BRF написа:Mitata написа:Господ буквално тика титлата в нашите ръце, но дали ние самите я искаме достатъчно? Толкова слаб Разград надали ще видим скоро и би било престъпление, ако не се възползваме от ситуацията.
Но за титлата се иска сърце, иска се дух, качества. За съжаление нашите футболисти като индивидуалности и отбор не бележат напредък, демонстрират постоянно неумение да се справят с лекота с определено по-слаби отбори. Победите ни са измъчени, разчита се на моментен проблясък, на късмет. Засега шансът ни покрива, но дали ще е така и в оставащите решаващи мачове? Ако не заиграем като отбор, който знае и може да победи едни съвсем не силни съперници, каквито са българските, надали.
Кое беше измъченото на победите с Ботев и Берое?Ти гледа ли ги тия мачове?Дори и с Локото изтървахме победата!Индивидуалисти!Де ноер и Линсет не спират да се търсят и да се вадят на добри позиции и се кефят повече на другия!Дори Назон в някои ситуации подава вместо да бие!Отбора си е ок и се надгражда!Готови сме за шампион!
Не съм очарован от нашата игра, изпитваме сериозни проблеми на всички постове. Септември бихме с мъка, едва до "Х" го докарахме с Локомотив. Дори в мача с Ботев показахме немалко слабости, още през първото гостите можеха да отбележат 2 в нашата врата. Такива мачове трябва да взимаме с лекота още през първото полувреме. Не знам, може малко по-претенциозен да съм станал, но в крайна сметка всички мислим за европейските турнири, а там отборите са друга класа.
За титла е още много рано да се мисли. Освен нас и Разград като претендент за титлата не бива да изпускаме числото.