ме занимавай...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”