TristaNNN написа:Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
Нищо, аз все пак ще си чакам.
Ами като гледам - едните гербаджии, другите слагат Йовов...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:TristaNNN написа:Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
Ами като гледам - едните гербаджии, другите слагат Йовов...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:... , Тристан е в огромна заблуда...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:tmanolov написа:... , Тристан е в огромна заблуда...
Я, за кое съм в огромна заблуда, моля?
Не се ебавам (с тебе), нещо не схващам, като в момента допускам, че може пък да съм изпуснал нещо покрай всичките мелодрами. Случва се.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
LoveAndPeace написа:Някой знае ли по дати 3 събития кога са се случили.
1. Палмсбет спонсор на художествената гимнастика. - януари 2022
2. Дъщерята на собственика на каишка служител на Палмите. - есента на 2021
3. Палмите спонсор на баскетболния Франкенщайн на Титката. - пролетта на 2022
Непринуден написа:
1914.1902 написа:Нека онези, които казваха защо ни е Европа - да видят сумата от УЕФА.
Вълчан написа:1914.1902 написа:Нека онези, които казваха защо ни е Европа - да видят сумата от УЕФА.
Нали разбираш ,че това с Паок няма да се повтори.Без тази победа приходите ще са 2 пъти по малко. Е все е нещо някоя хилядарка в повече разбира се. Но на мен лично не ми трябват ако ще се отпада от кого ли не в Европа.
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace, tiamat и 12 госта