Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 04 сеп 2023 10:12

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:За мен заявените амбиции за титла са по-скоро дъвка на ръководството в противовес на искането на оттеглянето на Сираков. Ако нямаше заявена такава цел, това би наляло още повече масло в подкрепа на протестиращите, ето видиш ли, ние дори за нищо не се борим. Разбира се, ние сили за титла към момента е видно, че нямаме. Не се вижда и как може да се подсилим, да се приоритизират първо дълговете към НАП ли или тепърва да се привличат играчи е много деликатно решение. Вижда се, че големите приходи за клуба идват от основната му дейност, ритането на топка. Логично е да искаш да подсилиш отбора, да инвестираш, за да имаш повече приходи догодина. От друга страна, НАП тежи и финансово, и репутационно и трябва да се изчисти. И въобще, лесно излизане от този омагьосан кръг, в който сме се вкарали, не се вижда скоро.

Един път да съм на 100% съгласен с теб. А излизане от кръга с НАП има - вече са налични между 7 и 8 милиона чисти левчета (даже са преведени) от участието ни в ект, заедно с билети, мърчъндайзинг и парите за Цонко. Ерго, тези под 5 милиона за главницата на НАП могат да бъдат платени на секундата. Ако има желание де. Ако няма - ми още от същото и твай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 сеп 2023 10:51

С наличните футболисти спокойно можем да си играем в първенството и да бъдем конкуренция на горските и другите. Като игра се вижда, че не отстъпваме, остава да подобрим ефективността си и от там резултатите. Един мач на седмица и от време на време по някой мач за купата няма да преуморят младите ни футболисти, освен ако не се появи дълготрайна контузия, но въпреки това пак можем да бъдем конкурентни, използвайки младежи от школата ни като временен вариант. Ако ще се вземат футболисти целта трябва да бъде добри игри в ЕКТ и влизане в групите на някой от турнирите, а не първенството. Т.е. да търсим попълнения, с които да можем да се конкурираме със средните отбори в Европа, а не в нашата лига. По - добре за вземем 1 или макс 2- ма футболисти, но да бъдат с класата над тези, които имаме в момента, а там където нямаме налични по отделни постове, пак казвам, да пускаме младежи от школата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 сеп 2023 11:37

koisa написа:
Aronaks написа:Няма как да се борим за титлата, ако не вземем играчи. Знам, че пари няма, но защо тогава се афишира борба за първото място? Да си кажат, нямаме пари, ще се борим за място в Европа, дори и чрез бараж. Защо се замазват очите на феновете? Само гледайте колко човека ще вземат другите водещи отбори до края на трансферния прозорец.

И аз това съм го писал много пъти... Но от друга гледна точка как ще задържат интереса на хората като не се афишират високи цели?!

Не знам Сираков и останалите в ръководството слепи ли са, че отбора има нужда от 3-4 играчи още на важни постове.

Отборът има нужда от 3-4 играчи, но не Дарлани, Фадиги и Петрита.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 сеп 2023 11:43

Напротив, шампионата е много важен... Титлата дава около 70-80% шанс за участие в групите на някой от турнирите в Европа. Лудогорец с два отстранени съперника и две отпадания стигнаха до групите на ЛК. Докато за отборите от второ до четвърто място няма поправителен при отпадане!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 сеп 2023 11:50

Към момента е по-вероятно да сме 5-6 ти, отколкото с титла. А група е слаба, но е мелница за някои и разходка за други. До момента виждам и твърде удобно съдийство за три отбора извън обичайните в последните години два. След над 50% от мачовете им има оплаквания от противниците им

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 сеп 2023 11:55

koisa написа:Напротив, шампионата е много важен... Титлата дава около 70-80% шанс за участие в групите на някой от турнирите в Европа. Лудогорец с два отстранени съперника и две отпадания стигнаха до групите на ЛК. Докато за отборите от второ до четвърто място няма поправителен при отпадане!

Когато привличаш футболисти за слаб шампионат като нашия обикновено не го печелиш, а в ЕКТ приключваш във втория кръг.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 сеп 2023 12:11

drvasko98 написа:
koisa написа:
Aronaks написа:Няма как да се борим за титлата, ако не вземем играчи. Знам, че пари няма, но защо тогава се афишира борба за първото място? Да си кажат, нямаме пари, ще се борим за място в Европа, дори и чрез бараж. Защо се замазват очите на феновете? Само гледайте колко човека ще вземат другите водещи отбори до края на трансферния прозорец.

И аз това съм го писал много пъти... Но от друга гледна точка как ще задържат интереса на хората като не се афишират високи цели?!

Не знам Сираков и останалите в ръководството слепи ли са, че отбора има нужда от 3-4 играчи още на важни постове.

Отборът има нужда от 3-4 играчи, но не Дарлани, Фадиги и Петрита.

Дарлан не мисля, че е лош футболист, а е и млад. Според мен му трябва време. За Фадига съм на кантар. Доста е бавен. Но за без пари толкова. Сираков обясняваше за някакви добри новини, които уж скоро щял да съобщи, но май само си замазваме очите.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2023 12:14

Относно титлата и местата за Европа. Гледаме временното класиране. За елиминиране на различния брой изиграни мачове гледаме загубените точки, а не спечелените. Локо Пд има -2 загубени точки, Морето -4 , Числото -5 , Левски и Разград -6 точки загубени, а Тирето - 9 , Арда -8.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2023 12:18

realno написа:
koisa написа:Напротив, шампионата е много важен... Титлата дава около 70-80% шанс за участие в групите на някой от турнирите в Европа. Лудогорец с два отстранени съперника и две отпадания стигнаха до групите на ЛК. Докато за отборите от второ до четвърто място няма поправителен при отпадане!

Когато привличаш футболисти за слаб шампионат като нашия обикновено не го печелиш, а в ЕКТ приключваш във втория кръг.

Реално казано Разград по административен начин заема нашето място в групите на ЛК. Половината отбори са там след загубени 1 или 2 елиминации. Форматът на евротурнирите е такъв окастрен. Пак ще повторя. Расистката Уефа няма интерес да се развива футболът в Средна и Източна Европа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2023 12:47

"С наличните футболисти спокойно можем да си играем в първенството и да бъдем конкуренция на горските и другите."
Тези футболисти бяха налични и миналия сезон. Плюс Попов и Сундберг. Завършихме на 25т. от Лудогорец и на 24т. от Тирето.
Ето, Рикардиньо се счупи и почваме да правим някакви фантасмагории с позицията на ЦН. Не че Рикардиньо е върха на сладоледа, де...
"...да се приоритизират първо дълговете към НАП ли или тепърва да се привличат играчи е много деликатно решение."
Изобщо не е деликатно. Естествено - НАП.
Спомням си как, преди време, един служител на Ал.Томов(Гарибов) заяви в ефир: "Можехме да платим на НАП, но предпочетохме да правим трансфери."
Знаем как завърши това - ЦСКА загуби лиценза за ЕКТ. Ние така ли ще я караме?

Върни се в “Левски”