Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 юни 2023 15:29

icemanbg33 написа:
mikata написа:Трябва и спортен директор да се обяви.

И изпълнителен такъв. За тези позиции пари не се пестят.

Най-наложително е нов собственик, ама...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2023 15:56

Ама няма желаещи.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2023 16:01

tmanolov написа:...

TristaNNN написа:.. .

Тук може да видите нашите точки през последните 5 години, а припоците да се запознаят с това как точно УЕФА приема Менте-София.
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... /#/yr/2023

А тук е националния (Кумулативният 20.000 се дели на 4 (имаме 4 отбора в ЕКТ) = 5.000)
Сега например Чорбарите ще дебютират в ЕКТ, но са нов отбор и нямат свой клубен коефициент = > взимат националния 5.000
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... /#/yr/2023

дели се на 5 (брой години назад за изчисляване на този коефициент) и се получава 4 :lol: ...[/quote]
Може и да си прав, те хората от Синята УЕФА са си пресметнали вече тотала, просто делиш на петте години за да получиш настоящия национален коефициент за 23/24. Аз се подведох от това тука:
Coefficient calculation
The coefficient is calculated by working out an average score: dividing the number of points obtained, by the total number of clubs representing an association in that season's club competitions. The resulting figure is then tallied with the results of the previous four seasons to calculate the coefficient.

Както и да е...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 16:12

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Изображение

https://pik.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8 ... 69321.html

ще ме извиниш за линка към тази гнус, ама човека явно там е давал интервюта редовно... та малко си противоречат нещата, но няма проблеми, свикнал съм ;)

Няма противоречия. В началото УС си работеше добре с представители на привържениците, а статията е тъкмо от този период.
След това тототоневците почнаха с глупостите (кредит след кредит от правилните фирми, нови борчове към НАП, в един момент си бяхме с единия крак при ЦСКА и т. н.), които феновете не допуснаха с гласовете си в УС. Логично, тототоневците ги разкараха от УС и останалото е история. След това не помня да е имало представители на привържениците в УС, ама няма лошо да бъдат виновни и за тототоневите борчове. Ах, че гадно дежа вю отпреди няколко месеца, ама, вярно, на кого му пука вече... Ей го, има нов треньор, вероятно ще цъфне и някой нов футбалер, ще почнат контролите и керванът ще продължи да си върви, а масите ще са доволни, че имат какво да дъвчат.

Не знам тук бай ганя от Лоши дол леко може и да се е объркал ;)

Според Мъри:
Иво Тонев няма задължения към НАП, но има около 15-16 милиона за Сектор „А“

Нема ядове, важното е далаверата да върви на ония с очилцата та до ония с пурите с паричките на кокосите, както каза случаен човек- едните се правиха на управленци докато се унищожаваше ПФК Левски на другите стадиона им е бащиния .
На радетеля на истината, запушиха ли му устата, не знам вече, та и като гледам на никой не му пука...
Както и да е, не е само бибочко, ясно твой кумир е, ще си го браниш .... ама по плашещото е, че вече никой не говори за спасението на клуба...а още по лошото е, че и на хората почна да не им пука.
Хайде със здраве!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 юни 2023 16:15

Кръстев си тръгна, Попов ще се преквалфицира, Михайлов ще търси "поледно десет" в чужбина, към Кордоба, Сонко, Краев и Велтон има интерес. Билал трябваше да е готов през март, а още не съм го видял по екип. Някой да е чул нещо за нови попълнения? Ако не се попълни скамейката с нови горе-долу равностойни футболисти (за по-класни нЕма парЕ), през новия сезон отбора ще е по-зле. С трици маймуни не се ловят.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2023 16:39

Първо ще се разпродаде каквото може за да влезе свежа валута в клуба, след което бананите ще си вземат десятъка и ако останат пари след като и НАП ни изтърси като брашнен чувал ще се "инвестира" в свободни агенти. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 юни 2023 16:40

mikata написа:Ама няма желаещи.

То не е до желание, а до бизнес, само че заради нашия собственик и тези дето са зад задника му, броят на бизнесмените не само оредя драстично, но и напълно изчезна.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 13 юни 2023 16:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юни 2023 16:40

wilge написа:Кръстев си тръгна, Попов ще се преквалфицира, Михайлов ще търси "поледно десет" в чужбина, към Кордоба, Сонко, Краев и Велтон има интерес. Билал трябваше да е готов през март, а още не съм го видял по екип. Някой да е чул нещо за нови попълнения? Ако не се попълни скамейката с нови горе-долу равностойни футболисти (за по-класни нЕма парЕ), през новия сезон отбора ще е по-зле. С трици маймуни не се ловят.

Димитров, Чандъров, Митков, Ел Джемили, Бари - петима нови, които нямаха никаква роля през миналия сезон

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 юни 2023 16:44

wilge написа:Кръстев си тръгна, Попов ще се преквалфицира, Михайлов ще търси "поледно десет" в чужбина, към Кордоба, Сонко, Краев и Велтон има интерес. Билал трябваше да е готов през март, а още не съм го видял по екип. Някой да е чул нещо за нови попълнения? Ако не се попълни скамейката с нови горе-долу равностойни футболисти (за по-класни нЕма парЕ), през новия сезон отбора ще е по-зле. С трици маймуни не се ловят.

А Попов на какво ще се преквалифицира? на нянка?

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 13 юни 2023 16:45

Der Schmarotzer написа:
mikata написа:Ама няма желаещи.

То не е до желание, а до бизнес, само че заради нашия собственик и тези дето са зад задника му, броят на бизнесмените не само оредя драстично, но и напълно изчезна.

Преди нашия собственик и тези дето са зад задника му опашка от желаещи ли имаше, че нещо не помня?

Върни се в “Левски”