Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот kolokolo » 13 мар 2023 18:14

Dust написа:
kolokolo написа:Застъпването беше неумишлено и съвсем леко ,

Толкова от мен по тая тема

Отказваш да тролиш ? Доста недъгав трол се оказа . Първо игнорираш съществената част за да се хванеш за несъществената . Второ , футбола е контактен спорт , пеценява се дали даден контакт е достатъчен за да има нарушение на правилата , което няма общо с твоята бременност . Преди футбола да стане балет , много съдии щяха да преценят че лекото застъпване не е достатъчно Делев да падне и да го изтълкуват като симулация .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 мар 2023 18:16

хаах, ся прочетох Ивков кви ги е нацвъкал, става все по-мазало в Подуене. Вероятно скоро гъза ще изкара на светло заплатата на Ивков, както и тази на спеца от село Кюмюрджии? Иначе най-интересното е, не документите с офертите, а че ходил при уважавания от мен г-н Васил Божков, който казал, че няма проблем да разсроат задълженията:))))))))))))))))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 13 мар 2023 18:16

ugly bug написа:Титаник потъва...
Всеки да се спасява кой както може...
:-)))

https://dsport.bg/ivkov-pokaza-oferti-za-kraev-i-kordoba-i-kaza-che-chuvstva-dnite-si-v-levski-za-prebroeni~112198.html

И сега кой лъже - Ивков/Мрънли, или Гъза? Кой ще бъде събличан, бит и еВан? Или и тримата лъжат. Съвсем заплетена стана тази сапунка!
Утре какво ще гледаме в новата серия, някой знае ли?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 мар 2023 18:23

Кофти се получава малко.. утре Сирака, ако отмени пресконференцията, ще излезе шубе. Ако не я отмени, пак трябва да лъже и маже..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 мар 2023 18:28

kolokolo написа:
Dust написа:
kolokolo написа:Застъпването беше неумишлено и съвсем леко ,

Толкова от мен по тая тема

Отказваш да тролиш ? Доста недъгав трол се оказа . Първо игнорираш съществената част за да се хванеш за несъществената . Второ , футбола е контактен спорт , пеценява се дали даден контакт е достатъчен за да има нарушение на правилата , което няма общо с твоята бременност . Преди футбола да стане балет , много съдии щяха да преценят че лекото застъпване не е достатъчно Делев да падне и да го изтълкуват като симулация .

Не се припознавай. Всички идеално добре се знаем тук, кой, кой е и т.н.

Играч неиграе с топката, застъпва противника, 100% нарушение.
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 18:37

dedko2022 написа:
ugly bug написа:Титаник потъва...
Всеки да се спасява кой както може...
:-)))

https://dsport.bg/ivkov-pokaza-oferti-za-kraev-i-kordoba-i-kaza-che-chuvstva-dnite-si-v-levski-za-prebroeni~112198.html

И сега кой лъже - Ивков/Мрънли, или Гъза? Кой ще бъде събличан, бит и еВан? Или и тримата лъжат. Съвсем заплетена стана тази сапунка!
Утре какво ще гледаме в новата серия, някой знае ли?

Утре дон Танасио ще каже , че доня Бенка има извънбрачна дъщеря от Титиньо , която се падала зълва на третия му братовчед по майчина линия. А бе , .... мармалад !
От нас се иска единствено да оценим труда на екипа на филма. Жалко че Оскарите минаха.Нищо ще ги номинираме за догодина..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 мар 2023 18:40

Виждам ,че пак се коментира за някаква имагинерна връзка между АС-23 и ЦСКА.
Де юре няма никаква връзка между АС-23 и ЦСКА . Може да попитате бившия президент на ЦСКА - Вал. Михов той се опитваше да докаже това още преди повече от 30 години( тогава това беше възможно). От това ,което знам ( а съм показал че знам доста :)) - няма протокол от проведено общо събрание на АС-23 , на което да се приеме решение за обединение с други клубове . Както и няма документирано решение да бъде упълномощаван лицето Вл.Стойчев да представлява АС-23( Вл.Стойчев е изключен от АС-23 почти 10 години преди въпросните събития).
- Някой знае ли каква е статистиката от мачовете между АС-23 и Левски - от официални мачове е 7:24 победи за Левски и голова разлика 45 гола за АС-23 срещу 98 гола за Левски. От всички мачове от 61 мача - 37 победи за Левски срещу 14 за АС-23 и голова разлика 183:105 за Левски.
Един колега твърди ,че Левски преди 1944 е бил отбор на низшите слоеве на обществото - глупости на таркалета . Голяма част от хората свързани с клуба са със статут много над средния за страната. В онзи момент Левски е клуб от центъра на София и съответно голяма част от хората свързани с клуба са от "заможни" семейства - повечето от играчите на Левски преди комунизма са момчета завършили елитни столични училища и продължили образованието си в университети извън България . В онези години много малка част от българите имат възможност да получат висше образование, а такова в чужбина много много малко.
По злободневни тези - виждам ,че се коментира съдийството на мача Лудогорец -ЧМ. Единствената грешка на съдията е много малкото продължение- той даде 9 минутно продължение( в онзи момент резултата беше 2:2) като само прекъсването при сблъсъка между вратаря на ЧМ и Ж.Атанасов беше 9 минути , отделно при дузпата и чк на Веско Панайотов имаше поне 3 минути прекъсване . Нормалното продължение беше 15+ минути. Всеки може да си отговори дали ако съдията искаше да бута Лудогорец нямаше да даде голямо продължение.
За Кабаков - един колега постоянно твърди ,че бил съдия на Лудогорец . Мисля че всеки ,който има очи видя на кого е съдия Кабаков ? - Само на мен ли направи впечатление ,че първото полувреме беше със същата продължителност като второто ,като през второто полувреме имаше спиране за ВАР( близо 3 минути) , 6 смени , 3 влизания на медицински екипи. Всеки може да си отговори дали един съдия на Лудогорец щеше да отмени гола на Сердюк( с право)?
Между другото защо беше необходимо цялото това напрежение относно мача ? - че били дадени 250(300 ) билета за ЦСКА-София , така или иначе около стадиона нямаше повече от фенове на ЦСКА-София . Те можеха да си купят билети и да присъстват на стадиона.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 18:43

eddie написа:Кофти се получава малко.. утре Сирака, ако отмени пресконференцията, ще излезе шубе. Ако не я отмени, пак трябва да лъже и маже..

Утре ще бъде голямо мазане с ла@на ...!
:-)))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 мар 2023 18:44

Хонда-Монда.. съсредоточи се върху темата на деня..

Защо синия папа, Мърльо Хаскоуски е отменил пресконференция, на която така и нямаше желание да присъства? Изображение Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 мар 2023 18:48

honda написа:... От това ,което знам ( а съм показал че знам доста :)) - няма протокол от проведено общо събрание на АС-23 , на което да се приеме решение за обединение с други клубове . Както и няма документирано решение да бъде упълномощаван лицето Вл.Стойчев да представлява АС-23...

Бате, то Левски не съществува от 1949-та до 1959-та и пак сте "вековни", ама си се хванал за някакво протоколче.. вземи се стегни малко. От гъза си вече се чудите кво да вадите. Намери ли Указа на БКП? Изображение Изображение

"Равномерно играх и във Виена, и в София. Само че в Австрия срещнах по-голяма признателност – от публика, от ръководители. Не се оплаквам и от "Левски". С Гого Петров, собственик на кино “Балкан” и член на клубното ръководство, сме пръскали листовки из циганската махала преди наши мачове."
Георги Младжов, играл и в австрийския “Вин” преди пак да се завърне в “Левски”

Върни се в “Левски”