CSKA 78 написа:Явно не знаеш, че Гела преди време беше уж ЦСКА-р! Даже искаше да ни вземе още при старото дружество, но бившите ни ръководители са му се присмели! Той тогава беше сравнително беден и все още не беше нарязал флота за вторични! Затова отиде да си прави проекта в Делиорманя! Но всяко негово решение е да надцака по някакъв начин ЦСКА! Затова взе Недялков и Космонавта, след като ги бяхме продали! Така че Гела има все още големи комплекси от нас, въпреки че за лилаво-сините динамовци от Сухата река сме уж оранжеви! Обаче фактите говорят друго, че сме по армейски червени!
Първо научи се ,че Домусчиеви са двама братя - Кирил и Георги. Единия от братята(Кирил) е цесекар, а другия (Георги) е левскар. Не е имало момент в които Домусчиеви са искали да вземат ЦСКА . К.Домусчиев беше в много близки отношения с Титан и дори мисля че ви беше спонсор за много кратко , но като причината да се махне от ЦСКА е съвсем друга .
Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно. Между другото , аз съм първия човек в този форум ,който спомена името Кирил Домусчиев и какво ще се случи след неговото влизане в българския футбол - ами познах

Между другото архитекта на проекта Лудогорец се казва Александър Александров - бивш старши помощник капитан на кораб и по-късно директор на ПБМФ. И с управлението на ФК Лудогорец много повече се занимава Георги Домусчиев отколкото Кирил Домусчиев.