I_Tuk_Froid_Pobedi написа:За мен заявените амбиции за титла са по-скоро дъвка на ръководството в противовес на искането на оттеглянето на Сираков. Ако нямаше заявена такава цел, това би наляло още повече масло в подкрепа на протестиращите, ето видиш ли, ние дори за нищо не се борим. Разбира се, ние сили за титла към момента е видно, че нямаме. Не се вижда и как може да се подсилим, да се приоритизират първо дълговете към НАП ли или тепърва да се привличат играчи е много деликатно решение. Вижда се, че големите приходи за клуба идват от основната му дейност, ритането на топка. Логично е да искаш да подсилиш отбора, да инвестираш, за да имаш повече приходи догодина. От друга страна, НАП тежи и финансово, и репутационно и трябва да се изчисти. И въобще, лесно излизане от този омагьосан кръг, в който сме се вкарали, не се вижда скоро.
Един път да съм на 100% съгласен с теб. А излизане от кръга с НАП има - вече са налични между 7 и 8 милиона чисти левчета (даже са преведени) от участието ни в ект, заедно с билети, мърчъндайзинг и парите за Цонко. Ерго, тези под 5 милиона за главницата на НАП могат да бъдат платени на секундата. Ако има желание де. Ако няма - ми още от същото и твай