icemanbg33 написа:mikata написа:Трябва и спортен директор да се обяви.
И изпълнителен такъв. За тези позиции пари не се пестят.
Най-наложително е нов собственик, ама...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
icemanbg33 написа:mikata написа:Трябва и спортен директор да се обяви.
И изпълнителен такъв. За тези позиции пари не се пестят.
tmanolov написа:...TristaNNN написа:.. .
Тук може да видите нашите точки през последните 5 години, а припоците да се запознаят с това как точно УЕФА приема Менте-София.
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... /#/yr/2023
А тук е националния (Кумулативният 20.000 се дели на 4 (имаме 4 отбора в ЕКТ) = 5.000)
Сега например Чорбарите ще дебютират в ЕКТ, но са нов отбор и нямат свой клубен коефициент = > взимат националния 5.000
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... /#/yr/2023
Coefficient calculation
The coefficient is calculated by working out an average score: dividing the number of points obtained, by the total number of clubs representing an association in that season's club competitions. The resulting figure is then tallied with the results of the previous four seasons to calculate the coefficient.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kotooshu написа:
https://pik.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8 ... 69321.html
ще ме извиниш за линка към тази гнус, ама човека явно там е давал интервюта редовно... та малко си противоречат нещата, но няма проблеми, свикнал съм
Няма противоречия. В началото УС си работеше добре с представители на привържениците, а статията е тъкмо от този период.
След това тототоневците почнаха с глупостите (кредит след кредит от правилните фирми, нови борчове към НАП, в един момент си бяхме с единия крак при ЦСКА и т. н.), които феновете не допуснаха с гласовете си в УС. Логично, тототоневците ги разкараха от УС и останалото е история. След това не помня да е имало представители на привържениците в УС, ама няма лошо да бъдат виновни и за тототоневите борчове. Ах, че гадно дежа вю отпреди няколко месеца, ама, вярно, на кого му пука вече... Ей го, има нов треньор, вероятно ще цъфне и някой нов футбалер, ще почнат контролите и керванът ще продължи да си върви, а масите ще са доволни, че имат какво да дъвчат.
Иво Тонев няма задължения към НАП, но има около 15-16 милиона за Сектор „А“
mikata написа:Ама няма желаещи.
wilge написа:Кръстев си тръгна, Попов ще се преквалфицира, Михайлов ще търси "поледно десет" в чужбина, към Кордоба, Сонко, Краев и Велтон има интерес. Билал трябваше да е готов през март, а още не съм го видял по екип. Някой да е чул нещо за нови попълнения? Ако не се попълни скамейката с нови горе-долу равностойни футболисти (за по-класни нЕма парЕ), през новия сезон отбора ще е по-зле. С трици маймуни не се ловят.
wilge написа:Кръстев си тръгна, Попов ще се преквалфицира, Михайлов ще търси "поледно десет" в чужбина, към Кордоба, Сонко, Краев и Велтон има интерес. Билал трябваше да е готов през март, а още не съм го видял по екип. Някой да е чул нещо за нови попълнения? Ако не се попълни скамейката с нови горе-долу равностойни футболисти (за по-класни нЕма парЕ), през новия сезон отбора ще е по-зле. С трици маймуни не се ловят.
Der Schmarotzer написа:mikata написа:Ама няма желаещи.
То не е до желание, а до бизнес, само че заради нашия собственик и тези дето са зад задника му, броят на бизнесмените не само оредя драстично, но и напълно изчезна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта