СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот paceto » 19 дек 2022 02:19

Значи заради ей такива изцепки на вратарят почти през цялото им участие може би не се харесва този отбор. Още на предните дузпи правеше едни циркове, жестове и провокации и сега това на награждаването беше напълно излишно. Онова другото с фланелките по земята и в кофите и още един минус за този отбор.

В момента много критики търпи в мрежата заради този му жест.

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 19 дек 2022 02:44

Усмихни се ако си печелил световното :D
Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 дек 2022 02:46

Брутална простотия и свръх арогантно и надменно поведение от почти всички футболисти на Аржентина, което не е никак шампионско от тяхна страна, ако ще да са спечелили всички мачове с по 7-0 Супер недостойно поведение, което буди само отвращение у нормалните хора. Жалко!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 дек 2022 02:53

Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 дек 2022 02:56

Аврамов написа:Гледам футбол от 1990 г., но по-жалък, смешен и бутан от мафията ФИФА отбор от аржентинския не съм виждал. Това е явно, защото не съм гледал световното през 1986 г. Жалка и тъжна история. Оттук насетне ще гледам световно първенство когато България се класира, т.е. никога...

Има едно видео, което обиколи света, и което казва и показва абсолютно всичко. При изравнителния гол на Франция инфантино изглежда сякаш са му потънали всички гемии. Изглеждаше съкрушен, докато Саркози искрено се радваше да него. Всеки, който има мъничко разум ще разбере какво означава изражението на Инфантино.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 дек 2022 03:04

ShooterMan написа:Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.

Много си прав. Супер грозно е да обиждаш, да се подиграваш и унижаваш загубилия ти опонент на финала. При положение, че Франция бяха много достоен противник и не провокираха по никакъв начин съперниците си. Вместо да ги поздравят и да им засвидетелстват уважение, те се гаврят с тях. Това най-вероятно е прецедент на финал на голям футболен турнир. Ужас!!! Много грозно! Въобще не съм го очаквал!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 дек 2022 03:08

ShooterMan написа:Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.

Аз така и не разбрах по каква причина се е заял с Камавинга?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 дек 2022 03:09

Именно. Ако не беше Франция след 80 Мин, да превърне този мач от умрял в един велик Финал, то и успеха на Аржентина нямаше да е така стойностен. При едно рутинно 2:0 тази купа би имала не чак такъв блясък. Франция заслужава уважение и респект.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 дек 2022 03:10

paceto написа:

Аз така и не разбрах по каква причина се е заял с Камавинга?

Никой не разбра. Просто ей така, да се гаври. Реално изкенза едно огромно ла*но върху името си и защото вече не играе именно с това ще бъде запомнен. Аз лично загубих уважение и симпатии към Агуеро.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 19 дек 2022 04:03

ChuckNorris написа:
gacobacov написа:
ChuckNorris написа:
plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.

Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.

Няма Марадона, няма Пеле, Меси е единствения футболист, който е спечелил абсолютно всичко което може да се спечели и слага точка на всякакви спорове.

Единствения спечелил всичко? Това съвсем не е така. Да кажем, че всичко е КЕШ, СП и ( Европейско или Копаамерика) Да сложим и златна топка в уравнението. Еми съвсем не е единствен!

Меси е спечелил 5 различни титли за Аржентина - световна, континентална, междуконтинентална, олимпийска и за младежи, на клубно ниво - топ първенство, купа и ШЛ и на индивидуално ниво - златна топка и златна обувка. Ако ми кажеш друг с такава статистика ще те черпя (и тук дори не споменаваме че повечето от тези му отличия са в немислими количества барабар с 800 гола)

Върни се в “World Cup 2022”