Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 23:23

Svilen написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Народ, който не познава историята си е обречен да я повтаря. В България не само е имало (и за съжаление има) фашизъм, но е имало нацистки гарнизон и германски войници.

Да, бе, ама в България няма паметници на "славния" Франк с шмайзер в ръка!
Не е проблемът в историята, тя е такава, каквато е. Точка! Не знам що си решил, че не си я познаваме.

Не сме на едно мнение с него, следователно “не познаваме” историята. Каквото си учил, каквото си чел, каквото си разбрал, няма значение…. “Братушките” са “освободители” и т’ва си е.

Какви братушки, какви пет лева? Остави. Знаеш ли какво означава? Ако си ходил в казарма, знаеш. Радвам се, че съм роден и израснал на браздата между двата режима и не съм облъчен от пропагандата на нито един от тях. И към едните и към тези младите обаче не изпитвам съжаление. Тъпакът е такъв по своя воля. Може би ако се бях родил 50-та или 95-та щях и аз да съм такъв - облъчен тъпак. Късмет.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2023 23:29

metodito написа:
SANSIRO7 написа:И нямаме паметник възхваляващ фашизма, по същият начин не трябва да има паметник възхваляващ следващите сатрапи. Впрочем направили не малко във вреда на Левски.

Точно привърженик на "Левски" ли, майна? Не е истина. Не си познаваш героите на клуба, чичо!
Изображение
Срам!

Това паметниче под дърветата възхвалява фашизма ли?

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 авг 2023 23:32

metodito написа:
SANSIRO7 написа:И нямаме паметник възхваляващ фашизма, по същият начин не трябва да има паметник възхваляващ следващите сатрапи. Впрочем направили не малко във вреда на Левски.

Точно привърженик на "Левски" ли, майна? Не е истина. Не си познаваш героите на клуба, чичо!
Изображение
Срам!

Какво общо има тая плоча, метър на два с това което ти говоря! Нещо си се превъзбудил.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 23:35

drvasko98 написа:
metodito написа:

Изображение
Срам!

Трудно ли ти е мисленето?
Шест минути преди да бъда свален станах свидетел на нещо нечувано и страшно … летящият като вихър български изтребител се отдалечи от поразената вече и падаща към земята наша „летяща крепост“ и хвърляйки се с цяла мощност към друга се стовари върху нея, отсече опашката ѝ и крепостта се разруши като голям дъб ударен от мълния… Наистина страшна смърт дори и за най-смелия пилот

Източникът можеш да си го намериш сам. Стига да знаеш как се борави с "Гугъл".

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 авг 2023 23:37

drvasko98 написа:
metodito написа:

Изображение
Срам!

Какъв фашизъм, кви пет лева. Ако не си чел нищо, поне не коментирай. Или може би ти се струват малко над 4 хиляди българи убити по ония времена? И защото са убити тия българи, то трябва да харесваме паметника на техните убийци.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 авг 2023 23:42

TristaNNN написа:Че е една от най-читавите позиции, такава е!
Че когато трябва да се хвали ръководството - трябва, и дано да е по-често!
Обаче мене нещо много яко ме човърка цял ден: няколко часа преди това (десетина), Мартин Табаков, доколкото знам също зъл нарко съсдруженец, но хайде да не съм сигурен на 100%, написа нещо доста интересно по темата. Ще приложа само финала:
[offtopic]...
П.С. Днес ще следя дали ръководството на Левски ще вземе отношение спрямо този казус, в който човек, който по Конституция (чл. 67. ал.1) е представител на всички българи, обижда голяма част от тях...[/offtopic]
И понеже ми е много хубаво тия дни, почвам да се размечтавам дали пък Първия няма да почне да се вслушва малко-отмалко в призивите и критиките на злите организирани. Не, не знам нищо по въпроса, просто ме човърка и си разсъждавам...
Щото, това би било една много добра стъпка в посока цялостно клубно здраве и благоденствие.
Освен, разбира се, ако Капо ди тути Тирета в момента не дърпа конците на някаква политическа уйдурма... :roll:

Не го знам Табаков.. сега го проверих, та :
Мартин Табаков е доктор по политически науки от НБУ
Ако е този, няма нужда, аман от политически ....... да не ти казвам до къде ми е дошло от политически глупости, както и днес, но отново ще си го кажа : точно, кратко и ясно е изразена позицията на клуба защото е намесен самия клуб в поредните глупости на едни които може и от копейката да са платени, но не са самодейци .
Когато Сираков назначи на работа в клуба можещи .... ще е различно .
Когато левскарските организации се разграничат от наркосите- СЗ и на думи и дела ще е различно ... и още и още.
За съжаление, няма да си говорим в идните дни за Левски Вековен... пак се почна с глупостите :(

Към Манолов: На УЛ не им е мястото в А, но пък в Б ги бият, а ако не бяха те сега щеше да слушаш 3 години от бибочко и младежа живата легенда Сираков и спасителя папазов колко са велики... защото щеше да е минал мемурандума.
Навякъде има мърши.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 23:48

Изобщо не ми се влиза в полемики по тая тема след вчерашния мач, честно...
Надявах се спокойно да изгледам всичките клипчета и искрени, радостни изживявания, щото такива нямаме всеки ден.
Ама понеже си ме цитирал, ще отговоря от елементарно уважение, което не е даденост за всеки в моите очи, искам да уточня!
Ще кажа само, че разбирам порива на Приказка за амеби, бидейки на гребена на вълната, всячески да опита да материализира това, продължавайки последователната си политика на демонизиране на злите наркоси и всички свързани с тях по някакъв начин, за кефа и чувството за някакво възмездие на нашего брата. Щото българинът е с отмъстително съзнание и като му посочиш някакъв враг, който според него му е еВал мамата, то "борецът" срещу тоя враг обезателно му става идол и така се чувства съпричастен към контра еВаването на мамата на лошите. Това ми е ясно, прозрачно и лесно предвидимо. Много исторически личности сега са в учебниците, понеже са следвали точно този подход.
Ама друго се замислям. Тая вражда Сдружение - Фамилия мяза до голяма степен, в някакъв умален модел, на цирковете в парламента по оста управляващи - опозиция. Всеки дава мило и драго, за да омаскари другия с всякакви средства - клевети, внушения, интриги, лъжи и т.н., докато междувременно керванът и схемите си вървят и народът, както и проблемите му, получават един голям и рунтав. Повтарям, керванът си върви и главните замесени живуркат охолно, присмивайки се доволно на хорския примитивизъм.
Проблемът ми е, че докато едните застават с лицата, критиките и доводите си, другите мишкуват скрити зад Приказки за пъпеши, анонимни профили, тролове и вся другая интернетная, платеная сволоч. Много, много гнусна тактика, според мене!
И това няма да свърши добре за Левски, помни ми думата!
Сега е рахат, понеже сме на гребена на вълната, но и това ще е до време. Не, не пожелавам гадости и провали на отбора, и ако бях циганин бих се заклел в живота на двете си деца, но футболът, хеле пък в България, е гадна кучка и коефициент....пардон, картите, много бързо се разместват.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2023 00:05

Kotooshu написа:.....

А не, не мога и на тебе да ти отговарям сега, искам да се порадвам и да напрегна дробеца с някое питие.
Приеми, че си ме разгромил и т'ва е. You win - навремето първите игри с джойстици в заведенията, с някакви боища там 1-1, изписваха това като начегариш другия. :mrgreen:
Воистина искам да се покефя малко на мига и кефа от снощи, не ща да се напрягаме и дразним сега.
То, сега ми е малко като първото топване на чушлето в топъл, женски размножителен орган - кеф, кеф ... шампион, мъж, ама чак на следващия ден разбираш колко важно от стратегическа гледна точка е това деяние. :lol: :) :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 авг 2023 00:17

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:.....

А не, не мога и на тебе да ти отговарям сега, искам да се порадвам и да напрегна дробеца с някое питие.
Приеми, че си ме разгромил и т'ва е. You win - навремето първите игри с джойстици в заведенията, с някакви боища там 1-1, изписваха това като начегариш другия. :mrgreen:
Воистина искам да се покефя малко на мига и кефа от снощи, не ща да се напрягаме и дразним сега.
То, сега ми е малко като първото топване на чушлето в топъл, женски размножителен орган - кеф, кеф ... шампион, мъж, ама чак на следващия ден разбираш колко важно от стратегическа гледна точка е това деяние. :lol: :) :)

Не бре човек, не си ме разбрал или не съм се изразил правилно, ако е второто се извинявам... последното нещо в момента ми е да се дрънкаме за глупости, леко ми развалиха кефа с политиката.
То и аз днес само клипчета гледам и се кефя, имам още доста неща да изгледам и чуя но си ги пазя за утре(ще се накълвем здраво)... а още по хубавото е, че от днес правим организацията с Айнтрахт, та и затова преди написах а и преди мача си говорехме, че ако отстраним евреите, мача с Айнтрахт ще ни е бонуса(кефа) ... като с Ливърпул , а и е хубаво да помечтаем още малко :geek:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2023 00:41

Аз съм убеден, че футболистите и Костов ще се представят достойно срещу Айнтрахт. Не виждах как ще отстраним Удинезе, мислех, че Шалке ще ни надиграят - ние ги надиграхме, че и съдията трябваше да им помага. Дано. Дано да греша, както за Марсилия, Шалке, Юве, Удинезе. В едно съм на 100 про убеден! Независимо от резултата от двата мача, тези срещи ще сплотят колектива и ще помогнат на отбора във вътрешното първенство. За мен вододелът, който реши дали това ще е сбор от футболисти или колектив беше мача с евреите тук (тези не бяха случайни футболисти). Победата срещу тях беше от изключително важно психологическо значение. Мачовете с Айнтрахт са за сплотяване на публиката. След тях нека няма дърляне и разделяне.

Върни се в “Левски”