dedko2022 написа:Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.
О, няма нужда от никакви уверения, познаваме отлично нравите на припоците.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedko2022 написа:Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
dedko2022 написа:realno написа:Какво да видя, припоците сън не спали за да гледат и трепетно да коментират поредния европейски мач на вековника, докато техния заместител тъне в срам, позор и посредственост.![]()
Нещастната припошка душа се стопли от очакваното отпадне на Левски и годината им се осмисли, но отново няма да им се изпълни очакваното от тях Левски да отиде в небитието при умрялото им комунистическо изчадие.
Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.
dedko2022 написа:realno написа:Какво да видя, припоците сън не спали за да гледат и трепетно да коментират поредния европейски мач на вековника, докато техния заместител тъне в срам, позор и посредственост.![]()
Нещастната припошка душа се стопли от очакваното отпадне на Левски и годината им се осмисли, но отново няма да им се изпълни очакваното от тях Левски да отиде в небитието при умрялото им комунистическо изчадие.
Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.
delqnski47 написа:Добро и европейско утро, Трахизане.Поздрав днес няма ли ? Или само като върже...
realno написа:delqnski47 написа:Добро и европейско утро, Трахизане.Поздрав днес няма ли ? Или само като върже...
От мен добро 4 милионно ЕВРОпейско утро без припознаване, опозоряване и свинщини като вас. Желая ти хубав припознавачески ден с Литекс вековен от Микре, защото е ясно на всички, че подобни емоции няма как да изпитате вече с умрелия ви клуб.
gihuelo написа:
Мислиш ли че някой тук който чете тази тема го боли фара за вашите 3-4 млн евро?![]()
На кой го казваш тук ? На нас или на Данчо и Миро от Лудогорец ? Тях пък хич не им дреме.
Важното е че за първи път от петнайсетина години стигнахте 1 септември в Европа.
realno написа:gihuelo написа:
Мислиш ли че някой тук който чете тази тема го боли фара за вашите 3-4 млн евро?![]()
На кой го казваш тук ? На нас или на Данчо и Миро от Лудогорец ? Тях пък хич не им дреме.
Важното е че за първи път от петнайсетина години стигнахте 1 септември в Европа.
Само как ти повярвах. Както ти повярвах, че сте ЦСКА, а не Литекс. Пак лицемерни тирейки приказки. Всички ги интересува колко сме спечелили, включително и вас припознавачите на Литекс, защото любовта към парите на Микренската мутра бяха причина да си изоставите клуба. А нас ни интересува, защото от това зависи не само оцеляването на клуба, но и надграждането му. Май забравихте припошките подигравки за ароматизатори и чипсове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта