Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2023 09:24

dedko2022 написа:Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.

О, няма нужда от никакви уверения, познаваме отлично нравите на припоците. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 сеп 2023 09:28

dedko2022 написа:
realno написа:Какво да видя, припоците сън не спали за да гледат и трепетно да коментират поредния европейски мач на вековника, докато техния заместител тъне в срам, позор и посредственост. :)
Нещастната припошка душа се стопли от очакваното отпадне на Левски и годината им се осмисли, но отново няма да им се изпълни очакваното от тях Левски да отиде в небитието при умрялото им комунистическо изчадие. :mrgreen:

Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.

Наблюдателна жена. Забелязала е разликата сега и липсата ти на усмивка от предишните 5 срещи на Левски. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2023 09:28

Добро и европейско утро, Трахизане. 8-) Поздрав днес няма ли ? Или само като върже...
Последна промяна от delqnski47 на 01 сеп 2023 09:33, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2023 09:32

dedko2022 написа:
realno написа:Какво да видя, припоците сън не спали за да гледат и трепетно да коментират поредния европейски мач на вековника, докато техния заместител тъне в срам, позор и посредственост. :)
Нещастната припошка душа се стопли от очакваното отпадне на Левски и годината им се осмисли, но отново няма да им се изпълни очакваното от тях Левски да отиде в небитието при умрялото им комунистическо изчадие. :mrgreen:

Мога да те уверя, че аз спах като къпан и сутринта жената разправя, че усмивката не е слизала от лицето ми.

А жена ти не е ли спала?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 01 сеп 2023 09:48

Трябва да се подкрепят българските отбори. Пожелавам на Лефски след 13 години пак плейOFF!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 сеп 2023 10:37

delqnski47 написа:Добро и европейско утро, Трахизане. 8-) Поздрав днес няма ли ? Или само като върже...

От мен добро 4 милионно ЕВРОпейско утро без припознаване, опозоряване и свинщини като вас. Желая ти хубав припознавачески ден с Литекс вековен от Микре, защото е ясно на всички, че подобни емоции няма как да изпитате вече с умрелия ви клуб. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 сеп 2023 11:16

Виждам ,че ви едно отпаднало на всички тук .
По добре да се върнем на старите въпроси :)
Кога се очкава да ни свършат парите?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 сеп 2023 11:20

realno написа:
delqnski47 написа:Добро и европейско утро, Трахизане. 8-) Поздрав днес няма ли ? Или само като върже...

От мен добро 4 милионно ЕВРОпейско утро без припознаване, опозоряване и свинщини като вас. Желая ти хубав припознавачески ден с Литекс вековен от Микре, защото е ясно на всички, че подобни емоции няма как да изпитате вече с умрелия ви клуб. ;)

Мислиш ли че някой тук който чете тази тема го боли фара за вашите 3-4 млн евро? :)
На кой го казваш тук ? На нас или на Данчо и Миро от Лудогорец ? Тях пък хич не им дреме.
Важното е че за първи път от петнайсетина години стигнахте 1 септември в Европа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 сеп 2023 11:28

gihuelo написа:
Мислиш ли че някой тук който чете тази тема го боли фара за вашите 3-4 млн евро? :)
На кой го казваш тук ? На нас или на Данчо и Миро от Лудогорец ? Тях пък хич не им дреме.
Важното е че за първи път от петнайсетина години стигнахте 1 септември в Европа.

Само как ти повярвах. Както ти повярвах, че сте ЦСКА, а не Литекс. Пак лицемерни тирейки приказки. Всички ги интересува колко сме спечелили, включително и вас припознавачите на Литекс, защото любовта към парите на Микренската мутра бяха причина да си изоставите клуба. А нас ни интересува, защото от това зависи не само оцеляването на клуба, но и надграждането му. Май забравихте припошките подигравки за ароматизатори и чипсове. ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 сеп 2023 11:45

realno написа:
gihuelo написа:

Само как ти повярвах. Както ти повярвах, че сте ЦСКА, а не Литекс. Пак лицемерни тирейки приказки. Всички ги интересува колко сме спечелили, включително и вас припознавачите на Литекс, защото любовта към парите на Микренската мутра бяха причина да си изоставите клуба. А нас ни интересува, защото от това зависи не само оцеляването на клуба, но и надграждането му. Май забравихте припошките подигравки за ароматизатори и чипсове. ;)

Щом казваш е така.
Ти винаги си прав.
Би ни интересувало ако парите които сте спечелили отидат в НАП . Аз лично силно се съмнявам.
А за спечелените ви пари влязохме в спор ,защото прогнозирахте 10 000 дойчовци ,ще дойдат да ви гледат в София ,защото сте много известен отбор в Европа и голям дразнител. Аз не знам дали има по-слабо посетен мач от тяхната агитка като гости .

Върни се в “Левски”