Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 10:27

Киро Пора написа:
1914.1902 написа:
Киро Пора написа:Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.

Шеху, беше трансферен провал, но поне на визитка, изглеждаше като футболист, за разлика от беженеца, който мъкнат сега.

Блажевич - Мъри го каза - не е достатъчно добър, привличането му е грешка. Може да се го пуска срещу Спартак и Хебър и да си мислим, че не е толкова лош. Топузаков, иначе беше мераклия да разчита на него....

Да видим ли от другата страна на трансферите при Мъри какво има? Уелтън, Цунами, Рикардиньо, Роналдо, Сундберг, Петрис, Кордоба, Димитров, Ван Дер Каап, Джемили, Илиян Стефанов.... Тези как са? Кой е последния треньор с такова съотношение при трансферите? Да не говорим че всичките играчи по-горе, като трансферни суми струват сигурно по малко от 200-300 хиляди евро...

Ами не са ми много убедителни, след като завършиха четвърти и няма оферти за тях. Оценката я дават скаутите на другите отбори, а не аз.

A купата, която спечелиха, за първи път от 14 години за този клуб, побеждавайки на полуфинал и финал двата най-богати отбора в България (с 3 победи общо), дава ли някаква оценка за качествата им?
А пълният Георги Аспарухов, дава ли оценка за качествата им? Пълните сектори за гости из цялата страна, те дават ли някаква оценка?
А оферта за Кордоба, имаше ли зимата?

Може да е имало оферта за Кордоба през зимата, но това вече го коментирах - защо за останалите след сезона няма?

Както даваш пример, че сме победили Лудогорец за Купата, така трябва да кажеш, че паднахме в следващия сезон. Вече започнахме 2023/2024, пролетта на 2022-а отдавна мина. Купата също има друг носител и това не е ПФК Левски.

Само да кажа, че ПФК Левски победи Лудогорец за Купата, когато бяхме във втората част на класирането (2015-а). С Делио Роси също не бяхме в добро състояние, но отстранихме ЦСКА-София, който тогава играеше доста по-добър футбол. Не ми се изрежда още колко отбори победиха Лудогорец за Купата (вкл. Горна Оряховица). Не сме направили най-фантастичното нещо на света.

В колко мача беше пълен ''Герена''? Не е бил винаги така, а пълните сектори за гости и в предишните години сме ги виждали.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 17 юли 2023 10:33

vlong написа:Олдър си е добър за без пари,има физика и пас.Трябва му практика и самочувствие,ама явно няма кой да се занимава с него,пък и тази забрана.Според мен е по-добър от Чадъра

Абсолютно вярно, както е вярно че няма подобен аналог като този с Блажевич - да бъде зачеркнат футболист след един изигран мач. До колкото си спомням Блажевич е продукт на школата на Динамо Загреб. Там цетката е много ситна и случайни момчета няма шанс да попаднат.
п.п. Много често дъвчем детско юношеският футбол. Абсолютен мит са твърденията че има доста талантливи деца. Говорил съм с треньор в тази сфера - "във всяка еда възрастова група 15, 17, 19г има реално по 2-3 момчета в цялата група които се открояват и борбата е за тях ".
Преди време бях очевидец при прием на деца в школата на Берое. За 15 места се явиха 42деца от които поне половината бяха със наднормено тегло. Преди време Александър Дюлгеров - треньор в академията на Реал, каза че определено при селектирането идват между 1800 - 2200деца. Има ли смисъл да коментираме?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 10:40

Манолов

Трябваше да споменеш по -рано ,че си бил ,,кадър,,. 8-)
Все пак тези години са ти се отразили,колкото и да го отричаш.
Тази новина за Мъни според теб дали беше толкова позитивна за Сираков ,че да я пуска?
Все пак всички тук знаем ,че с такива организации не е желателно да се обвързваш,освен това ,ако спонсорът наистина кара влака,как той ще се съгласи на такава сделка.Аз,ако съм на мястото на Палмите и се гласи такава сделка,ми по -фобре аз да ги извадя от джоба си ,или там от капитала на фирмата и после да си получавам дивидентите
САМО ЛЕВСКИ!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 17 юли 2023 10:46

1914.1902 написа:
Киро Пора написа:
1914.1902 написа:
Киро Пора написа:Олдър е ясен, взеха го за втория отбор, с идеята да се развие и да стигне до първия отбор. Малко след като подписа, 40 годишното приятелство на Нашко, промени правилата и забрани на чужденци да играят във вторите отбори.

Шеху, беше трансферен провал, но поне на визитка, изглеждаше като футболист, за разлика от беженеца, който мъкнат сега.

Блажевич - Мъри го каза - не е достатъчно добър, привличането му е грешка. Може да се го пуска срещу Спартак и Хебър и да си мислим, че не е толкова лош. Топузаков, иначе беше мераклия да разчита на него....

Да видим ли от другата страна на трансферите при Мъри какво има? Уелтън, Цунами, Рикардиньо, Роналдо, Сундберг, Петрис, Кордоба, Димитров, Ван Дер Каап, Джемили, Илиян Стефанов.... Тези как са? Кой е последния треньор с такова съотношение при трансферите? Да не говорим че всичките играчи по-горе, като трансферни суми струват сигурно по малко от 200-300 хиляди евро...

Ами не са ми много убедителни, след като завършиха четвърти и няма оферти за тях. Оценката я дават скаутите на другите отбори, а не аз.

A купата, която спечелиха, за първи път от 14 години за този клуб, побеждавайки на полуфинал и финал двата най-богати отбора в България (с 3 победи общо), дава ли някаква оценка за качествата им?
А пълният Георги Аспарухов, дава ли оценка за качествата им? Пълните сектори за гости из цялата страна, те дават ли някаква оценка?
А оферта за Кордоба, имаше ли зимата?

Може да е имало оферта за Кордоба през зимата, но това вече го коментирах - защо за останалите след сезона няма?

Както даваш пример, че сме победили Лудогорец за Купата, така трябва да кажеш, че паднахме в следващия сезон. Вече започнахме 2023/2024, пролетта на 2022-а отдавна мина. Купата също има друг носител и това не е ПФК Левски.

Само да кажа, че ПФК Левски победи Лудогорец за Купата, когато бяхме във втората част на класирането (2015-а). С Делио Роси също не бяхме в добро състояние, но отстранихме ЦСКА-София, който тогава играеше доста по-добър футбол. Не ми се изрежда още колко отбори победиха Лудогорец за Купата (вкл. Горна Оряховица). Не сме направили най-фантастичното нещо на света.

В колко мача беше пълен ''Герена''? Не е бил винаги така, а пълните сектори за гости и в предишните години сме ги виждали.

Защо сега нямало оферти, да кажат Топузаков, Костов и Сираков, те са в момента в клуба и доскоро работиха с тези играчи или в момента работят. А може и да има, ама то сега иди разбери нещо от ръководстовото. Ей го от днес има партенка в някои от сайтовете, че Краснодар искали Цунами.
Покрили са се Наско, Дедо Боре и Йовов и ги тресе страх, да не ги питаш нещо. На Костов ПКФ му преди мач е записано интервю два дена преди това, в контролирана среда, че да не вземе да каже нещо.

Айде сега Герена не е бил пълен. Кога в последните 15 години сме имали по-висока средна посещаемост? Кога в последните 15 години сме продавали повече на брой абонаментни карти от миналия сезон (6000)? Ако тези играчи са слаби, защо са ходили хората да ги гледат? И защо не ходеха повече хора да гледат Обертан и Жорди Гомес, например?

Локо Горна, колко купи спечелиха, като биха Разград? Ние като ги бихме 2015-та, колко купи спечелихме? А после с Делио Роси, спечелихме ли я, че не помня вече?
Давам пример, че сме спечелили купата с тези играчи, защото ти казваш, че били неубедителни. И те питам, с тези дето Мъри ги завари в съблекалнята - Божинов, Славчев, Хубчев, Шелис, Зайков, те по-убедителни ли бяха? Ако Мъри не беше затворил "чалготеката", сигурно щяхме да направим дубъл с тези играчи?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 11:04

Киро Пора написа:

Защо сега нямало оферти, да кажат Топузаков, Костов и Сираков, те са в момента в клуба и доскоро работиха с тези играчи или в момента работят. А може и да има, ама то сега иди разбери нещо от ръководстовото. Ей го от днес има партенка в някои от сайтовете, че Краснодар искали Цунами.
Покрили са се Наско, Дедо Боре и Йовов и ги тресе страх, да не ги питаш нещо. На Костов ПКФ му преди мач е записано интервю два дена преди това, в контролирана среда, че да не вземе да каже нещо.

Айде сега Герена не е бил пълен. Кога в последните 15 години сме имали по-висока средна посещаемост? Кога в последните 15 години сме продавали повече на брой абонаментни карти от миналия сезон (6000)? Ако тези играчи са слаби, защо са ходили хората да ги гледат? И защо не ходеха повече хора да гледат Обертан и Жорди Гомес, например?

Локо Горна, колко купи спечелиха, като биха Разград? Ние като ги бихме 2015-та, колко купи спечелихме? А после с Делио Роси, спечелихме ли я, че не помня вече?
Давам пример, че сме спечелили купата с тези играчи, защото ти казваш, че били неубедителни. И те питам, с тези дето Мъри ги завари в съблекалнята - Божинов, Славчев, Хубчев, Шелис, Зайков, те по-убедителни ли бяха? Ако Мъри не беше затворил "чалготеката", сигурно щяхме да направим дубъл с тези играчи?

Даваш пример, че сме победили най-богатите отбори в България. След това казваш, че ''Герена'' е пълен, а сега започна повече да си уточняваш нещата (като ми добави средна посещаемост, което е различно от пълен стадион). Казвай ги в началото така, за да сме съгласни с теб, защото иначе мненията са ти спорни и спамим за нищо.

Има ли значение колко купи са взели от Горна Оряховица, след като ще се изтъкват победи над разградчани за Купата, както и над ЦСКА-София? Като говориш за отстраняване на определени отбори - споменавай, че и други са ги побеждавали, а не само Мъри през 2022-а. И кога ще уточниш, че отпаднахме от Лудогорец за Купата на следващата година, защото малко ми писна да повтаряш само за един сезон от турнира, вече има нов носител, а след известно време започва новата кампания за Купата.

За партенки не се интересувам, а за трансферите в руските отбори се изписа много през зимата, пак ли да започваме? В ръководството сами си решават как да дават интервюта преди мачове. Както казах и преди - по-приятно ми е да виждам това, отколкото да гледам как Мъри се кара с БТВ и с другите медии по интервютата си. Николай Костов нали се появи след мача пред журналистите и имаше ли нещо неудобно, че чак не спираш да повтаряш едно и също нещо? :lol: :lol:

За мен не са убедителни - толкова ли е трудно да вземеш 6 мача (половината срещу Марек, Септември Симитли и Септември София) и да вдигнеш Купата, че да се дава за огромен пример.

Исках да покажат едно силно представяне в лигата, а не в два поредни сезона да са четвърти, както и по-силно представяне в Европа. Хубчев също отстрани един съперник и после отпадна, сега пак същото. Да направят нещо повече от това и бих ги приел за качествени играчи. Един ми споменава, че ще ставаме като Славия, а друг ме кара да съм доволен за четвъртото място, отпадане от малтийци и отпадане на 1/8-финал за Купата. Просто няма как да стане. Това никога не бих го приел за задоволително в ПФК Левски. Ако някой го кефи, значи не знам в какъв период е станал фен на този отбор. Преди 2013-а това се приемаше за срам, а вече като гледам някои го дават за огромен пример. Абсурдно!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 11:06

1914,господине,ако мога да се обърна към Вас,за момент,да ви кажа ,че с тези форумни правила къде сте ги измислили спокойно може да кандидатствате за СЕМ КГБ цензурски цербер орган за спазване на социалистическия морал и ценности.
Това беше май преди 40 г. или продължава?Това с главните букви не е викане ,просто така се изписват тези абревиатури.
Да не се обърка някой властимащ.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 11:07

Пред журналистите ли говори Костов тук или се е скрил от тях? Според Киро Пора го е шубе да се покаже, за да не го питат нещо неудобно.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLtMHMsi4Q[/youtube]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2023 11:09

vlong написа:1914,господине,ако мога да се обърна към Вас,за момент,да ви кажа ,че с тези форумни правила къде сте ги измислили спокойно може да кандидатствате за СЕМ КГБ цензурски цербер орган за спазване на социалистическия морал и ценности.
Това беше май преди 40 г. или продължава?Това с главните букви не е викане ,просто така се изписват тези абревиатури.

Аз не съм участвал в измисляването на правилата, както може да се види от датата на моето регистриране във форума.

Тук може да се оплачеш: https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=24725

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 11:12

Какво може да каже Костов за ситуацията в Левски?Нищо!
Нито е бил тук,дошъл е преди месец,футболните проблеми са му на главата,притеснен е,кусура му е да отговаря на пишман журналя фенове на фракции на провокациите им.
Да хвърля бензин в огъня,като нещастния ли ?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юли 2023 11:13

1914.1902 написа:
vlong написа:1914,господине,ако мога да се обърна към Вас,за момент,да ви кажа ,че с тези форумни правила къде сте ги измислили спокойно може да кандидатствате за СЕМ КГБ цензурски цербер орган за спазване на социалистическия морал и ценности.

Аз не съм участвал в измисляването на правилата, както може да се види от датата на моето регистриране във форума.

Тук може да се оплачеш: https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=24725

Това на арменския поп ,сигурно е адреса?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”