rhaegar написа:W84me написа:tmanolov написа:
Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време.
Тези неща не се губят за 2 мача.
И аз така мисля. Фината настройка би трябвало да е нагаждането на някои неща в тактиката спрямо конкретния съперник, това за което говорим е в основата и не би трябвало да се промени драстично за два мача.
Ъхъ, то и еректилната дисфункция уж я нямало при младите хора, ама си има пички, от които на 90-годишен ще му стане, а има и трътли на 20, дето могат да го спихнат и на готово младо жребче, пълно с тестостерон :) Just saying - дано пък вие да сте прави - мисля, че няма нито един левскар, който да иска отборът ни да губи, само защото гусин съпругът на г-жа Раева е начело.
Но пък да правиш постоянно едно и също, като същевременно очакваш различен резултат, е меко казано наивно (да не изпозлвам по-остра дума).
П.С. Липсата на скандаирания към "собственика" ни, освен в края на мача, за мен са повече от показателни, че е имало събеседвано на когато трябва от когото трябва. Уелкъм ту Бългериа, гайди, както се казваше в една реклама май беше