Киро Пора написа:1914.1902 написа:Киро Пора написа:Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.
Шеху, беше трансферен провал, но поне на визитка, изглеждаше като футболист, за разлика от беженеца, който мъкнат сега.
Блажевич - Мъри го каза - не е достатъчно добър, привличането му е грешка. Може да се го пуска срещу Спартак и Хебър и да си мислим, че не е толкова лош. Топузаков, иначе беше мераклия да разчита на него....
Да видим ли от другата страна на трансферите при Мъри какво има? Уелтън, Цунами, Рикардиньо, Роналдо, Сундберг, Петрис, Кордоба, Димитров, Ван Дер Каап, Джемили, Илиян Стефанов.... Тези как са? Кой е последния треньор с такова съотношение при трансферите? Да не говорим че всичките играчи по-горе, като трансферни суми струват сигурно по малко от 200-300 хиляди евро...
Ами не са ми много убедителни, след като завършиха четвърти и няма оферти за тях. Оценката я дават скаутите на другите отбори, а не аз.
A купата, която спечелиха, за първи път от 14 години за този клуб, побеждавайки на полуфинал и финал двата най-богати отбора в България (с 3 победи общо), дава ли някаква оценка за качествата им?
А пълният Георги Аспарухов, дава ли оценка за качествата им? Пълните сектори за гости из цялата страна, те дават ли някаква оценка?
А оферта за Кордоба, имаше ли зимата?
Може да е имало оферта за Кордоба през зимата, но това вече го коментирах - защо за останалите след сезона няма?
Както даваш пример, че сме победили Лудогорец за Купата, така трябва да кажеш, че паднахме в следващия сезон. Вече започнахме 2023/2024, пролетта на 2022-а отдавна мина. Купата също има друг носител и това не е ПФК Левски.
Само да кажа, че ПФК Левски победи Лудогорец за Купата, когато бяхме във втората част на класирането (2015-а). С Делио Роси също не бяхме в добро състояние, но отстранихме ЦСКА-София, който тогава играеше доста по-добър футбол. Не ми се изрежда още колко отбори победиха Лудогорец за Купата (вкл. Горна Оряховица). Не сме направили най-фантастичното нещо на света.
В колко мача беше пълен ''Герена''? Не е бил винаги така, а пълните сектори за гости и в предишните години сме ги виждали.