Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 24 юли 2023 13:29

CSKA 78 написа:Явно не знаеш, че Гела преди време беше уж ЦСКА-р! Даже искаше да ни вземе още при старото дружество, но бившите ни ръководители са му се присмели! Той тогава беше сравнително беден и все още не беше нарязал флота за вторични! Затова отиде да си прави проекта в Делиорманя! Но всяко негово решение е да надцака по някакъв начин ЦСКА! Затова взе Недялков и Космонавта, след като ги бяхме продали! Така че Гела има все още големи комплекси от нас, въпреки че за лилаво-сините динамовци от Сухата река сме уж оранжеви! Обаче фактите говорят друго, че сме по армейски червени! :mrgreen:

Първо научи се ,че Домусчиеви са двама братя - Кирил и Георги. Единия от братята(Кирил) е цесекар, а другия (Георги) е левскар. Не е имало момент в които Домусчиеви са искали да вземат ЦСКА . К.Домусчиев беше в много близки отношения с Титан и дори мисля че ви беше спонсор за много кратко , но като причината да се махне от ЦСКА е съвсем друга .
Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно. Между другото , аз съм първия човек в този форум ,който спомена името Кирил Домусчиев и какво ще се случи след неговото влизане в българския футбол - ами познах :mrgreen: . Той много прилича на ГГ с тази разлика ,че има много повече пари и е много по-успешен като бизнесмен и за разлика от болшинството бизнесмени у нас, не зависи от политическата ситуация в България.
Между другото архитекта на проекта Лудогорец се казва Александър Александров - бивш старши помощник капитан на кораб и по-късно директор на ПБМФ. И с управлението на ФК Лудогорец много повече се занимава Георги Домусчиев отколкото Кирил Домусчиев.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2023 13:56

honda написа:
CSKA 78 написа:Явно не знаеш, че Гела преди време беше уж ЦСКА-р! Даже искаше да ни вземе още при старото дружество, но бившите ни ръководители са му се присмели! Той тогава беше сравнително беден и все още не беше нарязал флота за вторични! Затова отиде да си прави проекта в Делиорманя! Но всяко негово решение е да надцака по някакъв начин ЦСКА! Затова взе Недялков и Космонавта, след като ги бяхме продали! Така че Гела има все още големи комплекси от нас, въпреки че за лилаво-сините динамовци от Сухата река сме уж оранжеви! Обаче фактите говорят друго, че сме по армейски червени! :mrgreen:

Първо научи се ,че Домусчиеви са двама братя - Кирил и Георги. Единия от братята(Кирил) е цесекар, а другия (Георги) е левскар. Не е имало момент в които Домусчиеви са искали да вземат ЦСКА . К.Домусчиев беше в много близки отношения с Титан и дори мисля че ви беше спонсор за много кратко , но като причината да се махне от ЦСКА е съвсем друга .
Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно. Между другото , аз съм първия човек в този форум ,който спомена името Кирил Домусчиев и какво ще се случи след неговото влизане в българския футбол - ами познах :mrgreen: . Той много прилича на ГГ с тази разлика ,че има много повече пари и е много по-успешен като бизнесмен и за разлика от болшинството бизнесмени у нас, не зависи от политическата ситуация в България.
Между другото архитекта на проекта Лудогорец се казва Александър Александров - бивш старши помощник капитан на кораб и по-късно директор на ПБМФ. И с управлението на ФК Лудогорец много повече се занимава Георги Домусчиев отколкото Кирил Домусчиев.

През 2009г. Кирил Домусчиев влиза в Надзорния съвет на ЦСКА заедно с Иво Иванов и Митко Борисов, собствениците на Титан.Според неофициална информация Домусчиев е искал да вземе акциите от Титан, но цената която поставили гърнетата от 3млн.лв, , задълженията на клуба и неяснотата около базите са го отказали и той избрал Разград.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 юли 2023 14:51

По искане на ФК „ЦСКА 1948“ София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ФК „ЦСКА 1948“ София, се отлага.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2023 15:33

1914.1902 написа:По искане на ФК „ЦСКА 1948“ София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ФК „ЦСКА 1948“ София, се отлага.

Това го казаха от 1948 още в петък, Левски ще изчака как ще се развие мача в Скопие и тогава ще решава, на Сираков домакинските мачове са му много нужни :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юли 2023 15:38

CSKA 78 написа:
NOMER14 написа:Няма такива термини старо дружество и ново дружество. Има един ЕИК и той е на Ловеч. Това е като ЕГН-то, не можеш да си го смениш.

Да, сигурно не можеш да смениш ЕГН-то на човек! Обаче на неодушевен предмет можеш да смениш каквото си поискаш! Така че примерът ти не е удачен!
И, да, има такива термини като старо дружество и ново дружество! ;) :)

ПП Айде, приятно дращене по клавиатурите, че имам по-належаща работа!

Точно така - отборът на Армията е неодушевен предмет. Тия черните не носят душата на армейците, елиминирала Ливърпул и Форест

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 юли 2023 15:42

peliforewer написа:
honda написа:

През 2009г. Кирил Домусчиев влиза в Надзорния съвет на ЦСКА заедно с Иво Иванов и Митко Борисов, собствениците на Титан.Според неофициална информация Домусчиев е искал да вземе акциите от Титан, но цената която поставили гърнетата от 3млн.лв, , задълженията на клуба и неяснотата около базите са го отказали и той избрал Разград.

Не казваш нещо ,което не знам . Само дето информацията ти не е точна. К.Домусчиев не е бил собственик на ЦСКА за разлика от титаните.
Под неофициална информация да разбирам фен форумите на ЦСКА ли? :lol: Никога не е отправяна официална оферта за придобиване на ЦСКА от Домусчиеви.
К.Домусчиев напусна ЦСКА по съвсем други причини. Първо парите му са общи с брат му и ако Кирил Домусчиев е цесекар , то брат му е левскар. Второ друга от причините са т.н. "легенди" и журналисти ,които предявили претенции да им се плаща за такса "комфорт".

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 юли 2023 15:46

honda написа:

Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно.

Гела е купил ПБМФ казваш?! Муа-ха-ха-ха! Вижда се, че толкова разбираш! ПБМФ му е дадена на консигнация(провери думата, ако не ти е ясно) от тогавашните управляващи! Той нарязва и разпродава флота и оттам се сдобива с голям капитал, който използва, за да направи парите, които има днес! Преди няколко години държавата го съдеше да върне едни 50 милиона, но така и не го осъди! :o :shock:

ПП Много ясно, че става въпрос за Кирил, не се прави на ударен! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 юли 2023 15:47

CSKA 78 написа:
NOMER14 написа:Няма такива термини старо дружество и ново дружество. Има един ЕИК и той е на Ловеч. Това е като ЕГН-то, не можеш да си го смениш.

Да, сигурно не можеш да смениш ЕГН-то на човек! Обаче на неодушевен предмет можеш да смениш каквото си поискаш! Така че примерът ти не е удачен!

Наистина ли може да замениш едно ЮЛ с друго и да правиш каквото си искаш? - Ти направо прати в коша цялото ТП и данъчна система на всяка една държава.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 юли 2023 15:55

honda написа:
CSKA 78 написа:

Наистина ли може да замениш едно ЮЛ с друго и да правиш каквото си искаш? - Ти направо прати в коша цялото ТП и данъчна система на всяка една държава.

Браво, запетайке, удари ме в земята! А аз си мислех, че съм дал общ пример за неодушевен предмет, като компютър или автомобил, на които можеш всичко да им смениш засега, при това без някакви морални сътресения! Може би в бъдеще крайно левите ще скочат и срещу това - да се използват машините като неодушевени предмети! Но засега сме с чиста съвест, ако ни се наложи да подменим някои чаркове например на компютъра! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 юли 2023 15:59

CSKA 78 написа:
honda написа:

Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно.

Гела е купил ПБМФ казваш?! Муа-ха-ха-ха! Вижда се, че толкова разбираш! ПБМФ му е дадена на консигнация(провери думата, ако не ти е ясно) от тогавашните управляващи! Той нарязва и разпродава флота и оттам се сдобива с голям капитал, който използва, за да направи парите, които има днес! Преди няколко години държавата го съдеше да върне едни 50 милиона, но така и не го осъди! :o :shock:

ПП Много ясно, че става въпрос за Кирил, не се прави на ударен! :lol:

Като нямаш идея от определена тематика , поне не се опитвай да коментираш. Фирма на Домусчиеви ( "K & G Maritime" ) закупи 70% от ПБМФ за малко над 400 млн лв ( при активи над 1 млрд лв) и определени инвестиционни ангажименти . Голяма част от тези инвестиционни ангажименти не бяха изпълнени. Няма човек в този форум ,който да е писал повече от мен по темата . Също и за въпросните 55 млн лв- може да провериш кога съм писал за тях.
За разрязването и разпродаването , както и драстичното съкращаване на личния състав реално Домусчиеви нямаха друг ход. В момента пазарната капитализация на ПБМФ е много над 1 млрд. лв

Върни се в “Левски”