TristaNNN написа:С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
Карабельов е в Пловдив при Ботев.
Не се ли откри на друг мач?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
1914.1902 написа:TristaNNN написа:С Марибор се откриваше и дългоочакваният сектор А, нека да се спомене това.
Не се ли откри на друг мач?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
helic написа:TristaNNN написа:Искате да кажете, че ако има извършено и доказано престъпление в миналото, то тия УС повече не носят никаква наказателна отговорност ли?
Егати!
не носят отговорност по ТЗ
Наказателната отговорност няма кой на тоя свят да те освободи от нея, образно казано
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
THE G.A.M.E написа:Няма какво да се самозалъгваме, Левски е зависим от резултатите.
Ако резултатите с ПАОК бяха с обратен знак / 0:2 / 1:1 / и бяхме отпаднали с тяхната игра, на следващото ни домакинство щеше да има 1 500 човека, преко сили.
А по форуми и соц. мрежи щяха да се напомнят подвизите с Беверен и 11-те точки от ЦСКА / оригиналното, макар че и онези беха копие на едни други от Москва ) ... Тъй че, знаем си спатиите.![]()
Ако Левски отстрани албанците или балтийците, тука съм сигурен, че доста мъревисти ще обърнат плочата.![]()
Както писАх, знаем си спатиите и е нормално не само повечето фенове, но и хората като цяло сме си лицемери.
Обичаме парите, славата и успехите, без значение кой стои зад тях.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
scooool написа:Мале, отказах новините и май ще отказвам форума, честно казано в спорове за стари неща няма смисъл....никой няма да даде пари за отбора..освен Батков! Мисля, че халфовата линия е зле и ми се иска да вземе Карабельов и Миланов примерно и се надявам отбора да покаже нивото си, защото го имаме.Приемам, че Мъри може да привлече играчи и да ги селектира, но има проблем когато трябва да ги развие...Стойчо при онези е същия! Преди години треньора развиваше играчи, а сега купува и се надява вътрешната конкуренция да ги накара да вдигат нивото сами. Кръстев се радвам, че го няма, губи много топки и не е много ефективен....дали не бъркам, но дори и сега в национала загуби топката и почна атака малко преди гола на сърбите. Спрете да се натягате и подкрепяите...Само Левски!
metodito написа:"Мъревисти"? Мислех, че всички тук сме... "левскаристи".
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 19 госта