Изобщо не ми се влиза в полемики по тая тема след вчерашния мач, честно...
Надявах се спокойно да изгледам всичките клипчета и искрени, радостни изживявания, щото такива нямаме всеки ден.
Ама понеже си ме цитирал, ще отговоря от елементарно уважение, което не е даденост за всеки в моите очи, искам да уточня!
Ще кажа само, че разбирам порива на Приказка за амеби, бидейки на гребена на вълната, всячески да опита да материализира това, продължавайки последователната си политика на демонизиране на злите наркоси и всички свързани с тях по някакъв начин, за кефа и чувството за някакво възмездие на нашего брата. Щото българинът е с отмъстително съзнание и като му посочиш някакъв враг, който според него му е еВал мамата, то "борецът" срещу тоя враг обезателно му става идол и така се чувства съпричастен към контра еВаването на мамата на лошите. Това ми е ясно, прозрачно и лесно предвидимо. Много исторически личности сега са в учебниците, понеже са следвали точно този подход.
Ама друго се замислям. Тая вражда Сдружение - Фамилия мяза до голяма степен, в някакъв умален модел, на цирковете в парламента по оста управляващи - опозиция. Всеки дава мило и драго, за да омаскари другия с всякакви средства - клевети, внушения, интриги, лъжи и т.н., докато междувременно керванът и схемите си вървят и народът, както и проблемите му, получават един голям и рунтав. Повтарям, керванът си върви и главните замесени живуркат охолно, присмивайки се доволно на хорския примитивизъм.
Проблемът ми е, че докато едните застават с лицата, критиките и доводите си, другите мишкуват скрити зад Приказки за пъпеши, анонимни профили, тролове и вся другая интернетная, платеная сволоч. Много, много гнусна тактика, според мене!
И това няма да свърши добре за Левски, помни ми думата!
Сега е рахат, понеже сме на гребена на вълната, но и това ще е до време. Не, не пожелавам гадости и провали на отбора, и ако бях циганин бих се заклел в живота на двете си деца, но футболът, хеле пък в България, е гадна кучка и коефициент....пардон, картите, много бързо се разместват.