Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 14:09

mikata написа:По-добре Жадното и с него ще станем 3-4-ти.

Общо взето с почти всички от последните 9/10 години бяхме 3/4-и, т.е. Мъри въобще не е надградил.
Последна промяна от 1914.1902 на 11 май 2023 14:11, променено общо 1 път.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 11 май 2023 14:10

Kotooshu написа:Не е ли време за ?!?

Изображение

Ако става въпрос за млади обещаващи треньори бивши левскари - доста добър потенциал виждам в един Захари Сираков, но доколкото знам и той на някой е обиден.
Последна промяна от ikar на 11 май 2023 14:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 май 2023 14:11

1914.1902 написа:Точно заради Мъри няма да се класираме в Европа - слаби резултати в преките мачове срещу конкурентите за 3/4-о място и провали срещу отбори като Пирин, Спартак Варна и Септември. Поредица от 11 мача без победа и провал в ЕКТ срещу Хамрун, който е трети резил за Мъри като треньор на Левски.

Има разлика и в думите на Топчо и Мъри. Единият скромно заяви, че просто иска участие в ЕКТ, докато другият смело ни разказваше сладки приказки за битката за титлата, влизане в групите на ЛК и хегемония.

А Мъри даже не ни остави на позиция, която дава право на участие в ЕКТ. Четвъртото място е опция само при определени ситуации, а не винаги. Слаба работа общо взето.

Човек е голям колкото са големи и мечтите му.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 14:12

Гениалният ни остави четвърти, голям напредък!

Последните 10 сезона

2021/2022
Първа лига 4 място
2020/2021
Първа лига 8 място
2019/2020
Първа лига 4 място
2018/2019
Първа лига 3 място
2017/2018
Първа лига 3 място
2016/2017
Първа лига 3 място
2015/2016
"А" група 2 място
2014/2015
"А" група 7 място
2013/2014
"А" група 5 място
2012/2013
"А" група 2 място

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 14:14

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Точно заради Мъри няма да се класираме в Европа - слаби резултати в преките мачове срещу конкурентите за 3/4-о място и провали срещу отбори като Пирин, Спартак Варна и Септември. Поредица от 11 мача без победа и провал в ЕКТ срещу Хамрун, който е трети резил за Мъри като треньор на Левски.

Има разлика и в думите на Топчо и Мъри. Единият скромно заяви, че просто иска участие в ЕКТ, докато другият смело ни разказваше сладки приказки за битката за титлата, влизане в групите на ЛК и хегемония.

А Мъри даже не ни остави на позиция, която дава право на участие в ЕКТ. Четвъртото място е опция само при определени ситуации, а не винаги. Слаба работа общо взето.

И изпълни ли ги? Поне едно нещо?

Явката ДЛГ е прав - ''Човек е тъп, колкото са тъпи мечтите му''.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 май 2023 14:15

Ако ще и Гуардиола да дойде с Краев и тия ялови бразилци нищо няма да направим.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 май 2023 14:29

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:

И изпълни ли ги? Поне едно нещо?

Явката ДЛГ е прав - ''Човек е тъп, колкото са тъпи мечтите му''.

Колко отбора се снимаха с таблото след като дойде ? В предишните сезони по колко допуснати гола имахме ? С какви бюджети разполагаха предишните 30 треньора ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 15:12

Извади документите и снимките и ще направим анализ.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 11 май 2023 15:46

Der Schmarotzer написа:
Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...

От хора, които са му близки, знам, че това с фланелката е било някакъв бъзик за изгубен бас. Има едно интервю, в което подкрепя кмета на герП за Хюстън, щото му бил приятел и това последното на Гърбушко не знам какво беше и как се получи. Да, не е перфектен и не говорим за него, а за модела, който искаше да наложи. Не се получи заради хванатия за топките и зависим от едни кокоси, изкудкудякал вече дядка с мания за величие, която може да бие и тая на стрелочник в Тулово. Да се бил борил - да, можеше да изгори, за да свети като патрона ни, ама вече времената не са такива. А и Мъри си е милионер и драми не му трябват - може да си лови риба до края на живота си и пак да му останат. Дойде, изправи ни на крака със селекция от 0 лева, взехме тенеке, помечтахме срещу маляките и после му сложиха динената кора. Твай - всеки сам си преценЯ кой, какво и как, просто повечето си обичат фейк новините и платените приказки...

Манолов що му вярваш толкова на тоя хасковски селтак, верно левскар е, ама обича кинтажа много повече от Левски, но от мен да знаеш - най-обича да командва, тоя се мисли и за бок и не приема чуждо мнение. Верно най-добрия тренер в бг е , ама ще си намерите друг, проблема ви е другаде и ти добре го описваш, ама като гледам нямате верен ход, но ви желая успех!

Преди време съм имал възможност да общувам, макар и много бегло, със Стоилов и то по време на първия му престой в Левски. Не е вярно, че не приема друго мнение, напротив, вслушва се във всяко адекватно мнение, като извлича максимума от него и го прилага така, както намери за добре. Проблем е, че около него не са много адекватите.

Аз не познавам Стоилов и не съм си комуникирал с него, но на мен и на доста мои познати ни направи впечатление колко много се промени той между двата му престоя в Левски. Първият път беше много по-сдържан, много по-скромен и смирен сякаш. Сега при последният му престой коренна разлика и в изказ, и в държание и всичко: много по-твърд, много по-нахакан, много по-серт, донякъде и твърдоглав, инат. Ясно е, че е натрупал опит, знания, благосъстояние дори ако щеш, но за мен лично разликата беше видима

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 май 2023 16:16

ikar написа:
Kotooshu написа: Ако става въпрос за млади обещаващи треньори бивши левскари - доста добър потенциал виждам в един Захари Сираков, но доколкото знам и той на някой е обиден.

Той Захари Сираков искаше да трупа стаж в Левски но Насето не му позволи и сега не знам дали още е в Разград иначе за него ме е много яд, че не стана помощник треньор в Левски а и можеше и да гепи нещо и от Мъри.

При нас статистиката му беше убийствена!

Като треньор на U15 и U17 в Академия "Левски" записва общо 48 мача, от които 43 победи, 3 загуби и 2 равенства
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”