News Corporation продава BTV на СМЕ които държат Ринг и Про

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Re: News Corporation продава BTV на СМЕ които държат Ринг и Про

Мнениеот el pipita » 18 фев 2010 20:42

PFC Litex написа:
Tomislav_Fan написа:Истината е,че масово хората нямат пари и варианта PPV мисля, че няма да работи. Те Диемите вече се убедиха в това преди известно време и мисля, че Ринг няма да допуснат същата грешка.

Ring няма да загубят НИЩО, защото те тяхното го получават от операторите.
Заключват нашето първенство, поставят цена 5 лева на месец, това е една кутия цигари. 80% от настоящите зрители ще си платят за да гледат, защото малко или много всеки иска да гледа отбора си.
За миналата година българското първенство е с най-голям зрителски интерес

Даже Барса се е гледала по-малко от Левски :shock: :shock: :shock:

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 фев 2010 21:03

.....гледам Про БГ и Ринг ТВ....не гледам бТВ,...дано бТВ да заприлича на ПроБГ, а не обратното и дано най-накрая някой да закупи правата на Евролигата по баскетбол,дори и платено, за да може да се гледа супер баскетбол в средата на седмицата.....ние сме единствената баскетболна страна в Европа която не излъчва Евролигата.....дори в Румъния където баскетбола не е спорт номер едно се излъчва Евролига...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 18 фев 2010 21:08

el pipita написа:
PFC Litex написа:
Tomislav_Fan написа:Истината е,че масово хората нямат пари и варианта PPV мисля, че няма да работи. Те Диемите вече се убедиха в това преди известно време и мисля, че Ринг няма да допуснат същата грешка.

Ring няма да загубят НИЩО, защото те тяхното го получават от операторите.
Заключват нашето първенство, поставят цена 5 лева на месец, това е една кутия цигари. 80% от настоящите зрители ще си платят за да гледат, защото малко или много всеки иска да гледа отбора си.
За миналата година българското първенство е с най-голям зрителски интерес

Даже Барса се е гледала по-малко от Левски :shock: :shock: :shock:

Kак няма да се гледа,къде ги дават барса,по канала на булсатком TV+,колко хора го имат,аз на моята кабеларка го нямам,но пък гледам бундеслигата,как няма да има гледаемост бг. футбола след като ти пускат 6 мача седмично,и ако случайно искат пари няма да има толкова голям зрителски интерес,ще си ги слушам по гонг-а и както едно време слушах спорт и музика,това с плащането може да стане но няма да е скоро поне още 20 г. ще минат докато започнат да печелят от зрители,а сега според мен печалбата от реклами им е напълно достатъчна,и още нещо не мисля,че по този начин ще напълнят стадионите,първо трябва да ги преведат в приличен вид и тогава да чакат зрители на качествен футбол
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 фев 2010 21:11

PFC Litex написа:Не ме разбирайте грешно, че го искам да стане, но до 2012 всички първенства ще са на система PPV в България.
Ще бъдат определени месечни цени на отделните първенства и си избираш кое да гледаш.
Безплатното гледане на футбол малко, по-малко ще бъде спряно.
Също така не казвайте ама те на запад получават големи заплати и могат да си го позволят защото не е точно така.
В Англия англичанина за да гледа мачовете от Висша лига му излиза около 800 лири годишно, при средна заплата от около 25 000 лири това си е доста висока цена.

Преди около седмица ми правеха телефонно интервю за кои първенства бих плащал,за да ги гледам,с колко по скалата от 1 до 10 следя даден спорт или спортно събитие и т.н.Замислям се за връзка с това,което казваш :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 фев 2010 21:16

Ако сложат по 5 лв. на месец за всяко първенство,спокойно бих си платил за А група и Серия А.Другите не ги гледам чак толкова,но и за тях бих се замислил.А и аз съм облагодетелстван от финансова гледна точка,защото не пуша :mrgreen: Чудя се дали ще заключат и Шампионската лига :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 21:20

acmilan написа:Ако сложат по 5 лв. на месец за всяко първенство,спокойно бих си платил за А група и Серия А.Другите не ги гледам чак толкова,но и за тях бих се замислил.А и аз съм облагодетелстван от финансова гледна точка,защото не пуша :mrgreen: Чудя се дали ще заключат и Шампионската лига :roll:

ще я заключат за един сезон и като са на загуба бързо бързо ше я направат пак фрий 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 18 фев 2010 21:42

@dindan
Не се изразих правилно, начи мачовете на Левски в лига европа са били с по-висок рейтинг от тези на Барса.Това са отчели от пробг. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 18 фев 2010 21:49

Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ :)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 18 фев 2010 21:55

el pipita написа:@dindan
Не се изразих правилно, начи мачовете на Левски в лига европа са били с по-висок рейтинг от тези на Барса.Това са отчели от пробг. ;) ;) ;)

е това е нещо нормално,аз не съм фен на левски,но винаги гледам българското участие в европа и няма значение с какви резултати падаме,пак ще ги гледам докато ги дават
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Просветителя
Контакти:

Мнениеот Просветителя » 18 фев 2010 21:57

Телевизията БиТиВи има тежки грехове към българския народ ! Натрупа ги с досегашните си собственици ...
Дано новите променят изцяло манипулативния и обслужващ масонските интереси характер на тази иначе скъпа телевизия !
Искрено се надявам да стане така и тя да започне да бъде полезна на хората в България !

Върни се в “Свободна зона”