Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2023 20:44

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да боцнем един референдум, да видим колко "такъв шит" са ??! ....... ма май не ви стиска ?! :lol: :lol:

80% са абсолютни олигофрени. И преди ти писах, добре че ни диктуват какво да правим за много неща и не се съобразяват с идиоти, които живеят и то не само в България. Идиоти има навсякъде, които не знаят въобще кое е най-добро за тях. Че спокойно можеше да сме Беларус, ако не ни бяха дали шанс да влезем в ЕС и НАТО. Или като Сърбите да отнесем бомбардировки няколко пъти.

Уверявам те, че половината от "80-те %" са по-адекватни от тъпунгери като Кирил Петков и Христо Иванов, единият едва връзва изречение без да "оплете" поне една дума, другият цял живот няма един работен ден, а въртенето на 180 градуса му е втора природа ..... и двамата едно говорят днес, друго вършат утре ..... с такива начело, по-добре да има референдуми за всичко .....

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2023 20:47

ReBorn1982 написа:
Soulen написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да боцнем един референдум, да видим колко "такъв шит" са ??! ....... ма май не ви стиска ?! :lol: :lol:

80% са абсолютни олигофрени. И преди ти писах, добре че ни диктуват какво да правим за много неща и не се съобразяват с идиоти, които живеят и то не само в България. Идиоти има навсякъде, които не знаят въобще кое е най-добро за тях. Че спокойно можеше да сме Беларус, ако не ни бяха дали шанс да влезем в ЕС и НАТО. Или като Сърбите да отнесем бомбардировки няколко пъти.

Уверявам те, че половината от "80-те %" са по-адекватни от тъпунгери като Кирил Петков и Христо Иванов, единият едва връзва изречение без да "оплете" поне една дума, другият цял живот няма един работен ден, а въртенето на 180 градуса му е втора природа ..... и двамата едно говорят днес, друго вършат утре ..... с такива начело, по-добре да има референдуми за всичко .....
Е, ти намери кой да дадеш за пример. Пребоядисаните комуняги, които са по-прости и от бащите и дядовците им. Всички партии са в този кюп. Забавно е как най-големите демократи са чеда на комунисти, а сегашното БСП са олигарси всичките :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2023 21:51

https://news.bg/politics/gerb-bila-partiya-na-situatsionniya-konservatizam.html

"Ситуационен консерватизъм" ?!?!

Толкова са жалки в опитите си да се оправдаят ..... раждат какви ли не олигофренизми ..... и ПП-ДБ, и ГЕРБ ...... тази мозъчна дрисня и до утре няма как да я осмисля .... толкова е нелепа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2023 22:14

Ако бяхме по-хитра държава, гаврата с македонските деца щяхме да я обърнем в наша полза и даже бих препоръчал една тактика под кръста - използване на тролове в македонския интернет за настройване на тамошното население против правителството им. :twisted: Аз наистина не го разбирам. Деца бе, майка му стара. Как може? Иначе ще направя нещо непривично за мен и ще поздравя властващите в България и външно министерство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2023 22:56

Американският слуга Ивайло Мирчев от ДеБъ:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14958252

Според депутата президентът Румен Радев е саботирал идването на по-голяма бойна група на НАТО у нас.

А защо е нужно у нас да идва по-голяма бойна група на САЩ ??? ..... някой ще ни напада ли ?? .... много копнеят някои слуги на Вашингтон да бъдем окупирани от американски войски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2023 23:31

Да допълня към предишната си публикация разни неща. Примерно това за културата. Ами блгаодарение на този нискоструващ достъп до култура аз съм се запознал с водещи образци на англо-американската култура и без него кой знае какво мнение щях да мисля за нея (от тея отрицатели на нея приерно да съм. Както незпознатите с руската култура са нейни отрицатели). Освен Джералд Даръл, който ще ми остане сред любимите автори, "Смълчана пролет" на Рейчъл Карлсън и "Дасти", много силно влияние ми оказа "Взвод" на Оливър Стоуун, който в България се появи може би година по-късно. Не съм сигурен. Влязох по втория начин понеже беше забранен. Но след това го гледах многократно. Мислех си, че това е нормално - американците да си излагат недъзите на показ. Това го мислех вече през 90-те, де, не знаех, че Оливър Стоун си е един вид неудобвен творец за Щатите. А може и заради това да са го пускали, знам ли. Когато го гледах за пръв път, го гледах като екшън филм (нещо, което "Взвод" не е). А благодарение на това, че израснах в университетския квартал, съм имал досег с какви ли хора. Имал съм съседи французи, японец, по едно време в съседния вход живееше перуанец, а през 80-те и едно американско семейство. Когато за пръв път държах бата и си бях нахлузвал ръкавица - семейството имаха дете, което на моите години горе-долу - 10-11 годишно. Шахът все още ми се струва супер по-логична игра от бейзбола.
Източниците ни на информация и култура през 80-те бяха супер "диверсифицирани". Ние получавахме представа за света и Европа, каквато днешните деца няма как да получат, понеже... поради много причини. И благодарение на това, аз израснах, като човек, който не е расист, не е нацист и етноцентрист ("Булгар, Булгар") и най-вече "-фил", а не "-фоб".
Пиша го като контекст на постовете си отпреди. Днес за съжаление, пропагандата е голяма, кръгозорът на тези, които са родени в края на 90-те е супер стеснен. Нарочно. Те не са тъпи. Никой не е тъп поради възможностите си. Лош късмет. Израснахте в ерата на глупостта. На "моронокрацията".

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 юли 2023 23:47

ReBorn1982 написа:Американският слуга Ивайло Мирчев от ДеБъ:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14958252

Според депутата президентът Румен Радев е саботирал идването на по-голяма бойна група на НАТО у нас.

А защо е нужно у нас да идва по-голяма бойна група на САЩ ??? ..... някой ще ни напада ли ?? .... много копнеят някои слуги на Вашингтон да бъдем окупирани от американски войски.

Ей затова ги мразя тея боклуци. Защото ни бутат към война. Съвсем откровено и съзнателно. Не защото са проамериканска партия. Каквато и да е про-някаква си партия, не значи, че не може да работи за българския интерес. Но тези не го правят. Долни боклуци и измамници. Личи им по ехидните физиономии. Предпоследното изречение даже не е нужно и да го аргументирам - те вече го направиха вместо мен, като престъпиха на 180 гардуса всички принципи, на които градиха кампанията си и обещаваха на избирателите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 юли 2023 08:20

Руски депутат си позволи да заплаши България. Вече няколко часа има мълчание и от Президент и от “загрижените” за българските граждани Възраждане и БСП. Същите вчера изреваха срещу един мним списък, защото вътре бяха сложени отявлени разпространители на лъжи и руска пропаганда. Днес мълчат. Ясен знак, че в момента активно работят срещу българският народ и подготвят бъдещо нахлуване на Русия. От изключителна важност е незабавно Румен Радев да бъде свален от власт, а БСП и Възраждане да бъдат извадени от парламента и да бъдат разформировани. Срещу русофилите да бъдат образувани дела за национално предателство, а на руските граждани да им бъдат отнети паспортите. Незабавно да бъде обявена за персона нон грата Елеонора Митрофанова и руското посолство да бъде затворено за неопределено време. С цел гарантиране на сигурността да бъде поискано незабавно разполагане на натовски войски в България. Опасността от война става все по-реална….. Русия няма да спре докато не бъде унищожена…..

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 юли 2023 11:38

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14959828

Новата спешна задача на американските слуги е да сменят националния ни празник ..... щото Русия е свързана с освобождението ни от почти 5 века османско иго, а всичко свързано с Русия трябва да се мрази и отрича .....

Върни се в “Свободна зона”