Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 07 мар 2023 18:11

BRF написа:
Mitata написа:Господ буквално тика титлата в нашите ръце, но дали ние самите я искаме достатъчно? Толкова слаб Разград надали ще видим скоро и би било престъпление, ако не се възползваме от ситуацията.

Но за титлата се иска сърце, иска се дух, качества. За съжаление нашите футболисти като индивидуалности и отбор не бележат напредък, демонстрират постоянно неумение да се справят с лекота с определено по-слаби отбори. Победите ни са измъчени, разчита се на моментен проблясък, на късмет. Засега шансът ни покрива, но дали ще е така и в оставащите решаващи мачове? Ако не заиграем като отбор, който знае и може да победи едни съвсем не силни съперници, каквито са българските, надали.

Кое беше измъченото на победите с Ботев и Берое?Ти гледа ли ги тия мачове?Дори и с Локото изтървахме победата!Индивидуалисти!Де ноер и Линсет не спират да се търсят и да се вадят на добри позиции и се кефят повече на другия!Дори Назон в някои ситуации подава вместо да бие!Отбора си е ок и се надгражда!Готови сме за шампион!

Не съм очарован от нашата игра, изпитваме сериозни проблеми на всички постове. Септември бихме с мъка, едва до "Х" го докарахме с Локомотив. Дори в мача с Ботев показахме немалко слабости, още през първото гостите можеха да отбележат 2 в нашата врата. Такива мачове трябва да взимаме с лекота още през първото полувреме. Не знам, може малко по-претенциозен да съм станал, но в крайна сметка всички мислим за европейските турнири, а там отборите са друга класа.

За титла е още много рано да се мисли. Освен нас и Разград като претендент за титлата не бива да изпускаме числото.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 07 мар 2023 18:39

Специално в европейските клубни турнири и цялостно срещу силни съперници в последните години се представяме силно (2 класирания в групите и отпадане срещу Базел в плейофите за последните 3 сезона) и поради това за ЕКТ нямам притеснение.
Победата ни срещу Базел в София и загубата в Разград, когато лично по мое мнение направихме най-силният си мач за сезона са показателни за това, че умеем да играем на ниво срещу класни съперници. На бас мога да се хвана, че и в оставащите 2 мача срещу Разград ще играем силно.
Проблемът е, че по една или друга причина срещу по-слабите от нас съперници в повечето мачове не можем да се "развихрим" и да доминираме, както ни се иска и трябва да бъде срещу отбори като Септември и Локо на Армията. Предстоят ни и 2 мача с числото и с Левски, където за съжаление очаквам да загубим немалко точки, които да са решаващи в борбата за титлата. Въпросните не влизат в графата на слабите отбори, но пък особено пък подуенци последните мачове ни надиграват тотално и съм скептично настроен. Цеките са ясни, че съществуват само за да ни пречат и ще изорат терена за да ни спънат.
Нуждаем се от още малко надграждане в защита и по крилата за да имаме наистина класен отбор, способен да пребори Агата. Този сезон за съжаление не мисля, че ще се поздравим с титлата, освен ако Лудогорец не рухне тотално, но пък нищо не ни пречи да мечтаем, макар и за мен шансовете ни да не са повече от 10%. Не искам да съм песимист, но не трябва и да летим в облаците, защото падането ще бъде болезнено.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 мар 2023 18:53

CSKArforever написа:Специално в европейските клубни турнири и цялостно срещу силни съперници в последните години се представяме силно (2 класирания в групите и отпадане срещу Базел в плейофите за последните 3 сезона) и поради това за ЕКТ нямам притеснение.
Победата ни срещу Базел в София и загубата в Разград, когато лично по мое мнение направихме най-силният си мач за сезона са показателни за това, че умеем да играем на ниво срещу класни съперници. На бас мога да се хвана, че и в оставащите 2 мача срещу Разград ще играем силно.
Проблемът е, че по една или друга причина срещу по-слабите от нас съперници в повечето мачове не можем да се "развихрим" и да доминираме, както ни се иска и трябва да бъде срещу отбори като Септември и Локо на Армията. Предстоят ни и 2 мача с числото и с Левски, където за съжаление очаквам да загубим немалко точки, които да са решаващи в борбата за титлата. Въпросните не влизат в графата на слабите отбори, но пък особено пък подуенци последните мачове ни надиграват тотално и съм скептично настроен. Цеките са ясни, че съществуват само за да ни пречат и ще изорат терена за да ни спънат.
Нуждаем се от още малко надграждане в защита и по крилата за да имаме наистина класен отбор, способен да пребори Агата. Този сезон за съжаление не мисля, че ще се поздравим с титлата, освен ако Лудогорец не рухне тотално, но пък нищо не ни пречи да мечтаем, макар и за мен шансовете ни да не са повече от 10%. Не искам да съм песимист, но не трябва и да летим в облаците, защото падането ще бъде болезнено.

Вярно, че в ЛК направихме добри мачове с по-силните отбори. Но срещу слабите изглеждахме зле, особено с макетата. Ако искаме групи и излизане от тях, е нужно много повече.
В мача с Локомотив направихме добри атаки, личеше острота в тях, но трябваше да реализираме поне още една от тях. Не трябва да се изпускат по този начин важни точки!

Не само мачовете с числото и подуенци ще са тежки. Всеки мач до края нашите трябва да изиграят все едно е финал. Е, ако дай Боже накрая предварително си осигурим достатъчна преднина за титлата, можем да намалим темпото. Но е рано да се мисли и говори за подобна опция. Предстои изключително важен мач с числото, който не бива да губим в никакъв случай. Разбира се победата е добре дошла.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 мар 2023 20:06

Да припомня, че това са първите мачове за полусезона. Всички отбори тепърва ще навлизат във форма.
И е важна подкрепата на феновете в тези момента. Обратното, феновете може да демотивират играчите.
Подкрепа е най-нужна в най-трудните моменти, а не когато всичко върви и мачкаме.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2023 09:14

Mitata написа:
CSKArforever написа:Специално в европейските клубни турнири и цялостно срещу силни съперници в последните години се представяме силно (2 класирания в групите и отпадане срещу Базел в плейофите за последните 3 сезона) и поради това за ЕКТ нямам притеснение.

Вярно, че в ЛК направихме добри мачове с по-силните отбори. Но срещу слабите изглеждахме зле, особено с макетата. Ако искаме групи и излизане от тях, е нужно много повече.
В мача с Локомотив направихме добри атаки, личеше острота в тях, но трябваше да реализираме поне още една от тях. Не трябва да се изпускат по този начин важни точки!

Не само мачовете с числото и подуенци ще са тежки. Всеки мач до края нашите трябва да изиграят все едно е финал. Е, ако дай Боже накрая предварително си осигурим достатъчна преднина за титлата, можем да намалим темпото. Но е рано да се мисли и говори за подобна опция. Предстои изключително важен мач с числото, който не бива да губим в никакъв случай. Разбира се победата е добре дошла.

Срещу слабите отбори единственото важно е победата без значение от играта,като се има предвид кога се играят тия мачове!Драма няма,че ги отстраняваме с мъка северномакедонци ,Рига и тем подобни,щом ги отстраняваме!Срещу силните отбори слаби двубои не правим-Осиек,Бате,Базел,Пилзен!Средните отбори ги отстраняваме също Сент Патрик,Адмира Вакер.....!Всичко е под котрол в ЕКТ според мен!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2023 14:31

Георги Йомов официално е наказан с лишаване от състезателни права за четири години. Нападателят на ЦСКА беше уличен в употреба на допинг след мача срещу Македония Гьорче Петров в първия предварителен кръг в Лигата на конференциите.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2023 15:01

Drunken_Master написа:
Георги Йомов официално е наказан с лишаване от състезателни права за четири години. Нападателят на ЦСКА беше уличен в употреба на допинг след мача срещу Македония Гьорче Петров в първия предварителен кръг в Лигата на конференциите.

Закъснял си с "новината", вече бе анонсирано в "без цензура", а и на сайта на ЦСКА. Аз все още се опитвам да открия официален източник. Ако е вярна информацията, сега вече спокойно може да се занимава с бодибилдинг! :)
Иначе Йомов отдавна приключи с ЦСКА.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2023 17:51

dedko2022 написа:
Drunken_Master написа:

Закъснял си с "новината", вече бе анонсирано в "без цензура", а и на сайта на ЦСКА. Аз все още се опитвам да открия официален източник. Ако е вярна информацията, сега вече спокойно може да се занимава с бодибилдинг! :)

Още ли е с оная мургавата
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2023 17:53

pomiqrat написа:
dedko2022 написа:
Drunken_Master написа:

Още ли е с оная мургавата

Никога не съм знаел, нито съм се интересувал с коя е, та не мога да ти отговоря на въпроса. :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 мар 2023 11:19

Купих си някои неща от фен магазина но преди да го направя се двуумих доста. Гледах и стоките на бат' Ицо с неговата марка(много е разширил асортимента). Та си помислих дали и двете страни няма да имат полза едни на други. Като им изтече договора с Макрон , какво пречи да сключат договор с H8S за екипировка. И Ицо ще има реклама и двете страни ще печелят от продажби. Не съм запознат с детайли по екипировката (какво е нужно за един отбор) но мисля че не е невъзможно. Ицо дори и маратонки е пуснал...
Само ЦСКА !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “ЦСКА”