Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 24 апр 2023 11:46

filcolins написа:
Kris_men2000 написа:Дузпите ли са по важни или саботажи на това жалко животно - арсов. С един замах унищожи труда на всички в школата и бъдещето на младите футболисти. Този трябва да го обесят в центъра на София.
Срам и позор. И останалите двама бегълци са от същото тесто.

Жалкото животно се оказа ,че нищо не е направило. Но Раев яко плаща на мисирки за интриги. Като една тиква от Банкя

Ти видя ли къде и как стана плащането?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 апр 2023 13:38

rhaegar написа:
W84me написа:
tmanolov написа:
Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време.

Тези неща не се губят за 2 мача.

И аз така мисля. Фината настройка би трябвало да е нагаждането на някои неща в тактиката спрямо конкретния съперник, това за което говорим е в основата и не би трябвало да се промени драстично за два мача.

Ъхъ, то и еректилната дисфункция уж я нямало при младите хора, ама си има пички, от които на 90-годишен ще му стане, а има и трътли на 20, дето могат да го спихнат и на готово младо жребче, пълно с тестостерон :) Just saying - дано пък вие да сте прави - мисля, че няма нито един левскар, който да иска отборът ни да губи, само защото гусин съпругът на г-жа Раева е начело.

Но пък да правиш постоянно едно и също, като същевременно очакваш различен резултат, е меко казано наивно (да не изпозлвам по-остра дума).

П.С. Липсата на скандаирания към "собственика" ни, освен в края на мача, за мен са повече от показателни, че е имало събеседвано на когато трябва от когото трябва. Уелкъм ту Бългериа, гайди, както се казваше в една реклама май беше
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 24 апр 2023 13:49

rhaegar написа:
Michael_Buble написа: Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата.

Добре, е тва не го разбирам как се случва. Тръгва си Мъри и изведнъж тия играчи забравят как се отиграва с едно докосване, как се спира топката, как се подава в пространство? Или Топчо им казва "пичове, стига с тия опити за футбол, дайте да я кюскаме нашенската"? Щото аз и двете не ги вярвам, та интересно ми е как става.

Трябва да сте гледали тренировки на Мъри и ще ви е ясен отговора. Упражненията "квадрат" и разцъкването са само за загрявка и за регулярното видео за сайта. Истинската работа е после. Той ги подрежда в определени конфигурации в различни части на терена (отбраняващи и атакуващи) и се започва отиграване на определени ситуации, пасове, изненадващи ходове, извеждащи подавания. След определено повторение спира и започва да прави фините настройки - "ти мръдни малко по-наляво, ти разтегли играта по-бързо в другата част на терена, за да ги отвориш, ти в тази зона бягаш с по-ситни крачки, за да я обработиш по-добре". И това са много малка част от инструкциите. Иначе ще ми трябват 2 страници писане. Това е същинската работа на Мъри и затова Кордоба от резерва в Етър, стана трансферна цел номер едно на Брьондби. Повярвайте ми, футболистите ни са млади и с лоши футболни навици. (иначе няма да ги взимаме за без пари) Точно 5 пропуснати тренировки при Мъри са достатъчни да си върнат старите навици. Пиша ви го като човек, който, първо, познава Станимир Стоилов, и второ е присъствал на негови тренировки.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 24 апр 2023 14:57

W84me написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:
Michael_Buble написа: Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата.

Добре, е тва не го разбирам как се случва. Тръгва си Мъри и изведнъж тия играчи забравят как се отиграва с едно докосване, как се спира топката, как се подава в пространство? Или Топчо им казва "пичове, стига с тия опити за футбол, дайте да я кюскаме нашенската"? Щото аз и двете не ги вярвам, та интересно ми е как става.

Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време. За мен Мъри сгреши - трябваше много по-ясно да назове, че основният проблем в Левски са зависимостите на г-н съпругът на г-жа Раева към едни палми, които стоят отзад и дърпат конците, без да дават достатъчно, за д амогат да се правят на собственици. Но Мъри подходи джентълменски. Ивков също не изказа цялата истина за едни други господари, от БанкИ, дето ни назначиха сегашния собственик за такъв, Илияна включи платените тролове, една част от феновете пък като чуят нещо, свързано с нарокосите, веднага заемат другата страна (и до не малка степен с право) и стна тя каквато стана.

Ще цититрам по памет един наш колега от другия форум - СЗ са като счупения часовник - два пъти на ден и той показва точно време. И това, че в случая точно тяхното време е вярното, показва колко е спряло времето при нас. И колкото по-дълго време са прави, толкова по-дълго ще е и безвремието в Левски...

Тези неща не се губят за 2 мача.
Хайде стига бре. Не помните ли предният път за колко време се усети топчестия футбол. Точно за 2 мача!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

NOTLoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот NOTLoveAndPeace » 24 апр 2023 15:02

Голяма радост снощи.
В сектора на хилядате треньора се наслушах на такива тъпотии , че се чуда как тези хора са доживяли до техните години без мозък ?!??

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 апр 2023 15:06

ВиЯ коя компания предпочитате?

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 апр 2023 15:09

rane написа:Хайде стига бре. Не помните ли предният път за колко време се усети топчестия футбол. Точно за 2 мача!

Кой сериозен треньор ще поеме ПФК Левски точно в този момент преди плейофите? Байерн смениха един качествен треньор с друг качествен, за да се опитат да променят нещата. И какво стана?

Кажи кой искаш да е треньор на ПФК Левски, като изключиш опцията един разказвач да поеме отбора, тъй като той е напуснал за доброто на клуба.
Последна промяна от 1914.1902 на 24 апр 2023 15:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 апр 2023 15:09

W84me написа:ВиЯ коя компания предпочитате?

Изображение

Твърдо зад Младежите.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 апр 2023 15:10

1914.1902 написа:
W84me написа:ВиЯ коя компания предпочитате?

Изображение

Твърдо зад Младежите.

Да! И аз така мислех :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 апр 2023 15:20

NOTLoveAndPeace написа:Голяма радост снощи.
В сектора на хилядате треньора се наслушах на такива тъпотии , че се чуда как тези хора са доживяли до техните години без мозък ?!??

Аз пък чувах постоянно името Паулиньо, вместо Рикардиньо :DDDD
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”