mikata написа:По-добре Жадното и с него ще станем 3-4-ти.
Общо взето с почти всички от последните 9/10 години бяхме 3/4-и, т.е. Мъри въобще не е надградил.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:По-добре Жадното и с него ще станем 3-4-ти.
Kotooshu написа:Не е ли време за ?!?
1914.1902 написа:Точно заради Мъри няма да се класираме в Европа - слаби резултати в преките мачове срещу конкурентите за 3/4-о място и провали срещу отбори като Пирин, Спартак Варна и Септември. Поредица от 11 мача без победа и провал в ЕКТ срещу Хамрун, който е трети резил за Мъри като треньор на Левски.
Има разлика и в думите на Топчо и Мъри. Единият скромно заяви, че просто иска участие в ЕКТ, докато другият смело ни разказваше сладки приказки за битката за титлата, влизане в групите на ЛК и хегемония.
А Мъри даже не ни остави на позиция, която дава право на участие в ЕКТ. Четвъртото място е опция само при определени ситуации, а не винаги. Слаба работа общо взето.
Последните 10 сезона
2021/2022
Първа лига 4 място
2020/2021
Първа лига 8 място
2019/2020
Първа лига 4 място
2018/2019
Първа лига 3 място
2017/2018
Първа лига 3 място
2016/2017
Първа лига 3 място
2015/2016
"А" група 2 място
2014/2015
"А" група 7 място
2013/2014
"А" група 5 място
2012/2013
"А" група 2 място
LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:Точно заради Мъри няма да се класираме в Европа - слаби резултати в преките мачове срещу конкурентите за 3/4-о място и провали срещу отбори като Пирин, Спартак Варна и Септември. Поредица от 11 мача без победа и провал в ЕКТ срещу Хамрун, който е трети резил за Мъри като треньор на Левски.
Има разлика и в думите на Топчо и Мъри. Единият скромно заяви, че просто иска участие в ЕКТ, докато другият смело ни разказваше сладки приказки за битката за титлата, влизане в групите на ЛК и хегемония.
А Мъри даже не ни остави на позиция, която дава право на участие в ЕКТ. Четвъртото място е опция само при определени ситуации, а не винаги. Слаба работа общо взето.
Човек е голям колкото са големи и мечтите му.
1914.1902 написа:LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:Точно заради Мъри няма да се класираме в Европа - слаби резултати в преките мачове срещу конкурентите за 3/4-о място и провали срещу отбори като Пирин, Спартак Варна и Септември. Поредица от 11 мача без победа и провал в ЕКТ срещу Хамрун, който е трети резил за Мъри като треньор на Левски.
Човек е голям колкото са големи и мечтите му.
И изпълни ли ги? Поне едно нещо?
Явката ДЛГ е прав - ''Човек е тъп, колкото са тъпи мечтите му''.
Der Schmarotzer написа:Dakata_1912 написа:tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...
От хора, които са му близки, знам, че това с фланелката е било някакъв бъзик за изгубен бас. Има едно интервю, в което подкрепя кмета на герП за Хюстън, щото му бил приятел и това последното на Гърбушко не знам какво беше и как се получи. Да, не е перфектен и не говорим за него, а за модела, който искаше да наложи. Не се получи заради хванатия за топките и зависим от едни кокоси, изкудкудякал вече дядка с мания за величие, която може да бие и тая на стрелочник в Тулово. Да се бил борил - да, можеше да изгори, за да свети като патрона ни, ама вече времената не са такива. А и Мъри си е милионер и драми не му трябват - може да си лови риба до края на живота си и пак да му останат. Дойде, изправи ни на крака със селекция от 0 лева, взехме тенеке, помечтахме срещу маляките и после му сложиха динената кора. Твай - всеки сам си преценЯ кой, какво и как, просто повечето си обичат фейк новините и платените приказки...
Манолов що му вярваш толкова на тоя хасковски селтак, верно левскар е, ама обича кинтажа много повече от Левски, но от мен да знаеш - най-обича да командва, тоя се мисли и за бок и не приема чуждо мнение. Верно най-добрия тренер в бг е , ама ще си намерите друг, проблема ви е другаде и ти добре го описваш, ама като гледам нямате верен ход, но ви желая успех!
Преди време съм имал възможност да общувам, макар и много бегло, със Стоилов и то по време на първия му престой в Левски. Не е вярно, че не приема друго мнение, напротив, вслушва се във всяко адекватно мнение, като извлича максимума от него и го прилага така, както намери за добре. Проблем е, че около него не са много адекватите.
ikar написа:Kotooshu написа: Ако става въпрос за млади обещаващи треньори бивши левскари - доста добър потенциал виждам в един Захари Сираков, но доколкото знам и той на някой е обиден.
Той Захари Сираков искаше да трупа стаж в Левски но Насето не му позволи и сега не знам дали още е в Разград иначе за него ме е много яд, че не стана помощник треньор в Левски а и можеше и да гепи нещо и от Мъри.
При нас статистиката му беше убийствена!Като треньор на U15 и U17 в Академия "Левски" записва общо 48 мача, от които 43 победи, 3 загуби и 2 равенства
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, darkblue67, rhaegar и 23 госта