Мнениеот honda » 13 мар 2023 18:40
Виждам ,че пак се коментира за някаква имагинерна връзка между АС-23 и ЦСКА.
Де юре няма никаква връзка между АС-23 и ЦСКА . Може да попитате бившия президент на ЦСКА - Вал. Михов той се опитваше да докаже това още преди повече от 30 години( тогава това беше възможно). От това ,което знам ( а съм показал че знам доста :)) - няма протокол от проведено общо събрание на АС-23 , на което да се приеме решение за обединение с други клубове . Както и няма документирано решение да бъде упълномощаван лицето Вл.Стойчев да представлява АС-23( Вл.Стойчев е изключен от АС-23 почти 10 години преди въпросните събития).
- Някой знае ли каква е статистиката от мачовете между АС-23 и Левски - от официални мачове е 7:24 победи за Левски и голова разлика 45 гола за АС-23 срещу 98 гола за Левски. От всички мачове от 61 мача - 37 победи за Левски срещу 14 за АС-23 и голова разлика 183:105 за Левски.
Един колега твърди ,че Левски преди 1944 е бил отбор на низшите слоеве на обществото - глупости на таркалета . Голяма част от хората свързани с клуба са със статут много над средния за страната. В онзи момент Левски е клуб от центъра на София и съответно голяма част от хората свързани с клуба са от "заможни" семейства - повечето от играчите на Левски преди комунизма са момчета завършили елитни столични училища и продължили образованието си в университети извън България . В онези години много малка част от българите имат възможност да получат висше образование, а такова в чужбина много много малко.
По злободневни тези - виждам ,че се коментира съдийството на мача Лудогорец -ЧМ. Единствената грешка на съдията е много малкото продължение- той даде 9 минутно продължение( в онзи момент резултата беше 2:2) като само прекъсването при сблъсъка между вратаря на ЧМ и Ж.Атанасов беше 9 минути , отделно при дузпата и чк на Веско Панайотов имаше поне 3 минути прекъсване . Нормалното продължение беше 15+ минути. Всеки може да си отговори дали ако съдията искаше да бута Лудогорец нямаше да даде голямо продължение.
За Кабаков - един колега постоянно твърди ,че бил съдия на Лудогорец . Мисля че всеки ,който има очи видя на кого е съдия Кабаков ? - Само на мен ли направи впечатление ,че първото полувреме беше със същата продължителност като второто ,като през второто полувреме имаше спиране за ВАР( близо 3 минути) , 6 смени , 3 влизания на медицински екипи. Всеки може да си отговори дали един съдия на Лудогорец щеше да отмени гола на Сердюк( с право)?
Между другото защо беше необходимо цялото това напрежение относно мача ? - че били дадени 250(300 ) билета за ЦСКА-София , така или иначе около стадиона нямаше повече от фенове на ЦСКА-София . Те можеха да си купят билети и да присъстват на стадиона.