Мнениеот eelche » 11 май 2023 00:58
Не бях най-големият фен на Стоилов особено след предизвестения му провал като национален, забежките му с ГГ, Мустака , а знам и за няколко флирта с Разград. Факт е,че ни направи абсолютно боеспособен отбор с твърди резерви, свободни агенти, тук-таме юноши с някакъв талант като Митков, Чикиньо, Пацата, Галчев и разбира се ветерани като Попето. Зехме купата и за мен след ПАОК нещо стана...Явно Палмите са тропнали по масата и са заявили ,че искат цялата слава и оперативна власт. Каквото и да е било станало, за мен Стоилов не трябваше да напуска преди края на сезона, това беше ГРУБА ГРЕШКА на Машинкаджията и тия зад него, за мен лично бяха допуснати тежки управленски грешки и тепърва ще берем плодовете на това. Категорично се надявам да не играем в ЕКТ - просто резилите там станаха много и вече тежат, поне 6-7 човека от основните играчи ще напуснат, изобщо ма изобщо не съм оптимист. Горе-долу ни чака време като от времето на Пепе Мурсия и Стойчо Стоев - райовалеканщина, тук-таме някоя победа, класически издънки и живуркане и мижитуркане, най-вече заради нивото на слабата лига.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"