el pipita написа:PFC Litex написа:Tomislav_Fan написа:Истината е,че масово хората нямат пари и варианта PPV мисля, че няма да работи. Те Диемите вече се убедиха в това преди известно време и мисля, че Ринг няма да допуснат същата грешка.
Ring няма да загубят НИЩО, защото те тяхното го получават от операторите.
Заключват нашето първенство, поставят цена 5 лева на месец, това е една кутия цигари. 80% от настоящите зрители ще си платят за да гледат, защото малко или много всеки иска да гледа отбора си.
За миналата година българското първенство е с най-голям зрителски интерес
Даже Барса се е гледала по-малко от Левски

Kак няма да се гледа,къде ги дават барса,по канала на булсатком TV+,колко хора го имат,аз на моята кабеларка го нямам,но пък гледам бундеслигата,как няма да има гледаемост бг. футбола след като ти пускат 6 мача седмично,и ако случайно искат пари няма да има толкова голям зрителски интерес,ще си ги слушам по гонг-а и както едно време слушах спорт и музика,това с плащането може да стане но няма да е скоро поне още 20 г. ще минат докато започнат да печелят от зрители,а сега според мен печалбата от реклами им е напълно достатъчна,и още нещо не мисля,че по този начин ще напълнят стадионите,първо трябва да ги преведат в приличен вид и тогава да чакат зрители на качествен футбол