NOMER14 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Па Насо колко народ го избраха за "собственик" -май по-малко и от тези 20 000, при това виртуални. Ма иначе е "ай сиктир" - кое му дава легитимност? Интересно ми е?
Божков като предишен собственик го избра, след като ББ отказа да ги вземе, а другите варианти бяха нереалистични - ДП, СЙ... Дори си беше спретнал анкета.
Насо получи акциите в много сложна международна и вътрешна обстановка.
Военно положение в целия свят и България - спрян междуградски транспорт, затворени доста дейности, всички нехранителни магазини, КПП-та по областните градове, невъзможност селяните от София през уикенда да отидат по родните си места, за да засеят разсада; в съседни нам държави се излизаше само с СМС до аптека и хлебарница.
Някой би ли ми казал как да ги намеря тези акции в infostock?
КПП-та вече нямаше, транспортът си вървеше, а какво е ставало в съседни нам държави ми е все тая. А и без благославията на човека от БанкИ, нищо нямаше да стане. За милиарден път да ви го кажа - Черепа беше насадил БХ на пачи яйца с джиросването (едностранен акт) и БХ трябваше да направил нещо. Е, направи - взе си тоалетна хартия от Богров!
Апропо, винаги съм се удивявал на лафа за "най-голямата жива легенда" - за мен лично един Гонзо е много по-голяма легенда от този като футболист на Левски. И ми е донесъл много повече радост и доста по-малко срам. А и никога не ни предаде, нищо че е юноша на Локо Пд, а не наша продукция. Ма пък без това "най-голямата жива легенда", кво ли щеше да пише леля ви Раева? Може би "най-големият левскар от Богров"? Щото наш Насо винаги е най, точно като патрона му от банкИ!
насе, кога ще дадеш някой лев за отбора, мен? Безплатното позлване на президентската ложа вече 3 години ще го фактурираме ли?