Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2023 12:29

NOMER14 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно? :lol: Никой не им пречи да си развиват идеите!

Па Насо колко народ го избраха за "собственик" -май по-малко и от тези 20 000, при това виртуални. Ма иначе е "ай сиктир" - кое му дава легитимност? Интересно ми е?

Божков като предишен собственик го избра, след като ББ отказа да ги вземе, а другите варианти бяха нереалистични - ДП, СЙ... Дори си беше спретнал анкета.
Насо получи акциите в много сложна международна и вътрешна обстановка.
Военно положение в целия свят и България - спрян междуградски транспорт, затворени доста дейности, всички нехранителни магазини, КПП-та по областните градове, невъзможност селяните от София през уикенда да отидат по родните си места, за да засеят разсада; в съседни нам държави се излизаше само с СМС до аптека и хлебарница.
Някой би ли ми казал как да ги намеря тези акции в infostock?

КПП-та вече нямаше, транспортът си вървеше, а какво е ставало в съседни нам държави ми е все тая. А и без благославията на човека от БанкИ, нищо нямаше да стане. За милиарден път да ви го кажа - Черепа беше насадил БХ на пачи яйца с джиросването (едностранен акт) и БХ трябваше да направил нещо. Е, направи - взе си тоалетна хартия от Богров!

Апропо, винаги съм се удивявал на лафа за "най-голямата жива легенда" - за мен лично един Гонзо е много по-голяма легенда от този като футболист на Левски. И ми е донесъл много повече радост и доста по-малко срам. А и никога не ни предаде, нищо че е юноша на Локо Пд, а не наша продукция. Ма пък без това "най-голямата жива легенда", кво ли щеше да пише леля ви Раева? Може би "най-големият левскар от Богров"? Щото наш Насо винаги е най, точно като патрона му от банкИ!

насе, кога ще дадеш някой лев за отбора, мен? Безплатното позлване на президентската ложа вече 3 години ще го фактурираме ли?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2023 12:32

Не съм пишлегар и нямам фейсбук и всичко що се пише там барабар с гласуването, не ме касае и е НЕЛИГИТИМНО.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2023 12:41

Това,ако е от Фейсбука и някой да го споменава като нещо си,не искам да казвам жалко,ама лошо говори за публикуващия.
Хайде стига с тази злоба и предпочитания.В момента сме добре,може да стане и по -добре,отлично.
Може би и Сираков да има принос за това.Изпитайте малко удоволствие,отпуснете се.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2023 12:43

Маналов,
Да, в края на сагата с акциите (втората половина на май месец) нямаше ги вече тези капепета и т.н.
А за Гонзо си абсолютно прав. Гонзо никога не ни предаде и лоша дума не е казал. Гонзо излезе за 10 минути в последния си мач само и само да уплаши ония (горките, трепереха като розови прасенца) с ясното си съзнание, че това ще му коства кариерата. Говоря за последната ни титла.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 юли 2023 13:13

LoveAndPeace написа:
groti написа:
LoveAndPeace написа:
Blue_Blood84 написа:
LoveAndPeace написа:
Blue_Blood84 написа:Точно, колкото и декларации да се пишат през ден два, на стадиона се вижда какво мисли масовия левскар:)

Предпплагам затова картите са с над 50% спад , посещаемостта и тя скоро ще удари подобен размер.

Е това вече си зависи от резултатите на отбора. Ако направим добър мач в София срещу шкупи може пак да почне да се пълни, въпреки отровната атмосфера. Може и да се вземат още абонаментни карти за следващия кръг.

В 8мия , 9тия и 10тия мач от онази серия без победи имаше повече публика от колкото в първия за този сезон.......
Не всичко е в резултатите.

Това не е ли вина на разните сдружения и прочие организирани фенове? Играем добре, отборът върви.. И за някои хора личността на някого е по-важна от отбора.

Как точно да е тяхна вина ? Някой да е призовавал за някакви бойкоти на мачове ?
Напротив , има протест и той е НА стадиона.
Крайно време е да се разбере , че целта на протеста НЕ Е Костов да бъде махнат и да се връща Стоилов.
Левски не трябва да бъде управляван така , както е в момента.

Самото разделение и отвратителната атмосфера отблъсна много хора. Очакванията за зулуми, гадости и псуване също. Много хора искат да гледат футбол, а не да слушат псувни по Сираков, Мъри, Ивков и т.н. Изобщо - тая отвратителна амосфера я насадиха НКП, СЗ и прочие и прочие групировки и банди. И не разбирам защо не се протестираше срещу черепа, Тото-тонев, Спас и прочие. Къде бяха всичките тези банди? Защо точно сега? И да.. Сираков има вина. Лично аз бих искал да е друг, но не знам кой? На организираните какво им е предложението? 20к човека с по 100 лв годишно? Палмите лоши, Сираков лош.. Ония бяха намерили спонсор, ама не казаха кой е спонсорът. Защо? Защо не излязоха да кажат публично Компания А, Б искат да дават еди кви си пари, но Палмите пречат. Мантрата как собственикът спонсор не дава да се водят преговори за други спонсори е ясна на всички ни. А, има ли желаещи спонсори? Защо никой не се показва?
110 години любов!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 31 юли 2023 13:29

А де и аз се питам защо никой не се показва??
Що се отнася до отбора, върви добре, след първия кръг доста хора спореха за Костов, но се вижда бързия комбинативен стил с по едно докосване, не само през крилата но и през центъра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2023 13:36

Кога някой спонсор (много ясно, че не визирам дребни такива като семки Вуйчо Ваньо или вафли Мура) на който и да е футболен отбор в България се е "показвал" и е афиширал - Аз искам да спонсорирам еди кой си клуб? - преди да е подписал официално спонсорския си договор?
Лично аз не си спомням такъв случай.
Не казвам, че е невъзможно някога да е имало, но моля да припомните с пример?
Щото и това е малко мантра, сякаш.
Последна промяна от TristaNNN на 31 юли 2023 13:38, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2023 13:36

groti написа:
LoveAndPeace написа:
groti написа:
LoveAndPeace написа:
Blue_Blood84 написа:
LoveAndPeace написа:Предпплагам затова картите са с над 50% спад , посещаемостта и тя скоро ще удари подобен размер.

Е това вече си зависи от резултатите на отбора. Ако направим добър мач в София срещу шкупи може пак да почне да се пълни, въпреки отровната атмосфера. Може и да се вземат още абонаментни карти за следващия кръг.

В 8мия , 9тия и 10тия мач от онази серия без победи имаше повече публика от колкото в първия за този сезон.......
Не всичко е в резултатите.

Това не е ли вина на разните сдружения и прочие организирани фенове? Играем добре, отборът върви.. И за някои хора личността на някого е по-важна от отбора.

Как точно да е тяхна вина ? Някой да е призовавал за някакви бойкоти на мачове ?
Напротив , има протест и той е НА стадиона.
Крайно време е да се разбере , че целта на протеста НЕ Е Костов да бъде махнат и да се връща Стоилов.
Левски не трябва да бъде управляван така , както е в момента.

Самото разделение и отвратителната атмосфера отблъсна много хора. Очакванията за зулуми, гадости и псуване също. Много хора искат да гледат футбол, а не да слушат псувни по Сираков, Мъри, Ивков и т.н. Изобщо - тая отвратителна амосфера я насадиха НКП, СЗ и прочие и прочие групировки и банди. И не разбирам защо не се протестираше срещу черепа, Тото-тонев, Спас и прочие. Къде бяха всичките тези банди? Защо точно сега? И да.. Сираков има вина. Лично аз бих искал да е друг, но не знам кой? На организираните какво им е предложението? 20к човека с по 100 лв годишно? Палмите лоши, Сираков лош.. Ония бяха намерили спонсор, ама не казаха кой е спонсорът. Защо? Защо не излязоха да кажат публично Компания А, Б искат да дават еди кви си пари, но Палмите пречат. Мантрата как собственикът спонсор не дава да се водят преговори за други спонсори е ясна на всички ни. А, има ли желаещи спонсори? Защо никой не се показва?

Не е, пичове, отблъсква липсата на вяра в някакво бъдеще! Откак Сираков е на власт, имаше само един период, в който имаше вяра - този на Стоилов. Затова и има отношение към него, а не щото е Мъри или е рибар. В момента пак сме с едни такива свити душици - бе може и да стане, бе Костов май е треньор, бе май ще резнем шиптърите и т.н., но до момента с вярата сме още далеч. А това е основното. Другото е ай сиктир! А наркосите си ги знаем - винаги ги е имало и пак ще ги има, но от вяарата ни в отбора зависи дали ще са просто маргинален феномен, или нещо повече. За съжаление, онзи с пурата и безплатното позлване на президентската ложа действа точно толкова разделящо, колкото и наркосите и вярата отива някъде другаде, но не и в сърцата ни!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2023 13:38

NOMER14 написа:Маналов,
Да, в края на сагата с акциите (втората половина на май месец) нямаше ги вече тези капепета и т.н.
А за Гонзо си абсолютно прав. Гонзо никога не ни предаде и лоша дума не е казал. Гонзо излезе за 10 минути в последния си мач само и само да уплаши ония (горките, трепереха като розови прасенца) с ясното си съзнание, че това ще му коства кариерата. Говоря за последната ни титла.

Факт :!:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 юли 2023 13:45

groti написа: Самото разделение и отвратителната атмосфера отблъсна много хора. Очакванията за зулуми, гадости и псуване също. Много хора искат да гледат футбол, а не да слушат псувни по Сираков, Мъри, Ивков и т.н. Изобщо - тая отвратителна амосфера я насадиха НКП, СЗ и прочие и прочие групировки и банди. И не разбирам защо не се протестираше срещу черепа, Тото-тонев, Спас и прочие. Къде бяха всичките тези банди? Защо точно сега? И да.. Сираков има вина. Лично аз бих искал да е друг, но не знам кой? На организираните какво им е предложението? 20к човека с по 100 лв годишно? Палмите лоши, Сираков лош.. Ония бяха намерили спонсор, ама не казаха кой е спонсорът. Защо? Защо не излязоха да кажат публично Компания А, Б искат да дават еди кви си пари, но Палмите пречат. Мантрата как собственикът спонсор не дава да се водят преговори за други спонсори е ясна на всички ни. А, има ли желаещи спонсори? Защо никой не се показва?

В края на миналата година бяхме в донякъде уникалното положение като едни футболни баронмюнхайзеновци да се хванем за косата и да се издърпаме от тинята.
Но да сме независими от парите на този или онзи , очевидно не се хареса и бяха взети мерки.
Много защота си задал , до миналата година имахме изпълнителен директор , който въпреки многото си трески за дялане и сприхавия му характер , все пак излизаше веднъж месечно и говореше.
Те сега на треньора не му дават да говори преди мач , какво остава за Боримиров .....или Йовов , който ако някой каже с какво точно се занимава и защо е в Левски , ами ще го почерпя.
П.С. Сепси излязоха преди няколко дни на Народна Армия с 5!!! рекламодателя на екипите си.

Върни се в “Левски”