Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 10 май 2023 17:12

1914.1902 написа:Защо толкова малко хора подкрепиха Сдружението, в което участва Мъри? Нали точно то щеше да ни измъкне от зависимостите.... или пък ББ е наредил на всички фенове на ПФК Левски да не подкрепят идеята за Сдружение, която била копирана от Реал Мадрид, Байерн и Барселона, както каза точно Мъри. Ако му вярваха - щеше да има 50 000 човека в това Сдружение, ама ги няма - значи не му вярват.

Това е едната гледна точка.
Другата е , че точно заради вярата им в Мъри 1000 човека са се записали в това сдружаване на сдружените сдруженци ВЪПРЕКИ присъствието там на явни циреи в левскарската общност.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 10 май 2023 17:13

tmanolov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...

От хора, които са му близки, знам, че това с фланелката е било някакъв бъзик за изгубен бас. Има едно интервю, в което подкрепя кмета на герП за Хюстън, щото му бил приятел и това последното на Гърбушко не знам какво беше и как се получи. Да, не е перфектен и не говорим за него, а за модела, който искаше да наложи. Не се получи заради хванатия за топките и зависим от едни кокоси, изкудкудякал вече дядка с мания за величие, която може да бие и тая на стрелочник в Тулово. Да се бил борил - да, можеше да изгори, за да свети като патрона ни, ама вече времената не са такива. А и Мъри си е милионер и драми не му трябват - може да си лови риба до края на живота си и пак да му останат. Дойде, изправи ни на крака със селекция от 0 лева, взехме тенеке, помечтахме срещу маляките и после му сложиха динената кора. Твай - всеки сам си преценЯ кой, какво и как, просто повечето си обичат фейк новините и платените приказки...

Манолов що му вярваш толкова на тоя хасковски селтак, верно левскар е, ама обича кинтажа много повече от Левски, но от мен да знаеш - най-обича да командва, тоя се мисли и за бок и не приема чуждо мнение. Верно най-добрия тренер в бг е , ама ще си намерите друг, проблема ви е другаде и ти добре го описваш, ама като гледам нямате верен ход, но ви желая успех!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 май 2023 00:58

Не бях най-големият фен на Стоилов особено след предизвестения му провал като национален, забежките му с ГГ, Мустака , а знам и за няколко флирта с Разград. Факт е,че ни направи абсолютно боеспособен отбор с твърди резерви, свободни агенти, тук-таме юноши с някакъв талант като Митков, Чикиньо, Пацата, Галчев и разбира се ветерани като Попето. Зехме купата и за мен след ПАОК нещо стана...Явно Палмите са тропнали по масата и са заявили ,че искат цялата слава и оперативна власт. Каквото и да е било станало, за мен Стоилов не трябваше да напуска преди края на сезона, това беше ГРУБА ГРЕШКА на Машинкаджията и тия зад него, за мен лично бяха допуснати тежки управленски грешки и тепърва ще берем плодовете на това. Категорично се надявам да не играем в ЕКТ - просто резилите там станаха много и вече тежат, поне 6-7 човека от основните играчи ще напуснат, изобщо ма изобщо не съм оптимист. Горе-долу ни чака време като от времето на Пепе Мурсия и Стойчо Стоев - райовалеканщина, тук-таме някоя победа, класически издънки и живуркане и мижитуркане, най-вече заради нивото на слабата лига.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 08:51

Не е гаранция, че ще има нов провал в ЕКТ, след като през миналата година уж имахме готов отбор + треньор и накрая едно голямо нищо. Просто в момента липсват други неща - няма никакъв план кой ще поеме Левски от лятото, както и кога ще стане разпродажбата (преди мачовете в Европа или по време на тях, където играчите може да изпъкнат още повече). Ако и резултатите започнат да липсват (т.е. да не се класираме в Европа) колко хора ще има на стадиона и какви ще са печалбите от продажбите на карти, артикули и т.н.?

Няма ли да е по-очаквано Левски да се класира за ЕКТ сега (с този уж силен отбор изграден от Мъри), тъй като през следващия сезон се очаква градене на състав и едва ли ще се стигне до класиране в топ 3 в края на шампионата?
Последна промяна от 1914.1902 на 11 май 2023 09:05, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 май 2023 08:52

Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...

От хора, които са му близки, знам, че това с фланелката е било някакъв бъзик за изгубен бас. Има едно интервю, в което подкрепя кмета на герП за Хюстън, щото му бил приятел и това последното на Гърбушко не знам какво беше и как се получи. Да, не е перфектен и не говорим за него, а за модела, който искаше да наложи. Не се получи заради хванатия за топките и зависим от едни кокоси, изкудкудякал вече дядка с мания за величие, която може да бие и тая на стрелочник в Тулово. Да се бил борил - да, можеше да изгори, за да свети като патрона ни, ама вече времената не са такива. А и Мъри си е милионер и драми не му трябват - може да си лови риба до края на живота си и пак да му останат. Дойде, изправи ни на крака със селекция от 0 лева, взехме тенеке, помечтахме срещу маляките и после му сложиха динената кора. Твай - всеки сам си преценЯ кой, какво и как, просто повечето си обичат фейк новините и платените приказки...

Манолов що му вярваш толкова на тоя хасковски селтак, верно левскар е, ама обича кинтажа много повече от Левски, но от мен да знаеш - най-обича да командва, тоя се мисли и за бок и не приема чуждо мнение. Верно най-добрия тренер в бг е , ама ще си намерите друг, проблема ви е другаде и ти добре го описваш, ама като гледам нямате верен ход, но ви желая успех!

Преди време съм имал възможност да общувам, макар и много бегло, със Стоилов и то по време на първия му престой в Левски. Не е вярно, че не приема друго мнение, напротив, вслушва се във всяко адекватно мнение, като извлича максимума от него и го прилага така, както намери за добре. Проблем е, че около него не са много адекватите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 май 2023 09:01

eelche написа:Не бях най-големият фен на Стоилов особено след предизвестения му провал като национален, забежките му с ГГ, Мустака , а знам и за няколко флирта с Разград. Факт е,че ни направи абсолютно боеспособен отбор с твърди резерви, свободни агенти, тук-таме юноши с някакъв талант като Митков, Чикиньо, Пацата, Галчев и разбира се ветерани като Попето. Зехме купата и за мен след ПАОК нещо стана...Явно Палмите са тропнали по масата и са заявили ,че искат цялата слава и оперативна власт. Каквото и да е било станало, за мен Стоилов не трябваше да напуска преди края на сезона, това беше ГРУБА ГРЕШКА на Машинкаджията и тия зад него, за мен лично бяха допуснати тежки управленски грешки и тепърва ще берем плодовете на това. Категорично се надявам да не играем в ЕКТ - просто резилите там станаха много и вече тежат, поне 6-7 човека от основните играчи ще напуснат, изобщо ма изобщо не съм оптимист. Горе-долу ни чака време като от времето на Пепе Мурсия и Стойчо Стоев - райовалеканщина, тук-таме някоя победа, класически издънки и живуркане и мижитуркане, най-вече заради нивото на слабата лига.

Според мен за провала с Хамрун стоят именно тези палмови проблеми и техният визуализиран носител в Левски + синчето. Напускането посред сезона беше голяма стратегическа грешка от страна на Мъри, но не знаем какво стои зад нея и дали не му е намекнато нещо, за това начини има много. Вероятно меренето на пишки между бивши и настоящи собственици + собственик в сянка е изиграло решаваща роля. За останалото си напълно прав. За Левски няма да има бял ден, докато Оня е там. Или ако се иска бял ден ще трябва да се примиряваме с тирето. Но това истинските левскари няма да приемем, за останалите - всеки сам да си избира...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 09:07

Палмите за виновни за пропуските на Уелтон и Роналдо, за гредата на Цунами, както и за пропусната дузпа от Кръстев.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 май 2023 09:18

Ако шампионът е и носител на купата, финалиста ли играе в ЕКТ? Питам, защото вчера срещата в Бистрица нещо ми замириса. До ушите ми дотигна слух (само слух) за мерки Левски да не играе в Европа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 09:23

wilge написа:Ако шампионът е и носител на купата, финалиста ли играе в ЕКТ? Питам, защото вчера срещата в Бистрица нещо ми замириса. До ушите ми дотигна слух (само слух) за мерки Левски да не играе в Европа.

Третия играе директно в Европа, а четвъртия бараж със седмия.

Финалистите не играят в ЕКТ - пример са Ботев от последните години.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 09:42

Наско Сираков, мажоритарният собственик на „Левски“, призна в интервю за „Труд news”, че клубът е получил редица предложения за нов треньор. На „Георги Аспарухов“ ще решават кой да замени официално напусналия преди месец Станимир Стоилов след края на сезона.

„Имаме доста предложения на масата – обясни Сираков. - В ръководството има футболни хора като Христо Йовов и Даниел Боримиров, обсъждаме почти през ден този проблем. Искам да е добър следващият треньор, футболно грамотен, не по душа. Предлагани са ни от различни мениджъри, но дали ще е българин или чужденец, ще се решава тепърва. Когато определим кой ще е треньор, той ще има главната дума по селекцията. „Левски“ в момента има добър и качествен състав.“

Легендарният голмайстор №1 в историята на клуба не изключва възможността настоящият треньор Елин Топузаков да запази позицията си и през следващия сезон.

Върни се в “Левски”