Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 27 апр 2023 16:59

TristaNNN написа:Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
Нищо, аз все пак ще си чакам.

Ами като гледам - едните гербаджии, другите слагат Йовов...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2023 17:08

Аааа, ясно. Виж ти какво било. Уйдурма спретнали гербаджиите, а? Дейва, тяхната кожа, значи....тц, тц.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 апр 2023 17:13

W84me написа:
TristaNNN написа:Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
Нищо, аз все пак ще си чакам.

Ами като гледам - едните гербаджии, другите слагат Йовов...

За това со прав, Тристан е в огромна заблуда

Чакам някой друг да прочете отчета и да ми обясни колко са велики палмите и без тях сме загинали, нишо че ръстът в приходите се дължи изцяло на Мъри и феновете, приходите от реклама са се сринали за миналата гидина, но пък си имаме ръст на заемите. Чудничко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 апр 2023 17:16

Някой знае ли по дати 3 събития кога са се случили.
1. Палмсбет спонсор на художествената гимнастика.
2. Дъщерята на собственика на каишка служител на Палмите.
3. Палмите спонсор на баскетболния Франкенщайн на Титката.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2023 17:21

tmanolov написа:... , Тристан е в огромна заблуда...

Я, за кое съм в огромна заблуда, моля?
Не се ебавам (с тебе), нещо не схващам, като в момента допускам, че може пък да съм изпуснал нещо покрай всичките мелодрами. Случва се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 апр 2023 18:18

TristaNNN написа:
tmanolov написа:... , Тристан е в огромна заблуда...

Я, за кое съм в огромна заблуда, моля?
Не се ебавам (с тебе), нещо не схващам, като в момента допускам, че може пък да съм изпуснал нещо покрай всичките мелодрами. Случва се.

В заблуда си, че наркосите не са на къса каишка към БХ, точно като собственика ни и палмите. Затова и няма протести, хеле пък към бх
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 апр 2023 18:38

LoveAndPeace написа:Някой знае ли по дати 3 събития кога са се случили.
1. Палмсбет спонсор на художествената гимнастика. - януари 2022
2. Дъщерята на собственика на каишка служител на Палмите. - есента на 2021
3. Палмите спонсор на баскетболния Франкенщайн на Титката. - пролетта на 2022
Непринуден написа:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 апр 2023 18:48

1914.1902 написа:Нека онези, които казваха защо ни е Европа - да видят сумата от УЕФА.

Нали разбираш ,че това с Паок няма да се повтори.Без тази победа приходите ще са 2 пъти по малко. Е все е нещо някоя хилядарка в повече разбира се. Но на мен лично не ми трябват ако ще се отпада от кого ли не в Европа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 апр 2023 19:12

Вълчан написа:
1914.1902 написа:Нека онези, които казваха защо ни е Европа - да видят сумата от УЕФА.

Нали разбираш ,че това с Паок няма да се повтори.Без тази победа приходите ще са 2 пъти по малко. Е все е нещо някоя хилядарка в повече разбира се. Но на мен лично не ми трябват ако ще се отпада от кого ли не в Европа.

Имаше други преодолими поставени отбори тогава. Ние , ако сме с тази мисъл - как въобще ще играем в Европа и кога ще натрупаме коеф. и най-вече опит? Коеф. се трупа с редовни участия, а не с веднъж на пет години.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 апр 2023 19:16

Скъпи Левскари,
Броени дни ни делят от 4 май – датата, на която ще отбележим един 80-годишен юбилей. Този на великия, неповторим, непрежалим, незабравим, недостижим Георги Аспарухов.
За да почетем паметта на великия голмайстор и годишнината от рождението му, сме подготвили специална графика, която ще съпътства всички инициативи, свързани с честването ѝ.
В нея по деликатен и леко загадъчен начин са представени най-значимите мигове в кариерата на Гунди. От днес до следващия четвъртък всеки ден ще разкриваме един по един новите детайли. Първият от тях e „сърцето“ на графиката – гордият лик на Георги Аспарухов, положен върху венец с надписа „Heróis Não Morrem”.
На 30 юни 1971 г. Георги Аспарухов загива в тежка автомобилна катастрофа. Научил за трагичната кончина на Гунди, неговият велик съвременник и уважаван противник – легендарният португалец Еузебио, изпраща съболезнователен адрес, придружен с изкусно изработен дървен венец. На него, в долната част, е изписан текстът “Heróis Não Morrem” („Героите не умират“).
За съжаление, поради комунистическия режим в България тогава, венецът така и не стига до семейството на Аспарухов и дълги години то не знае за огромния жест от страна на „Черната пантера“ в знак на уважение към символа на „Левски“.
Едва през 2019 г., близо 50 години след смъртта на непрежалимия Гунди, съпругата му Лита успява за първи път да се докосне до венеца, изпратен в памет на любимия ѝ.
Днес венецът е намерил гордо своето място в клубната експозиция на стадион „Георги Аспарухов“! Всеки, който има желание, може да се докосне до тази невероятна частица от историята, събрала в себе си едновременно величие, драма и красота…
80 години Георги Аспарухов!

Изображение

Върни се в “Левски”