Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2023 22:39

TristaNNN написа:С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
Карабельов е в Пловдив при Ботев.

Не се ли откри на друг мач?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2023 22:48

1914.1902 написа:
TristaNNN написа:С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
Карабельов е в Пловдив при Ботев.

Не се ли откри на друг мач?

Прав си, моя грешка. Няколко месеца по-рано беше откриването срещу Разград, сега проверих.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юни 2023 23:54

Карабельов? Вие сериозно ли?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 юни 2023 07:15

Краев ако си замине, Карабельов не е лоша опция, отбора е доста млад и с Миланов ще паснат добре според мен....поне втория със сигурност.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 29 юни 2023 08:27

Костов ще се опита да вдигне скороста при атаката.Това изключва възможността Попов и Миланов заедно на терена.Въпреки това Миланов е силно нужен на отбора, това ще бъде от полза за младите футболисти.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 юни 2023 09:27

helic написа:
TristaNNN написа:Искате да кажете, че ако има извършено и доказано престъпление в миналото, то тия УС повече не носят никаква наказателна отговорност ли?
Егати! :o

не носят отговорност по ТЗ
Наказателната отговорност няма кой на тоя свят да те освободи от нея, образно казано

Освен едно нещо, дето се нарича давност :) А тя беше 3 години за финансовите врътки, по спомен, така че всички са си ток - колкото гърнетата и свети Лупи бяха подведени, толкова и някой като срас, адвоката на шиши, тотонев и прочие капути ще бъдат. тука е така :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 юни 2023 09:29

THE G.A.M.E написа:Няма какво да се самозалъгваме, Левски е зависим от резултатите.
Ако резултатите с ПАОК бяха с обратен знак / 0:2 / 1:1 / и бяхме отпаднали с тяхната игра, на следващото ни домакинство щеше да има 1 500 човека, преко сили.
А по форуми и соц. мрежи щяха да се напомнят подвизите с Беверен и 11-те точки от ЦСКА / оригиналното, макар че и онези беха копие на едни други от Москва ) ... Тъй че, знаем си спатиите. :lol:

Ако Левски отстрани албанците или балтийците, тука съм сигурен, че доста мъревисти ще обърнат плочата. :mrgreen:
Както писАх, знаем си спатиите и е нормално не само повечето фенове, но и хората като цяло сме си лицемери.
Обичаме парите, славата и успехите, без значение кой стои зад тях. ;)

Ужасяващи глупости, при това на търкалета. То не беше толкова отдавна бре - харпуните и 11 мача без победа. И пак на стадиона имаше по 8-10К в мачовете с мижитурки. Сега силно ме съмнява да напълним Герена дори и за мача с албанците
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2023 09:37

"Мъревисти"? Мислех, че всички тук сме... "левскаристи".

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 29 юни 2023 10:26

scooool написа:Мале, отказах новините и май ще отказвам форума, честно казано в спорове за стари неща няма смисъл....никой няма да даде пари за отбора..освен Батков! Мисля, че халфовата линия е зле и ми се иска да вземе Карабельов и Миланов примерно и се надявам отбора да покаже нивото си, защото го имаме.Приемам, че Мъри може да привлече играчи и да ги селектира, но има проблем когато трябва да ги развие...Стойчо при онези е същия! Преди години треньора развиваше играчи, а сега купува и се надява вътрешната конкуренция да ги накара да вдигат нивото сами. Кръстев се радвам, че го няма, губи много топки и не е много ефективен....дали не бъркам, но дори и сега в национала загуби топката и почна атака малко преди гола на сърбите. Спрете да се натягате и подкрепяите...Само Левски!

Мъри взе Кордоба, който не беше твърд титуляр в Б група и Стефанов, който беше резерва в Берое. Точно с треньорска работа успя да ги направи футболисти, които към днешна дата струват милиони. Завари в отбора Краев, който беше мъчен като централен нападател, сега благодарение на работата на Мъри е най-добрият дефанзивен халф в България. Пламен Андреев беше бледа юношка, Мъри почна да го пуска за купата, после и за първенство и сега е титуляр и в перспектива също да вземем добра сума за него.
Остави ти тая работа, да не може да развива играчи. Едва ли има треньор в България, който да се справя по-добре и същевременно да гони резултати.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 юни 2023 10:28

metodito написа:"Мъревисти"? Мислех, че всички тук сме... "левскаристи".

И аз мислех, че Мъри е левскар, а той се оказа Ивковист. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”